çok güzel bir topik olmuş :9
pembeciğim konuyu açtığın için sana..
iştirak ederek bizlere yardımcı oldukları için deneyimli arkadaşlarımıza teşekkürler...
bende takipteyim.
ecrıncm Allah bagslasn yavrunu
cnm tavsyeler ıcın tesekkurler
ya ozel degılse hamılelıgnde ne sıkıntısı yasadn? dogumn? eger ozel degılse yanı merak ettım
bı sebebten dolayı mı sıkıntılar yasadn paylasabılecgn seylerse dınlemek ısterm
anlatmazsan cnn sagols tatlm tekrar tesekkurlerrrrrrr
o kadar fedakarlık edip ağrı çekme pahasına emzirmişsin canım üzülme bence muteşem annelerden birisin :))
valla kızlar ben öyle çok fazla şey almadım, ama tavsiye edebileceğim en önemli şey göğüs kalkanı...
özellikle göğüs ucu olmayanlar almalı, kıyın paranıza alın..
"amaaan eskiden...." demeyin! insanlar bişeyleri araştırıp da üretiyorlar demek ki... pişmanım açıkçası..
e vitamini de kullandım, garmastan krem de, has zeytinyağı da...
göğüslerim öyle yara oldu ki, hiçbirşey ama akla gelen hiçbirşey fayda etmedi...
sağ göğüs ucum hemen hemen hiç çıkmamıştı, hala emzirme bitince kaybolur...
sağ göğsüm iltihaplandı sütü el pompasıyla sağdım biberonla verdim...
kızım 2 haftalık falandı sanırım, her emzirmede 75 cc falan çıkıyordu süt...
ne pompayla sağdım ne malt içtim, süt artar mı azalır mı demedim hiç ama kızım ilk ay 1300 gr aldı...
hem bünye meselesi hem de stres... sütüm var mı yok mu sayayım edeyim demedim hiç..
uyku çok önemli ve banyo, yakınlarınız kalabiliyorlarsa kalsınlar yanınızda, bebek küçükken o uyudukça uyuyun, dinlenin, uyumayayım demeyin...
ay düşündükçe özlüyorum o günleri.. süper bi hamilelik geçirdim hamdolsun Rabbime, sorun yaşamadım (düşük riski dışında -tatlicadiarzu- )
hepinizin de öyle geçirmesini dilerim, zamanla yazarız yine :))
hiç birşeyi takmayın, hamileliğiniz bebeğinizi etkileyecektir, annemin burnundan getiren bir bebekmişim ama kızım herkese maşallah dedirtir..
uykuyu çok sevmez sinirlidir ama beni hiç zorlamaz... çünkü stresli geçirmedim hamdolsun :)))
merhabalar,
ben 2009 eylül annelerinden,
03.09.2009 da epidural normal doğum yaptım, çok güzel bir topik olmuş, biz 2009 eylül anneleri kocaman bir aile olduk inşallah sizlerde öyle olursunuz,
herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum,
hayatınızdaki en güzel zamanları yaşıyorsunuz şu an, kıymetini bilin, şımarın şımarın,
ahhhhhhh o dokuz ay, herşey çok güzeldi,
ne zaman isterseniz epidural normal doğum ve diğer konularda yardımcı olurum,
bebekler dünyanın en tatlısı, anne olmak ise dünyanın en güzel duygusu, Rabbim hepinize hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu, sağlıklı bir şekilde meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim,
güzel bir başlık olmuş, deneyimler benim içinde çok önemli, şimdiye kadar genel olarak bebek bakımı konuşulmuş, ben daha çok hamileliklerinin nasıl geçtiğini merak ediyorum.özellikle son aylar yaz mevsimine geldiği için sıcak bölgelerde yaşayanlar sıkıntı çektiler mi, kaç kilo aldılar doğumdan sonra kaç kiloları kaldı.en çok hangi aylarda kilo alınıyor, bir de en çok merak ettiğim doğum şekli.genel olarak hep sezeryandır ama sezeryan olma sebepleri, spinal mi, genel anestezi mi?
güzel bir başlık olmuş, deneyimler benim içinde çok önemli, şimdiye kadar genel olarak bebek bakımı konuşulmuş, ben daha çok hamileliklerinin nasıl geçtiğini merak ediyorum.özellikle son aylar yaz mevsimine geldiği için sıcak bölgelerde yaşayanlar sıkıntı çektiler mi, kaç kilo aldılar doğumdan sonra kaç kiloları kaldı.en çok hangi aylarda kilo alınıyor, bir de en çok merak ettiğim doğum şekli.genel olarak hep sezeryandır ama sezeryan olma sebepleri, spinal mi, genel anestezi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?