2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Maşallah meyveleri falan çizebiliyomuş kızın.benimki daha boyama aşamasında.Geceleri masal dinlemeyi çok seviyor.evcilik oynuyoruz yanlız oyun oynamayı hiç sevmiyo.Bu arada eylül nasıl iyileştimi?[/QUOTE]

Evet canım çizebiliyo elma,armut,muz ve biberi çok güzel çiziyo
ilaçlarını bıraktık artık düzeldi çok şükür canım keyfimizde yerinde
senin kızlar nasıl, ay bu arada kızlar deyince ne özeniyorum biliyomusun
sana ben de iki kızım olsun istiyorum :Saruboceq:

kayraz geçmişler olsun en kısa zamanda atlatırsınız umarım
acil şifalar diliyorum..

teşekkür ederim
ikizmeleklerim siz doğum gününüzü kutladınız dimi. yanlış görmediysem ocak doğumlular meleklerin
bizim doğum günümüzde 29 martta
kutladınızmı doğum günlerini . neler yaptınız

benim oğlum öyle sebze çizemez ama 8 bacaklı ahtapot, elma ağacı ,bulut, güneş gülen yüz yapıyor. tabi hepside uzaylı formunda kaydirigubbakcemile3

eylülün annesi sanada teşekkür ederim ..ahh yaramazlar büyüyorlar hele dilleri boylarının iki katı
bazen bişey söylediğime pişman oluyorum. geçen oğlum ama randevu ne demek diye sordu. doktoru aramıştım. ve randevu aldık tamam demiştim
sonra fatura nedemek .. kutup nedemek .. uludağ nedemek gibi sorular soruyor.. heryeni duyduklarını anında kaydettiklerinden karşılarına anlamlarını koymadan edemiyorlar kaydirigubbakcemile3

eylül de bizi çok güldürüyo öyle şeyler söylüyo ki şaşıp kalıyoruz valla
sabah bakıcı uyandıramamış tel de görüşüyoruz
anne ben bugün tembelim, yatak keyfi yapıyorum diyo.
hafta sonu kızdım buna, eylüle annesi çok kızmış eylül çok üzülmüş
ayıcığını almış odasına gitmiş diyo.

birde dün babası dışarı çıkarıcak montunu giydiriyo
bunu kaldırırken elleri göğsüne değmiş memelerimmm
diye bağırıyo baba dikkatli olurmusun diyo ama çok güldük...

Maşallah minnoşlara ya. Akıl küpü hepsi.

Wildrose teşekkür ederim canım. Sorma geziyor valla doktora götürmek istemiyorum ama işallah mecbur kalmam.

Diş çıkaracağı zaman böyle oluyor ırem birde. Acaba diş mi patlatıcak diyorum bakalım hayırlısı.

valla bende götürmedim peditusla atlattık çok şükür
hafif griplerde gerek görmüyorum ben farklı bişey olmadığı sürece...

ayrıca biz 20 dişimizi tamamladık ama köpek dişleri yarım daha tam çıkmadı
bu aralar ısırma teşebbüsü çok fazla acaba ondanmı ki

canım ismim sümeyye.doğum günümüzü kutladık.her doğum gününde çok yorulduğum için bu sefer dışarda kutlamayı tercih ettim.

çok güzel geçti.hep onların istediklerini yaptık.pufun sihirli dünyası isimli tiyatroya gittik.kuzlarım güzelce izledi.bu sefer sadece onların eğlenmesiydi benim tek dileğim öylede oldu.evdede hediyelerini verdim küçük bir pasta adaha alıp resmlerini çektim.

Senin bebişede geçmiş olsun canım.
Maşallah meyveleri falan çizebiliyomuş kızın.benimki daha boyama aşamasında.Geceleri masal dinlemeyi çok seviyor.evcilik oynuyoruz yanlız oyun oynamayı hiç sevmiyo.Bu arada eylül nasıl iyileştimi?

Evet canım çizebiliyo elma,armut,muz ve biberi çok güzel çiziyo
ilaçlarını bıraktık artık düzeldi çok şükür canım keyfimizde yerinde
senin kızlar nasıl, ay bu arada kızlar deyince ne özeniyorum biliyomusun
sana ben de iki kızım olsun istiyorum :Saruboceq:[/QUOTE]

Şükür Allahıma bende hep iki kız istedim kabul etti.Ben kızkardeşimi çok seviyorum.En büyük destekçim sıdaşım arkadaşım o benim.Erkek kardeşimle bayramdan bayrama anca konuşuruz.O yüzden hep iki kız istedim.Allah sanada nasip etsin.Duanı kabul etsin.

birde dün babası dışarı çıkarıcak montunu giydiriyo
bunu kaldırırken elleri göğsüne değmiş memelerimmm
diye bağırıyo baba dikkatli olurmusun diyo ama çok güldük...

delikafadulden

Gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeee

sümeyye canım ben sütü sade veriyorum. Gerçi ben herşeyi sade veriyorum. Asla karıştırıp vermedim. Çok nadir meyveli yoğurt veriyorum o da dışardaysak alıyorum.
Günlük 200 cc içiyor ortalama İrem. Gece uykudan önce 100-150 cc sabah uyanınca 100 cc gibi.
Sütü seviyor kızım çok şükür. Normal kutu süt kullanıyorum.

benim kuzularımda sütü çok seviyor.içine bende çok şey katmıyorum ama arada bal besleyici olsun diye.benim yavrularımda yoğurdu çok sever ama içinde hiç birşey olmayacak.

ben yoğurdu hep tek haızrladım.ama bizim nohut ve mercimekte azcık sorunuzmuz var onların kabukları var diye seçiyorlar.sebzeyi seviyoruz ama bakliyatlarda biarzcık takılıyoruz.

Mercimek süzme yaparsan sorun kalmaz canım. Nohut için bişiy diyemeyeceğim ben nadir veriyorum nohut. Evimde de pek pişmez zaten.

Aklınızda olsun bal sıcak içeceklere katılırsa tüm özelliğini kaybeder.

Mercimek süzme yaparsan sorun kalmaz canım. Nohut için bişiy diyemeyeceğim ben nadir veriyorum nohut. Evimde de pek pişmez zaten.

Aklınızda olsun bal sıcak içeceklere katılırsa tüm özelliğini kaybeder.

canım yeşil mercimeği süzüyorum bende .kırmızı mercimeğide seviyorlar.hatta bir ara kırmızı mercimek çorbası vazgeçilmezdi.

ama nohut ve kuru fasülye yemiyorlar.kabukları varmış:)
bende çok zorlamıyorum.ilerde nasılsa yerler.ama balığı çok seviyoruz.
peki kuzularınızın kiloları nasıl?

selamlaarr
sohbet ne güzel
nasılsınız kuzucuklar nasıllar herşey yolundadır umarım.
benim kuzumda sadece gece 3:30 da 250 cc süt içiyo o kadar
balığı çok seviyoruz,nohutta fasulyede sıkıntımız yok ama çorba
konusunda biraz sıkıntılıyız yoğurt çorbası dışında diğer çorbaları
çok gönüllü içmiyo ama bi şekilde yediriyorum az da olsa,
yine yoğurdu çok güzel tüketiyoruz sade olarak
eylül şu an 2 yaş 4.5 aylık tam, 15.5 kilo

çorba konusunda benim yaptığım çok kolay bir çorba var.isterseniz paylaşabilirim.
bütün yemekelrimi çok küçükkende az ve taze yaparım

önce tereyağı koyuyorum hafif eriyince 3 kaşık un koyup çeviriyorum.yemek kaşığının yarısı kadarda salça.
onunlada hafif çevirip nane koyup ocaktan alıyorum.soğuk su döküp blendırla açıyorum.
içinede 2 yemek kaşığı yoğurt koyup tekrar blendırla karıştırıp ateşe koyuyorum.

suyunu kendinizin ayarladığı bu güzel çorbayı benim kuzlarım çok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…