Teşekkürler canım annemle konuştum az önce iyiymiş keyfi yerinde diyorm Peditus başladım hemen zaten sabah. Aman iyi olsunlar çocuklar ya.
merhabalar
gelen arkadaşlar olmuş . ne güzel opuyorumnanaktan
ben cuma günü izin almak zorunda kaldım. oğlum perşembe gecesinden ateşlendi. baktım öksürük halsizlik sürekli burun akıntısı. neyse hemen götürdük cuma günü . doktor baktı iyice grip olmuş. ben boğazlarından korkmuştum. çok ateş yapıyor boğaz enfeksiyonu olunca.. ağzına burnuna gözlerine ciğerlerine bakıldı..zaten hali yok biyandan ağlıyor biyandan doktora şöyle yap böyle yap diyor . muaynene bitti doktorla konuşuyoruz oğlum demesinmi doktora büllüğümede bak diye kaydirigubbakcemile3
epey güldürdü doktoruda bizide ..
haftasonuda halsizlik iştahsızlıkla geçti. sabah okula bıraktım. ateşi yok artık ama öksürük ve burun akıntısı tam gaz devam :sinifsinif:
cansu09 arkadaşın yazdığını akşama deniycem bakalım. ayaklarına süreyim vi..s i umarım işe yarar
herkese sağlıklı mutlu günler olsun yerimseniben
teşekkür ederim
ikizmeleklerim siz doğum gününüzü kutladınız dimi. yanlış görmediysem ocak doğumlular meleklerin
bizim doğum günümüzde 29 martta
kutladınızmı doğum günlerini . neler yaptınız
benim oğlum öyle sebze çizemez ama 8 bacaklı ahtapot, elma ağacı ,bulut, güneş gülen yüz yapıyor. tabi hepside uzaylı formunda kaydirigubbakcemile3
merhabalar
gelen arkadaşlar olmuş . ne güzel opuyorumnanaktan
ben cuma günü izin almak zorunda kaldım. oğlum perşembe gecesinden ateşlendi. baktım öksürük halsizlik sürekli burun akıntısı. neyse hemen götürdük cuma günü . doktor baktı iyice grip olmuş. ben boğazlarından korkmuştum. çok ateş yapıyor boğaz enfeksiyonu olunca.. ağzına burnuna gözlerine ciğerlerine bakıldı..zaten hali yok biyandan ağlıyor biyandan doktora şöyle yap böyle yap diyor . muaynene bitti doktorla konuşuyoruz oğlum demesinmi doktora büllüğümede bak diye kaydirigubbakcemile3
epey güldürdü doktoruda bizide ..
haftasonuda halsizlik iştahsızlıkla geçti. sabah okula bıraktım. ateşi yok artık ama öksürük ve burun akıntısı tam gaz devam :sinifsinif:
cansu09 arkadaşın yazdığını akşama deniycem bakalım. ayaklarına süreyim vi..s i umarım işe yarar
herkese sağlıklı mutlu günler olsun yerimseniben
Maşallah meyveleri falan çizebiliyomuş kızın.benimki daha boyama aşamasında.Geceleri masal dinlemeyi çok seviyor.evcilik oynuyoruz yanlız oyun oynamayı hiç sevmiyo.Bu arada eylül nasıl iyileştimi?
birde dün babası dışarı çıkarıcak montunu giydiriyo
bunu kaldırırken elleri göğsüne değmiş memelerimmm
diye bağırıyo baba dikkatli olurmusun diyo ama çok güldük...
Gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
sümeyye canım ben sütü sade veriyorum. Gerçi ben herşeyi sade veriyorum. Asla karıştırıp vermedim. Çok nadir meyveli yoğurt veriyorum o da dışardaysak alıyorum.
Günlük 200 cc içiyor ortalama İrem. Gece uykudan önce 100-150 cc sabah uyanınca 100 cc gibi.
Sütü seviyor kızım çok şükür. Normal kutu süt kullanıyorum.
Mercimek süzme yaparsan sorun kalmaz canım. Nohut için bişiy diyemeyeceğim ben nadir veriyorum nohut. Evimde de pek pişmez zaten.
Aklınızda olsun bal sıcak içeceklere katılırsa tüm özelliğini kaybeder.
selamlaarr
sohbet ne güzel
nasılsınız kuzucuklar nasıllar herşey yolundadır umarım.
benim kuzumda sadece gece 3:30 da 250 cc süt içiyo o kadar
balığı çok seviyoruz,nohutta fasulyede sıkıntımız yok ama çorba
konusunda biraz sıkıntılıyız yoğurt çorbası dışında diğer çorbaları
çok gönüllü içmiyo ama bi şekilde yediriyorum az da olsa,
yine yoğurdu çok güzel tüketiyoruz sade olarak
eylül şu an 2 yaş 4.5 aylık tam, 15.5 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?