2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

neden kimsecikler yok, herkes nerelerde?

benim kuzum iyi çok şükür atlattı gribini birazcık
genizde hırıltısı kaldı o kadar.
sizler ve kuzularınızda iyidir umarım bi sıkıntı yoktur....

neden kimsecikler yok, herkes nerelerde?

benim kuzum iyi çok şükür atlattı gribini birazcık
genizde hırıltısı kaldı o kadar.
sizler ve kuzularınızda iyidir umarım bi sıkıntı yoktur....

İyi olduğuna sevindim canım.Çock işte hasta ola ola büyüyorlar.

Kimse yazmıyor bende yazmıyorum valla.

Maşallah canım aman iyileşsinde.

Ben yazıyorum gülüm burda oldukça.Senin kız nasıl iyimi.Kayınvaliden aynımı hala?

selam herkese.uzun zamandır yazmadım.benim kızımın ayağı çıkmıştı ya onu ortapedi doktoruna götürdük.doktor şöylebir elledi bacaklarını ileri derecede düz taban kalça yapısıda bozuk dedi.canım çok sıkıldı üniversitedeki doktora götürdük güzelce muayene etti düz tabanlık filan yok sadece oturuşundan dolayı kalça kemikleri bozuk dedi. ortapedi ayakkabıya bile gerek görmedi.aman dikkat edin çocuklarınızın oturuşuna bacaklarını kurbağa gibi yanlara açıp oturmasınlar.4yaşında kemikleri fazla esnemediği için zamanında gitmişiz yani.

öncelikle cansu09 arkadaşım geçmiş olsun.
ismim sümeyye.bende 2007 ocak annelerindenim.ikizlerim var ve biri kız diğeri erkek.
2007 anneleriyle tanışmak beni çok memnun edicek.herkese güzel paylaşımlar diliyorum.eminim 3 yaş annelirin paylaşacak çoook şeyi olacak...

bayanlar sizle internette okuduğum şeyi paylaşmak istiyorum.Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”
Denemesi bedava...
opuyorumnanaktan

teşekkürler canım.benim ismimde ayşe .gerçekten güzel bir yer .takipçisi olacaksın emin olabilirsin. ben boş vaktim olursa hemen başına geçiyorum.

Merhabalar canım,
geçmiş olsun canım zor bir durum doktordan doktora da farklılık gösteriyo
demek dikkat etmemiz gerekiyo oturuşlarına...

Merhabalar hoşgeldiniz aramızaa...

hoşbulduk arkadaşlar.çok teşekkür ediyorum.eminim benimde vazgeçemeyceğim bir site olacak.
çocuğum büyürken linkinde oyun grubu kurmak istediğimi belirtmiştim.
2007 anneleri istanbulda oturan yokmu.ben pendikteyim ve çocuklarım için bilinçli anneler ve tatlı yavrularıyla oyun grbu kurmayı çok istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…