2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Ben yazıyorum gülüm burda oldukça.Senin kız nasıl iyimi.Kayınvaliden aynımı hala?

Aynı canım bir kez gittim geçen akşam yarım saat o da moral olsun diye. Kaynıma çok üzülmüştü ondan. Kararım kesin gitmiyorum hala.

Canım geçmiş olsun. Umarım geçici bir durumdur.

sümeyye hoşgeldin ikizlerinle.

İlginç denemek lazım. Tamda kızım hafif nezleyken geldi bu bilgi. Öksürük de var biraz. Umarım ilerlemez. Kışı hastalıksız kapatacağız diyordum tam olmadı. Allah beterinden saklasın.

Günaydın herkese bu arada a.s.

Teşekkürler canım annemle konuştum az önce iyiymiş keyfi yerinde diyorm Peditus başladım hemen zaten sabah. Aman iyi olsunlar çocuklar ya.

Teşekkürler canım annemle konuştum az önce iyiymiş keyfi yerinde diyorm Peditus başladım hemen zaten sabah. Aman iyi olsunlar çocuklar ya.

öyle güzelim hasta olduklarında bütün düzen bozuluyor.özelliklede iştah gidince birde benim yavrularım isiz olunca işim iki kat zor oluyor.

eee 3 yaş anneleri kuzularınızın gelişimleri nasıl neler yapıyorsunuz.biz evde verimli zman geçirmek için elimden geleni yapıyorum.

hergüne bir aktivite.bugünde elma kurdu nam nam kes yapıştır tekniğiyle yapacağız.
masal okuyup anlatacağız.sonrada oyunnnnn

biz kuzumla günlük masal okuyoruz,
resim yapıyoruz o artık meyveleri ve sebzeleri çizebiliyo
yemek yapıyoruz
evcilik oynuyoruz
sohbet ediyoruz
koklaşıyoruz, uff burnuma nasıl koktu yavrum

Bizim favori oyunlarımız hamur oyunları, resim çizmek, kitaptan masal okumak ve dans etmek. Birde tahta puzzle delisi. Sürekli puzzle oynuyoruz. Evcilik oyunlarıda revaçta bu aralar. Kendi kendine bebekleriyle konuşarak oyun oynuor.

Oyun grubu kuramayız belki ama güzel muhabbetimiz olur burda.İnşallah kurabilirsiniz oyun grubu.
Geçmiş olsun canım.Ne kadar dikkat etsekte hastalanıyolar bebişlerimiz.Bizim doktor hasta olacakki bağışıklık sistemi güçlensin derdi.

biz kuzumla günlük masal okuyoruz,
resim yapıyoruz o artık meyveleri ve sebzeleri çizebiliyo
yemek yapıyoruz
evcilik oynuyoruz
sohbet ediyoruz
koklaşıyoruz, uff burnuma nasıl koktu yavrum

Maşallah meyveleri falan çizebiliyomuş kızın.benimki daha boyama aşamasında.Geceleri masal dinlemeyi çok seviyor.evcilik oynuyoruz yanlız oyun oynamayı hiç sevmiyo.Bu arada eylül nasıl iyileştimi?

haklısın canım hasta olmaları lazım ama işte dayanamıyor insan. birde çalışınca daha zor. neyse ki annemde kızım emin ellerde.
benim kızımda şekil çizemiyor henüz. karalıyordu şimdi çizgi çizgi yapıyor hep. her çizdiğini de bişeye benzetiyor aklınca.

bizim aylık dergimizdeki eşleştirme kartları favorimiz.
resim konusundada sulu boya ve parmak boyasını çok seviyorlar.ben kuzularım ikiz olunca çalışmadım ve bütün zmanımı onlara adadım diyebilirim.
düzenli tiyatroya gitmeye çalışıyoruz.oyun grubu deneme dersine katıldığımızda öğretmeleri çok beğendi yavrularımı.0 3 yaş çocuk eğitimi konusunda çok önemli şimdi 3 6 yaş için çabalayacağım.o dönemde ne veririsek neler öğretirsek alacakları dönem.

kaydirigubbakcemile3 benim kızda öyle çiziyo bu ne diyo bana.bende anlamıyorum sinirleniy söylüyo adını.

Sen yinede çok sanslı sayılırsın hemde bi okadar zor işin.Şanslısın çocuklar birbirleriyle oynayabilirler.Fazla arkadaş aramazlar.

Oyun grubu denemesine bende gitmiştim bir kez ama kış geçsin istiyorum. Yaza yaz okuluna vermeyi planlıyoruz bakalım.

Oyun grubu denemesine bende gitmiştim bir kez ama kış geçsin istiyorum. Yaza yaz okuluna vermeyi planlıyoruz bakalım.

ben çocuklarımın verimli zman geçirmesini çok istediğimden oyun grubuna gitmelerini istedim ama sizinde ifade ettiğiniz gibi çok kalabalık ortamlatda çabuk hastalanırlar diye çekindim.

birde oyun grubunda annelerle olan gruplar dah verimli.
ben evdeyken kuzularımdan ayrılmak istemedim.benim düşüncemde 2007 annleri olsa istanbul için eminim çok keyifli olurdu.çocuklar oynarken onlarla eğlenirdik.

Canımcım oyun grubu zaten anneli olmalıdır ama maalesef biçok yer öyle yapmıyor. Annelere de çocuklarını bırakmaz cazip geliyor. Sen nerde oturuyorsun ıstanbul da.

ben pendik kutköydeyim.eşim müdür yardımcısı okulumuz yakın ve çok güzel bir yer kurtköy uydukent.

oyun grbu anneli olmayınca gerçekten çok zor oluyor.bende kendi grubumuzu oluşturmayı çok istedim ama olmadı.çok hayallerim var onlara dair. istiyorumki hep en güzeli olsun yeni nesiler yetiştirmek kolay değil
kızıma soruyolar büyüyünce ne olacaksın diye ordinaryus diyor:)

oğluşumdu hergün karar değiştiriyor.meslekleri taıma derlerimizde her mesleği tanıdığımızda anne ben polis postacı itfaiyeci ama en çokta başkan diyor

merhabalar

gelen arkadaşlar olmuş . ne güzel opuyorumnanaktan

ben cuma günü izin almak zorunda kaldım. oğlum perşembe gecesinden ateşlendi. baktım öksürük halsizlik sürekli burun akıntısı. neyse hemen götürdük cuma günü . doktor baktı iyice grip olmuş. ben boğazlarından korkmuştum. çok ateş yapıyor boğaz enfeksiyonu olunca.. ağzına burnuna gözlerine ciğerlerine bakıldı..zaten hali yok biyandan ağlıyor biyandan doktora şöyle yap böyle yap diyor . muaynene bitti doktorla konuşuyoruz oğlum demesinmi doktora büllüğümede bak diye kaydirigubbakcemile3
epey güldürdü doktoruda bizide ..
haftasonuda halsizlik iştahsızlıkla geçti. sabah okula bıraktım. ateşi yok artık ama öksürük ve burun akıntısı tam gaz devam :sinifsinif:

cansu09 arkadaşın yazdığını akşama deniycem bakalım. ayaklarına süreyim vi..s i umarım işe yarar

herkese sağlıklı mutlu günler olsun yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…