Ben yazıyorum gülüm burda oldukça.Senin kız nasıl iyimi.Kayınvaliden aynımı hala?
selam herkese.uzun zamandır yazmadım.benim kızımın ayağı çıkmıştı ya onu ortapedi doktoruna götürdük.doktor şöylebir elledi bacaklarını ileri derecede düz taban kalça yapısıda bozuk dedi.canım çok sıkıldı üniversitedeki doktora götürdük güzelce muayene etti düz tabanlık filan yok sadece oturuşundan dolayı kalça kemikleri bozuk dedi. ortapedi ayakkabıya bile gerek görmedi.aman dikkat edin çocuklarınızın oturuşuna bacaklarını kurbağa gibi yanlara açıp oturmasınlar.4yaşında kemikleri fazla esnemediği için zamanında gitmişiz yani.
öncelikle cansu09 arkadaşım geçmiş olsun.
ismim sümeyye.bende 2007 ocak annelerindenim.ikizlerim var ve biri kız diğeri erkek.
2007 anneleriyle tanışmak beni çok memnun edicek.herkese güzel paylaşımlar diliyorum.eminim 3 yaş annelirin paylaşacak çoook şeyi olacak...
bayanlar sizle internette okuduğum şeyi paylaşmak istiyorum.Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır. Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız. Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.
Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.”
Denemesi bedava...
opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım annemle konuştum az önce iyiymiş keyfi yerinde diyorm Peditus başladım hemen zaten sabah. Aman iyi olsunlar çocuklar ya.
hoşbulduk arkadaşlar.çok teşekkür ediyorum.eminim benimde vazgeçemeyceğim bir site olacak.
çocuğum büyürken linkinde oyun grubu kurmak istediğimi belirtmiştim.
2007 anneleri istanbulda oturan yokmu.ben pendikteyim ve çocuklarım için bilinçli anneler ve tatlı yavrularıyla oyun grbu kurmayı çok istiyorum.
Geçmiş olsun canım.Ne kadar dikkat etsekte hastalanıyolar bebişlerimiz.Bizim doktor hasta olacakki bağışıklık sistemi güçlensin derdi.Teşekkürler canım annemle konuştum az önce iyiymiş keyfi yerinde diyorm Peditus başladım hemen zaten sabah. Aman iyi olsunlar çocuklar ya.
biz kuzumla günlük masal okuyoruz,
resim yapıyoruz o artık meyveleri ve sebzeleri çizebiliyo
yemek yapıyoruz
evcilik oynuyoruz
sohbet ediyoruz
koklaşıyoruz, uff burnuma nasıl koktu yavrum
kaydirigubbakcemile3 benim kızda öyle çiziyo bu ne diyo bana.bende anlamıyorum sinirleniyhaklısın canım hasta olmaları lazım ama işte dayanamıyor insan. birde çalışınca daha zor. neyse ki annemde kızım emin ellerde.
benim kızımda şekil çizemiyor henüz. karalıyordu şimdi çizgi çizgi yapıyor hep. her çizdiğini de bişeye benzetiyor aklınca.
bizim aylık dergimizdeki eşleştirme kartları favorimiz.
resim konusundada sulu boya ve parmak boyasını çok seviyorlar.ben kuzularım ikiz olunca çalışmadım ve bütün zmanımı onlara adadım diyebilirim.
düzenli tiyatroya gitmeye çalışıyoruz.oyun grubu deneme dersine katıldığımızda öğretmeleri çok beğendi yavrularımı.0 3 yaş çocuk eğitimi konusunda çok önemli şimdi 3 6 yaş için çabalayacağım.o dönemde ne veririsek neler öğretirsek alacakları dönem.
Oyun grubu denemesine bende gitmiştim bir kez ama kış geçsin istiyorum. Yaza yaz okuluna vermeyi planlıyoruz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?