2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

evet bana görede kadro gayet iyi tabi gelene git demiyoruz yerimseniben
en büyüğümüz seninkiler canım, 2 yaş sendromunu biz de çok zor atlattık
eylül acaba hep böyle mi kalıcak diye korkmuştum ama şimdi iyi şükür
iki yaş iki aylıkken de tuvalet eğitimini aldı şimdi sadece geceleri bezliyoruz ama
çoğu zaman yapmıyo.

Canım hayırdır doktor niçin önemli bişy mi

canım ben ilk evlendiğim yıl yani 5 yıl önce göğsümden iki tane kist aldırdım
kistler fibrokistik iyi huylu kistlerdi ama ben hala korkuyorum son zamanlarda da
ağrılarım arttı hiç dokunamıyorum tekrar gideyim dedim şimdi de ultrasonla bakıldı
göğüsteki fibro dokular çok yoğun olduğu için ağrı yapması normal dedi ultrason görevlisi
ama sonucu daha doktora göstermedim yarın göstericem.

merhaba benim oğlumda 1mart 2007 doğumlu doğumgününe az kladı

Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun.bize en yakın ay grbuda sizsiniz galiba.
arada yazarsanız konuşur çocuklarımızın her minik adımını birlikte paylaşırız.

doktora giden arkadaşımada geçmiş olsun diyorum.allahım korktuğumuza uğratmasın.
sağlık herşeyin başı.altın kadar değerli bence.bugün nedendir bilemiyorum ama boynum tutuldu.yavrularıma doğru dürüst sarılamadım bile.

şimdi daha iyiyim çok şükür.

Evet tüm 2007 anneleri daha sık katılsınlar aramıza.Senin çocuklar iyi anlaşıyorlarmı?kavga ediyorlarmı.Biz erkek kardeşimle ikiz gibiydik hiç anlaşamazdık.o yüzden sordum.

Benim kızım 18.10.2007 d.lu harmoni ile 10 gün var aramızda.

Evet kimse yazmıyor ama olsun bu kadro da gayet iyi kızlar :) Tabi gelene de git demeyiz.

Evet kızının doğum gününü planlarken banada ip uçları verirsin artık.

Hayırdır arkadaşım geçmiş olsun.Hasta değilsin umarım.Gerçi kontrol demişsin ama.

harmoni veririm tabiki canım ne demek .

bengu hoşgeldin aramıza. Sık sık katılman dileklerimle.

wild geçmiş olsun tekrar canım. Allah şifanı versin biran önce. ,

Bende şifayı kaptım galiba. Burun akıntısı, boğazda yanma ve öksürük var. Evde bütün gün yatmak istiyorum ama işteyim maalesef.

Herkese günaydıııın, Uzun süredir buraya uğrayamamışım. herkesin minişlerine sağlıklı ve bol neşeli günler dileyeyim dedim. (Tabiki sevgili annelerine de) :teytey:

sağol canım teşekkür ederim hastaneler o kadar kalabalık ki

insan hastaneye gidince sağlığın değerini anlıyo Allah kimseyi düşürmesin oralara

benimki normal göğüs ağrısıymış yapısı böyle ömür boyu ağrıycak yani olsun diyorum

artık Allah başka sıkıntılar vermesin...

sana da geçmiş olsun canım evet işyerinde zor oluyo ama yapcak bişey yok tabi

ilaç al bitki çayları filan iç.

Herkese günaydıııın, Uzun süredir buraya uğrayamamışım. herkesin minişlerine sağlıklı ve bol neşeli günler dileyeyim dedim. (Tabiki sevgili annelerine de) :teytey:

Gunaydın. Daha sık gelmenizi diliyorum. Güzel sohbetlere sizde katılın.

Teşekkür ederim. İlaç alıyorum bitki çayları da içiyorum işallah yatağa düşürmez. Gerçi dinlenmeden geçmiyor bu meret hastalık ama idare edicez artık.

bende bütün güzel annelerimizin ve ailelerinin kandilini kutluyorum.içimizden geçirdiğimiz bütün dualar kabul olsun.güzel yavrularımız hayatta hep başarılı adımlar atıp vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar.

Hayırlı kandiler dilerim kızlar bende. Yavrularımızla bice kandillere erişmek nasip olur işallah.

canım günaydınlar nasılsın, dün dergiyi buldum D&R dan ama eylüle göstermedim henüz ben
biraz inceleyeyim diye ona da fırsatım olmadı henüz.

kuzucuklar nasıl keyifler yerinde mi ?

canım günaydınlar nasılsın, dün dergiyi buldum D&R dan ama eylüle göstermedim henüz ben
biraz inceleyeyim diye ona da fırsatım olmadı henüz.

kuzucuklar nasıl keyifler yerinde mi ?

tatlım eminim sende dergiyi çok beğeneceksin.bizim vazgeçilmezimiz diyebilirim.

kuzularımın keyifleri yerinde sabah şarkılarımızı dinliyoruz.yeni şarkı öğrendiler.bir dünya bırakın biz çocuklara.el ele tutuşup bu şarkıyı söylüyoruz.:teytey:

Bende tubitakla görüştüm dergiyle ilgili abonelik kabul etmiyorlarmış artık. Bayilerde satılıyormuş. Bakıcam bi ara.

Adım adım serisi de çok iyi gibi birde onu inceleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…