En çıtır benim en çıtır benim en çıtır benim :lepi:bayanssulusmile:roflol:
Yerim ben o mavi gözlü canavarı..Hakikaten sizinkine söylenecek tek şey var. Maaşallah. Benimki hala bezli, konuşma da yarım yamalak. Bir de hala bebek gibi görünüyor. (Biraz semirmiş bebek ama yine de bebek gibicokacimcoook)
Hoşgeldin canım.Benim kızında seninkinden farkı yok sayılır.Daha yeni yeni bi yerlere gitmeye başladım.Ama mızmızlık son haddinde devam.Kızmak bağırmakta kar etmiyor bazen.selam bayanlar benim oğlımda 14.04.2007 doğumlu boyu 95 kilo 17 cisini sölüyo geceleri hariç ama benim sıskıntım cooook mızmız bir cocuk biraz gec konustu hatta bazı kelieleri hala sölemiyo cümle kurmaya bile son 1haftadır basladı diyorladı konussun bu mızmızlıgı gecer ama öle olmadı bu defa hem aglıyor mızlıyor hemde konusarak anlatmaya calısıyo nereye gitsem hzuzr vermiyo biri gelsin bize hep onunla ilgilenilsin istiyor hatta öle oluyoki kırıyor döküyor bısalmamadık cekmece kalamdı bide kızdıgı zaman git agla pembe anne alcam seni atcam camdan diyor ve burada bağırarak aglıyor cok bunaladım artı bazen ellerine vurdugum olouyo yeter artık diye benmi sabırsısızm yoksa
bu arada benim kızım 14 kilo boyuda 92 cm felandı en son.kızım çok paylaşımcıdır teyzeleri.özellikle kendinden küçüklere hiç kıyamaz.2 yaş sendromun atlattık kazasız belasız.ço zor bi dönemden geçtik.kızımın bi huyu var hiçbir şeyi asla unutmaz.çokta söz dinler.asla karıştırma huyu yoktur.merak ettiği yer varsa açar bakar bu oyuncak deil der tekrar kapatır.arkadaşları ile oyuncaklarını her zaman paylaşır.sadece paylaşmayı bilmeyen bi kaç arkadaşı var onları asla unutmaz onlarda bize gelince hiç bi şeyini vermez o benim der..kızım bide tam baba delisi baba benim aşığımm der.sizin bebekler en çok kime düşkün.
öyle tatlım.ben 82 nisan.allah hepimize uzunnnn hayırlı güzel bir ömür versin.
tabiiiiiiiii kuzularımızla..
Sevilcim hoşgeldin. Kızınla kızım adaşlar. Maşallah yavrularımızın hepsine. İşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber. kısmet olursa yüzyüze görüşmek bile isterim sizlerle.
Hoşbulduk....
Ne güzel adlarıyla güzel, sağlıklı, başarılarla dolu günler görürler inşallah...
ınşallah görüşmek de nasip olur. Ben daha çok Bebeklerim ve Biz topiğinde oluyorum. Ordan arkadaşlarla görüştük çok sıkı sağlam dostluklar kurduk. Umarum burda da böyle dostluklar kurmamız nasip olur.
hoşgeldiniz.bende siteye yeni üye oldum ama 2007 annelerinde çok güzel paylaşımlar oluyor.bizler buradayız sohbetimize herzman bekleriz.
2007 ilk yavruları biz, son kuzucuğuda siz siniz galiba.benim hayatımın yılı diyebilirim 2007 için .iki dünya tatlısı hayatıma renk kattı.
Merhaba...
Allah bağışlasın siz x2 siniz demek. Biraz sıkıntılıdır ama sonrası eminim çok güzel olur. Aynı yaşıt biri kız diğeri erkek 2 kuzu...
Rabbim o renkleri hayatımızda hiç eksik etmez inşallah....
merhabalar gelebildim sonunda işler öyle yoğunki canım çıktı
kuzumu çok özledim ayrıca, sizler neyapıyosunuz keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?