2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

:) Benim kızım bugün ne yiyecek bilmiyorum ama akşam balık yiyecek kısmetse.
Yaşım da 27 83 d.luyum.

Hakikaten sizinkine söylenecek tek şey var. Maaşallah. Benimki hala bezli, konuşma da yarım yamalak. Bir de hala bebek gibi görünüyor. (Biraz semirmiş bebek ama yine de bebek gibicokacimcoook)
Yerim ben o mavi gözlü canavarı..

Hoşgeldin canım.Benim kızında seninkinden farkı yok sayılır.Daha yeni yeni bi yerlere gitmeye başladım.Ama mızmızlık son haddinde devam.Kızmak bağırmakta kar etmiyor bazen.

Maşallah diyeceğim.Benim büyük kızz öyleydi.Ama küçükten çekmediğim kalmıyor bazen.

Bizim meümüzde mercimek yemeği,sebze çorbası,pilav var.En büyüğünüz benim 38oluyorum 2 ay sonra..:hooray:

kızlar ben hala corba yedırıyourm kızıma ana ögunlerıne.. ama masallah zehır gbı.. bu arada yasımda 28

Selam kızlar.....:1hug:
Bende 2007'yi sonunda yakalamış bir anneyim. Kızım 14.12.2007 doğumlu. Kilomuz 17 boyumuz 92. Ben 31 yaşındayım. Adım Sevil kızımınki İrem.
Doğduktan 4 ay sonra işe başladım. Bu sırada babannemiz baktı. 1 yaşını 1 hafta geçerken kriz nedeni ile işten çıkartıldım. Bu durum en çok kuzuma yaradı:)

Konuşması çok iyi çenesi düşük cinsden, uyku problemimiz pek yok gece geç yatmaları saymazsak 11-11,30'u buluyor. Babamız saat 10 da geliyor birbirlerine çok düşkün oldukları için vakit geçirmek istiyorlar. Öğlen uykularımız devam ediyor. Wc eğitimimizi yazın tamamladık. Yemek konusunda elimden geldiği kadar herşeyi yedirmeye çalışıyorum. Pek iştahla yemesede hastalıklarının dışında fazla itiraz etmiyor.
En sevdikleri ıspanak, yayla çorbası, köfte, erişte ve yoğurt...
Meyveyle hiç arası yok akşamları zorla 1 muz yarım elma anca yiyor. Birde canı isterse koca bir bardak portakal suyu içer.
3-4 çizgi film dışında tv izlemiyor. Çok sevdiği 2 kitabı var en çok onları seviyor. Onlar kıymetlisi kimseye vermez elletmez bile... En sevdiği oyuncağı tahta pazılları ve Aslı bebeği... Resimle hiç arası yok genelde kalemleri yemeyi tercih ediyor:)

Tek sorunumuz aşarı yaramaz ve dağınık bir çocuk olması. Düzene acayip karşı, düz duvara tırmanacak kadar yaramaz. Birde çok ama çok inatçı

Bugün öğlen menümüzde yaya çorbası, akşam menümüzde ıspanak, makarna ve yoğurt var.

Sizlerle çok iyi paylaşımlarımız olacağını ümit ediyorum.

Sevilcim hoşgeldin. Kızınla kızım adaşlar. Maşallah yavrularımızın hepsine. İşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber. kısmet olursa yüzyüze görüşmek bile isterim sizlerle.

Sevilcim hoşgeldin. Kızınla kızım adaşlar. Maşallah yavrularımızın hepsine. İşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber. kısmet olursa yüzyüze görüşmek bile isterim sizlerle.

Hoşbulduk....
Ne güzel adlarıyla güzel, sağlıklı, başarılarla dolu günler görürler inşallah...
İnşallah görüşmek de nasip olur. Ben daha çok Bebeklerim ve Biz topiğinde oluyorum. Ordan arkadaşlarla görüştük çok sıkı sağlam dostluklar kurduk. Umarum burda da böyle dostluklar kurmamız nasip olur.

hoşgeldiniz.bende siteye yeni üye oldum ama 2007 annelerinde çok güzel paylaşımlar oluyor.bizler buradayız sohbetimize herzman bekleriz.

2007 ilk yavruları biz, son kuzucuğuda siz siniz galiba.benim hayatımın yılı diyebilirim 2007 için .iki dünya tatlısı hayatıma renk kattı.

Merhaba...
Allah bağışlasın siz x2 siniz demek. Biraz sıkıntılıdır ama sonrası eminim çok güzel olur. Aynı yaşıt biri kız diğeri erkek 2 kuzu...
Rabbim o renkleri hayatımızda hiç eksik etmez inşallah....

canım çok teşekkür ederim.evet ikiz iki meleğim var.onlarla hayata tutunuyor anlarla nefes alıyorum.kuzular olduktan sonra çalışmadım evdeyim

onun için bu site benim için çok önemli.kahvemi alıp sizlerle sohbet edince içim açılıyor.
aynı yaş grbu kimsede yok akrabamda yok eşim gelene kadar hep evdeyiz.
havalar ısınsa çıkacağız ama şimdilerde korkuyorum hava çok yanıltıcı.enfeksiyon dolusenağlama

kızlar cocuklarınızın genel gelısımı sosyolojık acıdan bıraz paylasımda bulunalımmıı ??

merhabalar gelebildim sonunda işler öyle yoğunki canım çıktı

kuzumu çok özledim ayrıca, sizler neyapıyosunuz keyifler nasıl?

tatlım hoşgeldinnnnnnnn.valla iyiyz yeni gelen arkadaşlar var onlarla sohbet ediyoruz.

kuzularım iyiler bugün havadan kaynaklanıyor galiba bir halsizlik var bende.biraz evcilik oynadık.dinazorlarımıza salıncak yaptık.şimdide cd izliyorlar.

hb arkadaslar benim oğlanın menüsündde bugun lahana dolması kendi yaptığım vişne suyu ve bulgur pilavı var bu arad benimde yasım 27 adım aynur oğlumun adı ömerasaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…