doktorum hoşgeldiniz daha sık bekliyoruz buraya.İhmal etmeyin.Herkese günaydıııın, Uzun süredir buraya uğrayamamışım. herkesin minişlerine sağlıklı ve bol neşeli günler dileyeyim dedim. (Tabiki sevgili annelerine de) :teytey:
Canım geçimiş olsun.Allah başka keder vermesin.sağol canım teşekkür ederim hastaneler o kadar kalabalık ki
insan hastaneye gidince sağlığın değerini anlıyo Allah kimseyi düşürmesin oralara
benimki normal göğüs ağrısıymış yapısı böyle ömür boyu ağrıycak yani olsun diyorum
artık Allah başka sıkıntılar vermesin...
sana da geçmiş olsun canım evet işyerinde zor oluyo ama yapcak bişey yok tabi
ilaç al bitki çayları filan iç.
Doktorcum veda yazısı gibi olmuş yahu. a.s
selam benim kızımda 21 kasım 2007 doğumlu.1.5 buçuk yaşında memeyi,20 aylıkken gündüz bezi ,2 yaşında iken tamamen bezi kestik.arada bi kaçırıyor o ayrı tabii.bilmediği kelime yok ama canı isterse düzgün istemezse bebekçe konuşuyor.
bu arada benim kızım 14 kilo boyuda 92 cm felandı en son.kızım çok paylaşımcıdır teyzeleri.özellikle kendinden küçüklere hiç kıyamaz.2 yaş sendromun atlattık kazasız belasız.ço zor bi dönemden geçtik.kızımın bi huyu var hiçbir şeyi asla unutmaz.çokta söz dinler.asla karıştırma huyu yoktur.merak ettiği yer varsa açar bakar bu oyuncak deil der tekrar kapatır.arkadaşları ile oyuncaklarını her zaman paylaşır.sadece paylaşmayı bilmeyen bi kaç arkadaşı var onları asla unutmaz onlarda bize gelince hiç bi şeyini vermez o benim der..kızım bide tam baba delisi baba benim aşığımm der.sizin bebekler en çok kime düşkün.
Benim ikiside acaip bana düşkün.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?