2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

oo keyfiniz daim olsun ne güzel, bizde çok seviyoruz şarkı söylemeyi hatta eylül de alışkanlık

uyumadan önce bildiği bütün şarkıları söylüyo bitti şimdi uyuyabiliriz diyo yatıyo çok komik oluyo.

tv izletiyomusun yumurcak filan? ben yumurcakta caillou,louie ve rahat koltuğu izlemesine izin veriyorum.

Benim arkadaşımın kreşe gitmeyen çocuklara alınmasını önerdiği bir seri daha var.çok güzel.
şimdi onu araştırıyorum.galiba onuda alacağım.
hem aileyle birlikte verimli zman geçiriyosun hem çocukların gerçekten çok şey öğreniyor.

Tatlım tv.belli saatlerde izliyoruz.küçükken dahi bebek cd.çok izledik.yine cd var onlarıda izliyoruz.

Herkese günaydıııın, Uzun süredir buraya uğrayamamışım. herkesin minişlerine sağlıklı ve bol neşeli günler dileyeyim dedim. (Tabiki sevgili annelerine de) :teytey:
doktorum hoşgeldiniz daha sık bekliyoruz buraya.İhmal etmeyin.

Canım geçimiş olsun.Allah başka keder vermesin.

İrem&özge umarım iyileşlmişsindir sende.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Arkadaşlar bu yazışmaların sırasımı karışmış ne olmuş benim başım döndü valla.Dün gece görmediğim yazılar şimdi benim mesajdan önce gözüküyolar.Bişey anladıysam ne olayım.
Herneyse size bişey sorayım.Benim kız hala çok meraklı ve hala ortalık karıştırıyor.Dolaplardan tutunda çekmece banyo mutfak asklınıza neresi gelirse.Başkasının evinde belli bi sire yapmamaya başladı buda beni umutlandırıyor.Sizin bebişlerdede varmı bu merak.

Canım daha iyiyim ama burnum silmekten acıyor artık.

Benim kız da meraklı ama asla çekmece dolap banyo vs karıştırmaz. Açar bakar burda bu var orda şu var der kapatır. Örneğin mutfak dolaplarını açar bikaç plastik şey alır evcilik oynar yerine koyar.
Banyo dolaplarından asla bişiy almaz. Açar bakar "çocuklar deterjanı ellemez" der kapatır.
Kendi çekmecelerini açar kıyafet alır kapatır.
Derli toplu düzenli olmaya bayılıyor hanfendi. maşallah

hanımlaaar, hakikaten burayı ihmal etmişim. Ama nasıl yoğunum anlatamam. avde ayrı koş, işte ayrı. Bazen düşünüyorum neler kaçırıyorum çocuklarımın hayatından. ohaoldumsmile Ben bu aralar oğlumla bezden kurtulma alıştırmaları yapıyorum. Tuvalete yapınca başardım anne die bağırıyor. sırnaşık şey Ama sanırım daha bir kaç ay var. Neyse tatilde öğrenir artık.... Bu aralar bizim sağlık iyi de ablamız çok hasta oluyor. Neyse ki kimseye bulaştırmadan tedavisini yapıyoruz. Yaz gelse de bütün çocuklaarımız güneşi görüp serpilse. Hasta olmasalar. Ben mayıstan ekime kadar rahat geçiriyorum, sonra da ver elini mikroplarla savaşa...Buradan hasta olan herkese acil şifalar diliyorum. çocuğu aşırı afacan olanlara sakinlik anneciklerine de 10 kat sabır diliyorum. Herkese iyi kandiller. Sevgiyle kalın.a.s.

selam benim kızımda 21 kasım 2007 doğumlu.1.5 buçuk yaşında memeyi,20 aylıkken gündüz bezi ,2 yaşında iken tamamen bezi kestik.arada bi kaçırıyor o ayrı tabii.bilmediği kelime yok ama canı isterse düzgün istemezse bebekçe konuşuyor.

Doktorcum veda yazısı gibi olmuş yahu. a.s

Hakikaten .... Gözyaşları sel olmuş. Şu 2 gün çok yoğun ve yorucu tedavilerim var. Onun stresi çökmüş üstüme.:dance::dance: yoksa birşey olduğu yok. Tekrar okudum da hakikaten coşmuşum yaw.:dance: TRT sunucuları gibi bitirmişim.

Hakikaten sizinkine söylenecek tek şey var. Maaşallah. Benimki hala bezli, konuşma da yarım yamalak. Bir de hala bebek gibi görünüyor. (Biraz semirmiş bebek ama yine de bebek gibicokacimcoook)

selam bayanlar benim oğlımda 14.04.2007 doğumlu boyu 95 kilo 17 cisini sölüyo geceleri hariç ama benim sıskıntım cooook mızmız bir cocuk biraz gec konustu hatta bazı kelieleri hala sölemiyo cümle kurmaya bile son 1haftadır basladı diyorladı konussun bu mızmızlıgı gecer ama öle olmadı bu defa hem aglıyor mızlıyor hemde konusarak anlatmaya calısıyo nereye gitsem hzuzr vermiyo biri gelsin bize hep onunla ilgilenilsin istiyor hatta öle oluyoki kırıyor döküyor bısalmamadık cekmece kalamdı bide kızdıgı zaman git agla pembe anne alcam seni atcam camdan diyor ve burada bağırarak aglıyor cok bunaladım artı bazen ellerine vurdugum olouyo yeter artık diye benmi sabırsısızm yoksa

bu arada benim kızım 14 kilo boyuda 92 cm felandı en son.kızım çok paylaşımcıdır teyzeleri.özellikle kendinden küçüklere hiç kıyamaz.2 yaş sendromun atlattık kazasız belasız.ço zor bi dönemden geçtik.kızımın bi huyu var hiçbir şeyi asla unutmaz.çokta söz dinler.asla karıştırma huyu yoktur.merak ettiği yer varsa açar bakar bu oyuncak deil der tekrar kapatır.arkadaşları ile oyuncaklarını her zaman paylaşır.sadece paylaşmayı bilmeyen bi kaç arkadaşı var onları asla unutmaz onlarda bize gelince hiç bi şeyini vermez o benim der..kızım bide tam baba delisi baba benim aşığımm der.sizin bebekler en çok kime düşkün.

Benim ikiside acaip bana düşkün.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Benim ikiside acaip bana düşkün.:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne güzel benim cadıda babacımı babacı durmadan beni babaya şikayet eder.baba ile beni asla yanyana oturtmaz,dokundurmaz baba benim sen git piss der bana.gece bile bi uyansın hemen aramıza hoplar bide beni popoyla ittirir çekil ya der.yanlız ben evde olmazsam baba da, olsa anne diye ağlar.ben evde olucam ama onlara dokunmuycam bencil kızım işte..zemuszemuszemuszemus[/B]

Gunaydın melekler ve annelerine.

Yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgeldiniz kızlar.

Benim kız da babacı ama bana da çok düşkün. Babamız kıyamıyor pek ama ben otoriterim. Hayır dediğim bişey asla evet olmaz ama baba hayır derse iki lafa evete döner. Aslan babam, aşkitom dedi mi ipler kopuyor herüfümde. Birde gidip yanalarını sıkıp bal damlıyor diye sarıldımı babasına bitti.

Bugün ikimizde daha iyiyiz. Öksürüğü hafifledi maşallah baya bi. Bende daha iyiyim. Allah dermansız dert vermesin aman.

Paylaşım konusunda benim ki de verir ama gelir "anne geri verecek değil mi?" der. Vericek kızım derim problem çıkarmaz. Eğer biri elinden zorla bişiy aldıysa asla vermez inat eder. ama güzellikle iste hemen verir. Bi tek babama vermiyor bişiy o da şımarıklıktan. Babamla çok güzel oynuyorlar. Evcilik atcılık falan. Kahve çay yapıyor oyuncaklarıyla babam da içiyor. Dede sıcak o yavaş içsene diyor hanım. Onları öyle gördükçe şüfrediyorum herşeye.

Herkese günaydın:enbuyukkk:
Benim oğlum paylaşma konusunda feciii. Ablasının çektiği çile resmen. İlk öğrendiği laf 'BENİM' Bu lafı duymaktan delirdik. Hele ki istediği şey ablasında ise yerlerde yuvarlanıp bir cırlayışı var (o bağırışı ancak cırlayış die tarif edebiliyorum).3 Yaşından sonra düzeliyor biraz daha, çünkü ablası da öyleydi. Kızım da diyor ki anne 3 yaşında geçecek onun için ben şimdi ona vereyim 3 yaşından sonra paylaşırız.:roflol: Kızımda benim gibi olmuş . Fazla paylaşımcı olmak da bazen iyi olmuyor ama....Neyse dengeyi buluruz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…