2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Amin canım işallah. Bi ara bende o konuya giriyordum ama sonra girmedim pek. Şimdi buradayız. İşallah burada da güzel dostluklar kurarız.

merhabalar gelebildim sonunda işler öyle yoğunki canım çıktı

kuzumu çok özledim ayrıca, sizler neyapıyosunuz keyifler nasıl?

Kolay gelsin cnm sana. Benim işler hafif cumalar yoğun geçmiyor. Genelde Salı günleri çok yoğun oluyorum.

kızlar cocuklarınızın genel gelısımı sosyolojık acıdan bıraz paylasımda bulunalımmıı ??

Şekerim biz başka bi siteden 2007 ekim kasım aralık anneleri diye bi forumdayız. Hamileliğimizden beri arkadaşız hepsiyle. Onlarla toplanıyoruz arada. Bebebkler içinde bizler için de iyi oluyor. Bebekler birbirlerini tanıdıkları için güzel güzel oynuyorlar bizde annelerle sohbet ediyoruz. Babalarda kendi aralarında takılıyor. Ailecek görüşmeler çok iyi oluyor bu açıdan.
Bunun dışında haftasonları genelde dışardayız. Hava güzelse açık havada kötüyse AVM lerde oluyoruz. Çocuk klüblerine katılıyoruz. Oyun alanlarına gidiyoruz.
Evdeysek de oyunlarımızı oynuyoruz.

hoşbulduk canım evet havadan kaynaklanıyo galiba bide ben oturmayı sevmiyorum...

salıncak yaptınız ha canlarım ya çok tatlı görünüyolar resimde bıcır bıcır iki tane

ben öyle çok istiyodum ki ikiz çocuklarım olsun, o olmadı ama ikinciyi Allah izin verirse

kız tutturcamm:Saruboceq: iki kızım olsun çok istiyorum ama zamanı var tabi daha...

hb arkadaslar benim oğlanın menüsündde bugun lahana dolması kendi yaptığım vişne suyu ve bulgur pilavı var bu arad benimde yasım 27 adım aynur oğlumun adı ömerasaf

merhabalar canım,
afiyet olsun yavruna, kendi yaptığım vişne suyu deyince
ben yazdan birsürü vişne aldım küçük küçük poşetledim onları
şimdi komposto yapıp süzüp suyunu şişeye koyuyorum onu bitene
kadar içiyo öyle hazır almamaya dikkat ediyorum.

Allahım gönlüne göre versin canım .gerçekten 2 şirine çok güzel olur.ikizlerde çok başka oluyor.ben onlarla çok şeyi aştım.ikiz oldukları için tek dışarı çıkamadık.ailemde uzakta olduğu için hep yanlızdım.şimdilerde havaların ısınmasını bekliyoruz.

iki tane oluncada ben kendimi çok sıktım herşeyleri saatle olsun aman hasta olmasınlar.aman verimli zman geçirelim komşularım bana çok kızıyor bizimde çocuklarımız küçüktü bukadar sıkma gel diyorlar ama ben çok rahat olamadım.

ama size küçük bir tiyo 3 yaşında çok daha bilinçli oluyorlar herşeyi çok daha iyi anlıyorlar.bir yere gidersek gözümün içine bakıyorlar.hihoyyyt

Amin canım inşallah, küçükken bir tane bile olsa zor oluyo dışarı çıkmak.

benim ailemde yanımda değil, yani annemler bi şehirde kayınvalidemler bi şehirde biz

bi yerdeyiz eşimin görevinden dolayı bu böyle bende ona tabiiyim o nerde benim tayinim

orda, siz neden ayrı şehirlerdesiniz ? valla ilk başlarda bana çok cazip geliyodu uzak

olmak ama insan zamanla yalnızlıktan da sıkılıyo:gitme:

Çocuk gelişimi konusunda aynı hassasiyet bende de var herşeyine çok dikkat ederim

ve zamanında yaparım kuzumun hiç bir şeyini ihmal etmem, zaman ve düzen

konusunda çok bakıcıyla çatıştım anlaşamadım.

Tatlım benim eşim müdür yardımcısı.biz oyüzden buradayız.hedefimiz biraz farklı ailelerimizin bulunduğu şehirler küçük olduğu için biz büyük şehirleri tercih ediyoruz.

seneye benim tek idealim olan ve yarım bıraktığım makine mühendis liğinede devam edeceğim.
eşim şuanda kamu yönetimi okuyor.inşallah biterse hedefte ankara var bakaılm kısmet.

yanlızlık konusuna katılıyorum bazen okadar zor geliyorki gurbet.

Kesinlikle katılıyorum kızlar o düzen konusunda bende çok hassasım.ışten ayrılmamın en iyi yanı bu oldu. Yemek saati, oyun saati hep aynı olsun istiyorum. Küçük kaçamaklar olmuyor değil ama düzenimiz hep aynıdır. Bir zaman sonra onlarda alışıyorlar.
Bende 3 yaşını bekliyorum belki ozaman daha durulur diye ümit ediyorum. Çünkü çok yaramaz bir çocuk her anı başka bir aksiyon Bende bu sebepden ailem dışında pek biryere gitmek istemiyorum.
Allahdan çok yakınız kayınvalidemle aynı apartmanda annemle 20 dk. yürüyüş mesafesindeyiz.

ayyy ne güzel bizimkilerle tam 12 saat var aramızda.
ama 3 yaş gerçekten çok fark edecek.en zaından kurallar neden konulur onu algılıyorlar emin olabilirsin canım.

Kızlar geçmiş sayfalarda bir dergiden bahsedilmiş. Sakıncası yoksa adını bende öğrenebilirmiyim. Dergiler ırem'in çok dikatini çekiyor. Sıkılmadan 10-15 dk. bakabildiği tek şey onlar. Hatta bazen wc'ye bile götürüyor. Baktıklarını hiç unutmuyor resimler hakkında yorumlar yapıyor. Bana okutturduklarınıda 2-3 okuyuşdan sonra ezberleyip bebeğine anlatıyor.

canım o dergi bizim dergimiz
ben uzun zmandır alıyorum kuzularıma ve çok mükemmmel bir dergi tavsiye ederim ben özelden msj atarım sana

selamlaarr nasılsınız güzel anneler ve kuzuları
biz iyiyiz keyfimiz yerinde çok şükür ben öğle yemeği
hazırlıklarına başladım babasıda eylülü uyutmaya çalışıyo
kuzum uyansın yemekten sonra dışarı çıkarıcaz hafta içi hep evde
sıkılıyo yavrum
görüşürüz öpüyorum hepinizi

WİLDROSEE arkadasım bende aynen öle yapıyolrum annemelrin köyde kiraz ve vişne bahcelri var oaradn toplayıp difrisde saklıyorum hatta visne suyu yaparken içine cilekte katıyorum 4 tanede karanfil içmeye doyum olmyu tavsiye ederim oğlum pembe muyu ımmmm diyerek içiyo dolapta şişielri gördükten sevinçten anne bak deyip gülüyo saf saf

slm kızlar nasılsınız kuzular nasıl bayagdır gırmıyordum sayfalar oluşmuş nasıl.benım ogluşta buyuyor buyudugunu görmek neguzel 28 aylık olduk bızde

iyi akşamlar güzel anneler.kızım son sürat yaramazlığa devam ediyor.çay ve yemek takımları var.durmadan bana ve bebeğine yemek yapıp çay içiriyor,içmezsen kıyameti koparıyor.içim dışım çay oldu içmekten:)))

afiyet olsun canım kuzuna, çok güzel hem de çok sağlıklı oluyo canım

bu yaz çilekte atayım biraz senin yaptığın gibi de deneyeyim

eminim güzel oluyodur.

ay mevcancım bu çocuklar bır alem benım oglanda gece gunduz gitar elınde yagmur yagıyorla mını mını bır kuşu ezbberlemış onu söylüyor artık catlıcam yeter dedıkce söyluyor bıkmadı valla

slm kızlar nasılsınız kuzular nasıl bayagdır gırmıyordum sayfalar oluşmuş nasıl.benım ogluşta buyuyor buyudugunu görmek neguzel 28 aylık olduk bızde
Evet arkadaşım çok ihmal ettin bizi.

Kız çocukları hep aynı desene.Bizimkide aynı sabah akşam yemek yapıp çay içiyoruz bizde...Bugünlerde de sürekli masal anlat diyo.

Aman ne güzel şarkı söylesinler hep.Benim kız unuttumu uyduruveriyo yada anne sen söyle diyo.

merhaba kızlar iyi pazarlar yarın oğluşumun doğumgünü heyecanlıyım bugun hazırlıkta olurum öpüyorum herkesi

merhaba kızlar iyi pazarlar yarın oğluşumun doğumgünü heyecanlıyım bugun hazırlıkta olurum öpüyorum herkesi

merhaba arkadaşım.şimdiden doğum gününüzü kutluyorum.nice güzeldoğum günlerine.

her yeni yaş yeni umutlar demektir.yeni umutları kutlamak hoşgeldin demek okadar güzel bir duyguki.......:1hug:
bende kuzularımın doğum gününde çok heycanlandım ve çok güzel geçti.darısı sizlere ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…