Hoşbulduk....
Ne güzel adlarıyla güzel, sağlıklı, başarılarla dolu günler görürler inşallah...
İnşallah görüşmek de nasip olur. Ben daha çok Bebeklerim ve Biz topiğinde oluyorum. Ordan arkadaşlarla görüştük çok sıkı sağlam dostluklar kurduk. Umarum burda da böyle dostluklar kurmamız nasip olur.
merhabalar gelebildim sonunda işler öyle yoğunki canım çıktı
kuzumu çok özledim ayrıca, sizler neyapıyosunuz keyifler nasıl?
kızlar cocuklarınızın genel gelısımı sosyolojık acıdan bıraz paylasımda bulunalımmıı ??
tatlım hoşgeldinnnnnnnn.valla iyiyz yeni gelen arkadaşlar var onlarla sohbet ediyoruz.
kuzularım iyiler bugün havadan kaynaklanıyor galiba bir halsizlik var bende.biraz evcilik oynadık.dinazorlarımıza salıncak yaptık.şimdide cd izliyorlar.
hb arkadaslar benim oğlanın menüsündde bugun lahana dolması kendi yaptığım vişne suyu ve bulgur pilavı var bu arad benimde yasım 27 adım aynur oğlumun adı ömerasaf
hoşbulduk canım evet havadan kaynaklanıyo galiba bide ben oturmayı sevmiyorum...
salıncak yaptınız ha canlarım ya çok tatlı görünüyolar resimde bıcır bıcır iki tane
ben öyle çok istiyodum ki ikiz çocuklarım olsun, o olmadı ama ikinciyi Allah izin verirse
kız tutturcamm:Saruboceq: iki kızım olsun çok istiyorum ama zamanı var tabi daha...
Allahım gönlüne göre versin canım .gerçekten 2 şirine çok güzel olur.ikizlerde çok başka oluyor.ben onlarla çok şeyi aştım.ikiz oldukları için tek dışarı çıkamadık.ailemde uzakta olduğu için hep yanlızdım.şimdilerde havaların ısınmasını bekliyoruz.
iki tane oluncada ben kendimi çok sıktım herşeyleri saatle olsun aman hasta olmasınlar.aman verimli zman geçirelim komşularım bana çok kızıyor bizimde çocuklarımız küçüktü bukadar sıkma gel diyorlar ama ben çok rahat olamadım.
ama size küçük bir tiyo 3 yaşında çok daha bilinçli oluyorlar herşeyi çok daha iyi anlıyorlar.bir yere gidersek gözümün içine bakıyorlar.hihoyyyt
Amin canım inşallah, küçükken bir tane bile olsa zor oluyo dışarı çıkmak.
benim ailemde yanımda değil, yani annemler bi şehirde kayınvalidemler bi şehirde biz
bi yerdeyiz eşimin görevinden dolayı bu böyle bende ona tabiiyim o nerde benim tayinim
orda, siz neden ayrı şehirlerdesiniz ? valla ilk başlarda bana çok cazip geliyodu uzak
olmak ama insan zamanla yalnızlıktan da sıkılıyo:gitme:
Çocuk gelişimi konusunda aynı hassasiyet bende de var herşeyine çok dikkat ederim
ve zamanında yaparım kuzumun hiç bir şeyini ihmal etmem, zaman ve düzen
konusunda çok bakıcıyla çatıştım anlaşamadım.
Kesinlikle katılıyorum kızlar o düzen konusunda bende çok hassasım.İşten ayrılmamın en iyi yanı bu oldu. Yemek saati, oyun saati hep aynı olsun istiyorum. Küçük kaçamaklar olmuyor değil ama düzenimiz hep aynıdır. Bir zaman sonra onlarda alışıyorlar.
Bende 3 yaşını bekliyorum belki ozaman daha durulur diye ümit ediyorum. Çünkü çok yaramaz bir çocuk her anı başka bir aksiyonBende bu sebepden ailem dışında pek biryere gitmek istemiyorum.
Allahdan çok yakınız kayınvalidemle aynı apartmanda annemle 20 dk. yürüyüş mesafesindeyiz.
Kızlar geçmiş sayfalarda bir dergiden bahsedilmiş. Sakıncası yoksa adını bende öğrenebilirmiyim. Dergiler İrem'in çok dikatini çekiyor. Sıkılmadan 10-15 dk. bakabildiği tek şey onlar. Hatta bazen wc'ye bile götürüyor. Baktıklarını hiç unutmuyor resimler hakkında yorumlar yapıyor. Bana okutturduklarınıda 2-3 okuyuşdan sonra ezberleyip bebeğine anlatıyor.
WİLDROSEE arkadasım bende aynen öle yapıyolrum annemelrin köyde kiraz ve vişne bahcelri var oaradn toplayıp difrisde saklıyorum hatta visne suyu yaparken içine cilekte katıyorum 4 tanede karanfil içmeye doyum olmyu tavsiye ederim oğlum pembe muyu ımmmm diyerek içiyo dolapta şişielri gördükten sevinçten anne bak deyip gülüyo saf saf
Evet arkadaşım çok ihmal ettin bizi.slm kızlar nasılsınız kuzular nasıl bayagdır gırmıyordum sayfalar oluşmuş nasıl.benım ogluşta buyuyor buyudugunu görmek neguzel 28 aylık olduk bızde
iyi akşamlar güzel anneler.kızım son sürat yaramazlığa devam ediyor.çay ve yemek takımları var.durmadan bana ve bebeğine yemek yapıp çay içiriyor,içmezsen kıyameti koparıyor.içim dışım çay oldu içmekten:)))
ay mevcancım bu çocuklar bır alem benım oglanda gece gunduz gitar elınde yagmur yagıyorla mını mını bır kuşu ezbberlemış onu söylüyor artık catlıcam yeter dedıkce söyluyor bıkmadı valla
merhaba kızlar iyi pazarlar yarın oğluşumun doğumgünü heyecanlıyım bugun hazırlıkta olurum öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?