2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Benim kızda deli oluyor ruj süreyim parfüm sıkayım diye.Bu yeni nesil daha bukadar ufakken onu giymem demeye başlıyor.Ben zararlı olduğu için ruj parfüm kullandırtmıyorum.Bişekilde unutturuyorum.Arasıra oje sürüyoduk onuda yemeye başladı bıraktık.Süslerine çok düşkünler hanım ablalar.

ıyı geceler bayanlar offf bugun çok yorucu bır gundu sabah erkenden kalkıp arkadaslarımızla brança gıttık ordan malzemelerımızı hazırlayıp ılk defa lojman dışına pıknıge gıttık çok begendık ve sureklı tekrarlamayı duşunuyoruz.efecık çok mutlu oldu arkadaş buldu bırsuru acayıp yorgunuz ama ogluş hala uyumadı enerjı ıçecegı gıbı benım pamugum

iyi geceler hanımlar nasılsınız nerelerdesiniz.Biz ailecek soğuk algınlığı yaşıyoruz.Birbirimize bulaştırdık.en son babamız hasta şimdi.Havalar bi sıcak bi soğuk mahvetti.Halbuki maşallah kışın hiç hasta olmamııştık.

gunaydın 2007 anneleri bız bomba gıbıyız hersey yolunda cuma gunu eşim ve arkadası ızınlıydı d.bakıra gıttık gezdık tozduk ıyı geldı.sonra kardesımle arkadasımı ızmır uçagına bındırdık çok gec oldugu için batmanda geceyı yaptık gezdık tozduk gece 11 de delı gıbı yemek yıcek yer aradık buldugumuz yer superdı.hafta sonu arkadasım gelıyor hepberaber almaya gıtcez ve yıne dıyarbakır turu yapalım dıyor eslerımız....

acayıp cnm çig köfte ıstemıştı dun az önce aradı esım ıçıne sıkıntı gırmış yıyemedıgım ıçın malzemelerını al bugun yapıcam dedı 4 gözle eve gelmesını beklıyorum aşkitomun

Öksüz kalmış forum. Bende öksüz bırakanlardan biriyim gerçi.
Haydi kızlar toparlanalım.

Çok sevindim senin adına.ne güzel senin oğlan akıllı uslu demekki.Benim kız arabada 1 saatten fazla kalmak istemiyor.Biyere gezmeye gitmek bana acaip eziyet geliyor o yüzden.Yakın mesafeye gidebiliyorum.Az daha büyüsün diye bakıyorum gözünün içine.Bizde gezmeyi çok seven bi aileyiz aslında.Ama benim kızım çok yaramazzzzsenağlama

Öksüz kalmış forum. Bende öksüz bırakanlardan biriyim gerçi.
Haydi kızlar toparlanalım.

Gerçekten nerelerdesiniz siz ya harbi merak ettim.birden kayboldu herkes.

Merhabalar,
Siteye de, aranıza da yeni katıldım. 17 02 2007 doğumlu 1 oğlum var. Ben bakıcılardan bıktığım için nerdeyse 2 yaşından beri yuvaya gönderdim diyebilirim. Şu an 15.5 kilo 100 cm boyunda, ve geveze mi geveze. Yuvanın sosyal bir çocuk olmasında katkısı büyük. Ama konuşması daha çok, benim geniş bir aileye sahip olmamdan kaynaklanıyor olabilir. teyzeler, dayılar, büyükanneler el üstünde tutuyorlar onu. Çok sık bir araya geldiğimiz için tek ebeveynli bir çocuk olmasının dezavantajları bayağı bir azalmış oluyor. ( Bu arada bir şekilde ablamların da bizim siteye taşınmalarını sağlamam da cabası tabi::))))
Yuvanın yemek alışkanlığında faydalı olduğuna bende inanıyorum. bebekliklerinden hatırlarsınız, yemeleri, uyumaları, oynamaları belli bir düzende olduğunda huzurlu ve keyifli oluyorlardı. Diğer çocuklarla birlikte aynı zaman da yemek yemesi onu kesinlikle dizginler. Abur cubur içinse ödül ceza hiçbir şey fazla uzun süreli işlemiyor. en iyisi kesin bir HAYIR demek oluyor.

hoşgeldin canım aramıza.Çalışan bi anne olmamama rağmen bende 3 yaşından sonra kreşe gönderme taraftarıyım.hem sosyal açıdan yaşıtlarıyla birlikte oluyorlar hemde belli bi düzenleri oluyor.

mrb kızlar bende ogluma emzıgı bıraktırmaya basladım dun ara ara ıyı gıtsede gece degılde gunduz soruyor umarım sorunsuz 1 haftayı gerıde bırakırız dua edın neolur

mrb kızlar bende ogluma emzıgı bıraktırmaya basladım dun ara ara ıyı gıtsede gece degılde gunduz soruyor umarım sorunsuz 1 haftayı gerıde bırakırız dua edın neolur

inşallah sorunsuz bırakır oğluşun canım

Bugün şakır şakır yağmur yağıyordu.bende camdan bakarken benim ufaklığın ilk yağmur gördüğünde yaptıkları aklıma geldi.20 aylık falandı galiba haziran başı falan. Havalar iyi sıcaktı ama o gün sel götürmüştü ortalığı.bizde lojmanın kafedeydik tesadüf.Hep camdan gördü yağmuru bizimki.hayretle baktı sonra nasıl bağırıyor.dışarı çıkıcam oynayacağım ben bıcı bıcı yapıcam diye.banyo yapmaya suya bayılır bizimki.10 dk.sonunda pes ettim çıktı cafenin önüne.oturdu suyun içine.10sn.durdu durmadı ben dayanamadım apar topar aldım eve çıkardım.Çığlıklar atıyo tabi girmiycem diye.Bende sırılsıklam oldum sayesinde.Cafedeki herkes nasıl güldü ama bide bana sorun.Hasta olacak korkusu yetti.Şimdi aklıma gelince gülüyorum tabii.Daha çok vukuatı varda aklıma geldikçe yazarım.Sizin ufaklıklarında böyle komik zamanlarını sizde yazsanıza.okumak güzel olurdu.

hormanıcım sagol cnm bugun 2. Gunumuz suan adını dahı anmıyor bugunude bır atlatsak ama ben cok uzuluyorum zoruma gıdıyor dogdugundan berı emıyordu cunkı kıyamam kuzuma ya

ayrıca benım oglumda su hastası yazın 20
Aylık fılendı ben denıze gırıyordum arkamdan boyunu akan yere kadar gelıp suya gömuluyordu ben bogulcek dıye panık yapıyordum o zevk alıyordu gecengunde arkadaslarıyla aşagıda oynuyolardı bı yere su bırıkmış sen gır oraya alt komkumun ogluyla beraber kahkaha seslerı gelıyor bıyandanda benım oglum 1 2 basla dıyor balkona bır çıktım ıkısıde suyun ıçınde naptın sen dıye bır bagırdı aa anne sakın gelme bız yuzuyoruz dıyor guleyımmı aglayımmı bılemedım

Ah bu çocuklar çok alemler yaa

Sıcak hoşgeldinleriniz için çok teşekkürler. Benim yaramaz 9.30 oldu hala ayakta, evi talan ediyor. Kreşe 1 saatten fazla öğle uykusu uyutmayın diyeceğim, direkt kötü anne imajı yiyeceğim diye çekiniyorum vallahi. Geç saate kalınca sabah ikimizde keyifsiz oluyoruz. Sonra başlıyor tatil pazarlığı. Bugün okul yok, tatil diyor. Hayır oğlum, okul var, anne de işe gidecek diyorum. O zaman parkta okul olsun, okul parka gelsin diyor:)))))

Vay uyanık kerataya bak sen.Bu çocuklar çok zeki ya napcaz bunlarla bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…