gunaydın 2007 anneleri bız bomba gıbıyız hersey yolunda cuma gunu eşim ve arkadası ızınlıydı d.bakıra gıttık gezdık tozduk ıyı geldı.sonra kardesımle arkadasımı ızmır uçagına bındırdık çok gec oldugu için batmanda geceyı yaptık gezdık tozduk gece 11 de delı gıbı yemek yıcek yer aradık buldugumuz yer superdı.hafta sonu arkadasım gelıyor hepberaber almaya gıtcez ve yıne dıyarbakır turu yapalım dıyor eslerımız....
acayıp cnm çig köfte ıstemıştı dun az önce aradı esım ıçıne sıkıntı gırmış yıyemedıgım ıçın malzemelerını al bugun yapıcam dedı 4 gözle eve gelmesını beklıyorum aşkitomun
Öksüz kalmış forum. Bende öksüz bırakanlardan biriyim gerçi.
Haydi kızlar toparlanalım.
Merhabalar, Benim oğluşum da 02.11.2007 doumlu. Yaklaşık da 4 aydır kreşe gidiyor.Aslında gitmesini istememiştim ama ablası giderken çok ağlıyordu, hadi bir deneyelim derken bir baktık ki çantayı takıyor sırtına abladan önce koşturuyor servise. Sıkılırsa bırakırız artık dedik ama ben sıkıldım o sıkılmadı kerata. Boyu 95 cm civarı, kilo 16. Benim derdim de az yemeye alıştırmak. Bıraksak kontrolsüzce yiyecek.Kreş bir yönden iyi oldu, böylelikle gereksiz atıştırmaların önüne geçildi. Korkudan eve çikolata bisküvi sokamıyorum. Paket açılınca sanki vazife gibi bir dalıyo, durdurabilene aşkolsun. Bunun dışında son 1 aydır yavaş yavaş olmak kaydı ile konuşmaya da başladı. gamyoncuiremsu Gündüz 1,5saat okulda uyuyor. Evde de dokuzbuçukta uyumuş oluyor.
Merhabalar,
Siteye de, aranıza da yeni katıldım. 17 02 2007 doğumlu 1 oğlum var. Ben bakıcılardan bıktığım için nerdeyse 2 yaşından beri yuvaya gönderdim diyebilirim. Şu an 15.5 kilo 100 cm boyunda, ve geveze mi geveze. Yuvanın sosyal bir çocuk olmasında katkısı büyük. Ama konuşması daha çok, benim geniş bir aileye sahip olmamdan kaynaklanıyor olabilir. teyzeler, dayılar, büyükanneler el üstünde tutuyorlar onu. Çok sık bir araya geldiğimiz için tek ebeveynli bir çocuk olmasının dezavantajları bayağı bir azalmış oluyor. ( Bu arada bir şekilde ablamların da bizim siteye taşınmalarını sağlamam da cabası tabi::))))
Yuvanın yemek alışkanlığında faydalı olduğuna bende inanıyorum. bebekliklerinden hatırlarsınız, yemeleri, uyumaları, oynamaları belli bir düzende olduğunda huzurlu ve keyifli oluyorlardı. Diğer çocuklarla birlikte aynı zaman da yemek yemesi onu kesinlikle dizginler. Abur cubur içinse ödül ceza hiçbir şey fazla uzun süreli işlemiyor. en iyisi kesin bir HAYIR demek oluyor.
Gunaydın herkese.
Yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin.
mrb kızlar bende ogluma emzıgı bıraktırmaya basladım dun ara ara ıyı gıtsede gece degılde gunduz soruyor umarım sorunsuz 1 haftayı gerıde bırakırız dua edın neolur
hormanıcım sagol cnm bugun 2. Gunumuz suan adını dahı anmıyor bugunude bır atlatsak ama ben cok uzuluyorum zoruma gıdıyor dogdugundan berı emıyordu cunkı kıyamam kuzuma ya
ayrıca benım oglumda su hastası yazın 20
Aylık fılendı ben denıze gırıyordum arkamdan boyunu akan yere kadar gelıp suya gömuluyordu ben bogulcek dıye panık yapıyordum o zevk alıyordu gecengunde arkadaslarıyla aşagıda oynuyolardı bı yere su bırıkmış sen gır oraya alt komkumun ogluyla beraber kahkaha seslerı gelıyor bıyandanda benım oglum 1 2 basla dıyor balkona bır çıktım ıkısıde suyun ıçınde naptın sen dıye bır bagırdı aa anne sakın gelme bız yuzuyoruz dıyor guleyımmı aglayımmı bılemedım
Sıcak hoşgeldinleriniz için çok teşekkürler. Benim yaramaz 9.30 oldu hala ayakta, evi talan ediyor. Kreşe 1 saatten fazla öğle uykusu uyutmayın diyeceğim, direkt kötü anne imajı yiyeceğim diye çekiniyorum vallahi. Geç saate kalınca sabah ikimizde keyifsiz oluyoruz. Sonra başlıyor tatil pazarlığı. Bugün okul yok, tatil diyor. Hayır oğlum, okul var, anne de işe gidecek diyorum. O zaman parkta okul olsun, okul parka gelsin diyor:)))))
mrb kızlar bende ogluma emzıgı bıraktırmaya basladım dun ara ara ıyı gıtsede gece degılde gunduz soruyor umarım sorunsuz 1 haftayı gerıde bırakırız dua edın neolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?