2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Kreş yakınsa çok şanslısınız hakikaten.Keşke benim de öyle olsaydı. İleriki yıllarda en büyük arzum bir kreş açmak . Umarım bu dileğimi yerine getirebilirim.opuyorumnanaktan

umarım en kısa zamanda bu dileğinize kavuşursunuz.Bizde açılışa geliriz...alkisalkisalkis

umarım en kısa zamanda bu dileğinize kavuşursunuz.Bizde açılışa geliriz...alkisalkisalkis

Bence dünyadaki en güzel şey çocuklarla uğraşmak. Ana okulundaki müdüre hanım hep şöyle der:Çocuklar ( kreş yaşı) asla yalan söylemez, aslında hiç de sorunsuzdur sorunu yaratan anne babalardır der. Siz evde sıkıntı çekip laf dinletemez yemek yediremezsiniz araara ağlatırsınız çocukları ama bizde çocuk ne ağlar ne yemek yememezlik eder ne de söz dinlememezlik eder der. Biz burada hiç sıkıntı yaşamıyoruz hatta çok eleniyoruz deyip beni de coşturur. İnşallah benim çocuklarım büyüdüğünde bu işi yapacağım. Açılışta mutlaka herkesi çağırırım hakikaten:teytey:

Gunaydın 2007 anneleri ve meleklerine. :1hug:

Kreş konusunda bende sizlerle aynı fikirdeyim. Çalışmıyor olsaydım da 3 yaşından sonra kesin kreşe verirdim kızımı. Seneye başlayacak işallah.
Bu sene oyun grubuna verecektik ama domuz gribi salgınından dolayı vazgeçtik. Zaten annemde kıyamet koparmıştı küçük daha diye. İstediği oldu a.s

Geçen hafta bi oyun grubuna katıldık. Cidden 6-7 çocuk gayet sorunsuz birlikte oynadılar. Oturup şarkılar söylediler. Hiç sorun çıkarmadılar ilk günleri olduğu halde.

Dr.JldBycn O oyun grubunuda bir doktor hanım kurmuş. Başka bi arkadaşıyla ortak açmışlardı. Ama sadece oyun grubu olarak faaliyet gösteriyorlar. İçerisi çok hoş döşenmiş. Yerler halı falan yok laminant parke ki bence en büyük artı bu kreşler için. Işık alıyor, seçilen malzemeler kaliteli falan. İşallah size de nasip olur açmak. opuyorumnanaktan

Canım ne güzel sizin oyun grubu imkanınız var.Biz Ankara dayken oyun grupları vardı.Ama Malatyada bulamıyorum.Çok araştırdım ama oyun grubu yok.Varsada ben bulamadım.Bılen biri okursa bu yazıyı umarım banada söyler.

günaydınlar
oğluşum evden çıkarken uyanmış elinde kitap okuyordu bende gittim yanına onu nekadar çok sevdiğimi söyledim bikaç kitap daha verip çıktım
okulumuz meb. bağlı olduğundan 15 tatilde kapalı. bende annemi çağırdım evde anneanneyle geçiyor günleri
ama maşallah çoook mutlu. anneannesiyle yiyorlar içiyorlar faaliyet yapıyorlar arada baby izliyorlar.
yanında kendine böyle çook yakın hissettiği biri olunca akşamları eve gidince oğlum bizi çoook mutlu ve özlemiş karşılıyor
bakıcıdayken almaya gittiğimde ayrı bir tafralar kaprisler :1no2: hiç memnun edemezdim bazen eve girene kadar hatta evdede devam eden ağlama krizleri yaşardık
çook şükür o devremizde bitti
çalışan anne olup çocuk düşünen yeni evli arkadaşlarıma benden tavsiye benim gibi gurbette doğum yapmayın lmaz: şaka tabiki ama yanınızda kendinizi rahat hissetceniz çocuğunuzu emanet edebileceğiniz kendinizden birileri olursa sizin için süper olur yerimseniben

buarada ben sizlere kitap konusunda danışmak istiyorum
çocuklarınızın ilgisini en çok hangi tür kitaplar çekiyor :uhm: ben genelde yaşadığım yerde bulamadığımdan int üzerinden sipariş veriyorum . buaralar evdeki kitaplardan sıkıldı gibi hep elindeler.. sizde değişik kitaplar varsa önerilerinizi bekliyorum yerimseniben

Canım aslında benim oturduğum semtte de hiç yok oyun grubu mantığı. Ben Avrupa yakasında oturuyorum gittiğim oyun grubu asya yakasında. Ama dediğim gibi bu sene yollamayacağım. Seneye direk kreşten başlayacağız.

karyaz
Anneannelerin hakkı ödenmez valla. Benim annemde saolsun bana geldi. Kızım çok mutlu. Hergün yeni bir şarkı öğreniyor. Puzzle oynuyorlar vs. İyi ki annem var yoksa sanırım işi bırakırdım.
Kitap konusuna gelince İrem bu ara ayşegül kitaplarına taktı. Gazateler veriyor. Geçen babam almış bayıldı ona. Resimleri çok ve kompozisyon gibi. Bakıp bakıp anlatıyor. Ben okuduğum zaman "küçük hanımlara masallar" diye bi kitap almıştım onu okuyorum.
Aslında kitap dışında resim yapmak daha faydalı çocuklara. Alıp eline sulu boya yada pastel neyse kağıda anlamsız çizimler yapmak çok hoşuna gidiyor. Bu sayede hayal dünyası gelişiyor ve kendini ifade yeteneği de artıyor.

Bu arada gunaydın herkese kaydirigubbakcemile5

irem&özge
anneler konusunda sonsuz katılıyorum ..sağolsun annem hemen geldi
zaten oğlumunda canına minnet anneannesiyle mutlu şen geçiyor vakitleri

kitap olarak enson deniz kara ve hava taşıtlarının olduğu bir kitap aldım ben. karton kağıda baskılı içinde aklınıza gelicek her türlü araç var. sürekli elinde gezdi hepsini ezberledi. içinde ekskavatör olduğunu bilmediğim devasa kepçelerin olduğu kitaptaki herşeyi öğrendi
pocoyo serisi almıştım oda güzel bir kitap..bizdeki kitaplar daha çok eğitici türden şu müzikli olanlar var. cemile serisinden var bikaç kitap. onlarıda okuldaki kitap okuma günü için almıştım
şimdide renkler ve hayvanlarla ilgili dolu dolu bir kitap arıyorum tavsiyeleriniz ve önerilerinizi beklerim yerimseniben

boyama türü faaliyetlerin herçeşidini sürekli yapıyoruz zaten . birde okulda sürekli yaptıklarından sıkıldığı anlar oluyor artık . makaslada faaliyet yapıyoruz buara daha düzgün kesmeye başladı. ama benim oğlum solak olduğundan biraz zorlanıyor el kaslarını kullanırken bilmiyorumkismile

Biz henüz hiç makas kullanmadık.
Kitap konusunda ben o tarz profesyonel kitaplar almıyorum henüz.
ılk kitaplarım serisi vardı onlardan almıştık. Renkler sayılar hayvanlar herşey var onda.
Birde küçük olduklarından heryere götürme şansı veriyor.

ilkkitaplarım serisi bende almıştım . şimdi çoğunun sayfaları yok :uhm:
makas öneririm. birde tamamen plastik ucunda falan hiç metal olmayan makaslar var çocuklar için
bakıcıdayken almıştım ben çünkü eve gelince bana çook eziyet ediyordu. evde onu mutlu edicek değişik faaliyet türü şeyler arayışı içinde makasada başladık. sürekli int bişeyler aldım bu kitaplarda öyle başladı..
okula başladıktan sonrada öğretmenide makasla daha çok çalıştırın kaslarının gelişimi için iyi olur dedi. kağıtlara düz şekiller çizip kenarından kesmesine yardımcı oluyoruz. hoş hep yamuk oluyor ama neyapalım yapıyoruz yinede
benim oğlum okullarının en küçüğü
sınıfındaki diğer arkadaşları bu kas konusunda daha gelişmiş olduğundan oğlumda onlara bakıp yapmak istiyor. ama onlar genelde sağ ellerini kullandıklarından bizim bey solak olduğundan sanırım kafa karışıyor :1rolleyes: bir sağ elini kullanıyor bir sol elini kullanıyor sonuçtata hep yamuk yumuk kesiyor

sizede tavsiye ederim birtane butarz makaslardan kasları için edinin a.s

Alayım bari bende hemen. Eminim çok eğlencelidir onlar için.
Şu an yamuk kesmesi çok doğal ama daha düz çizgi bile çizemiyorlar canım.

İnternetten YA PA yayınlarının sitesi çok güzel. Bir sürü aktivite kitapları, okumalık hikayeler mevcut. Ben 2 çocuğumda da onu kullanıyorum. Sitede tüm kitaplar mevcut. Herkese tavsiye ederim.

Makas konusu beni biraz düşündürüyor.Büyük kızım saçlarını kesmişti.o güzelim bukle saçları kestirmek zorunda kalmıştım.Şimdi küçük kızımdan köşe bucak makas saklıyorum.Ama plastik makas bulursam bende alayım.Çünki kızım kağıt kesmek için can atıyor.Boyama kitabı aldım ona hersayfasını boyadı tabi karalama şeklinde.sonrada yapraklar yırtıldı.Bende ona uyumadan önce hikayeler anlatıyorum.Önceleri dinlemiyodu ama şimdilerde hoşuna gitmeye başladı.

günaydınlar
mutlu sağlıklı huzurlu vede kazançlı günler olsun hepimize yerimseniben

arkadaşlar makas konusunda rahat olun. çocuklar için yeni çıkan makaslar süper. hem renkleride capcanlı. dediğim gibi tamamen plastik metal falan yok ucunda . ben office1st..r dan almıştım . yani büyük kırtasiyelerde ve oyuncakçılarda rahatlıkla bulabilirsiniz. hem eğlenicekler hem kaslarını geliştiricekler

yine butür kırtasiyelerde gıda boyası içerikli yüz boyaları var. onlarıda tavsiye ederim. 12 renk oluyor genelde
oğlum kendini beni boyar. bazen palyaço bazen aslan bazen bıyıklı baba yapar birde hemen çıkması iyi oluyor . ıslak mendille silmeniz yeterli .
parmak boyalarıda güzel ama yoğun olduklarından çook batıyor heryer

ya-pa yayınlarını bende biliyorum ama oradan almak nasip olmadı hiç . int bir kitap daha sipariş verdim henüz gelmedi iki kişilik oyunlu bir kitap geldiğinde bilgi veririm yerimseniben

bu aylarda doğum günü olucak 2007li çocuklarımız varmı acaba
benimki mart 29 doğumlu
doğumgünü için neler düşünüyorsanız buradan paylaşalım olmazmı buyrunnnnnnnnn

Gunaydın canım. Bu arada adın neydi çok özür dileyerek soruyorum tekrar. :kedi:

Benim kızım Ekim doğumlu ama d.günleri iki senedir çok özel. İlk d.gününde kese şeker hazırlamıştım kızıma. Tüm aile bir aradaydık. Ve hamilelikten beri görüştüğüm 2007 anneleri vardı. Stüdyo resimlerini çektirdim.
İkinci d.gününde şeker ağacı hazırladım. Üzerinde minik hayvancıklı oyuncaklarla süslü şekerler vardı. Yine stüdyo resimleri çektirdim. Yine aileler vardı ve arkadaşları.
Evi süsledik tabi.
Bu sene magnet yapıcam kızıma. Kendi resminden hazırlayacağım.

Bu arada ben organizasyon işleri yapıyorum aynı zamanda. Bebek şekeri, nikah şekeri, kına nişan nikah işleri vs vs vs. Dolayısıyla kızımın tüm şekerleri ve süsleri kendi emeğim. bayanssulusmile

merhaba adım zeynep buyrunnnnnnnnn
senin işin çook iyiymiş şekerler falan güzel fikir
resimlerin varmı öyle yada bakıp fikir alıcamız bir site .. magnet fikrini bende geçen sene düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim

bizim doğum günlerimizde güzel geçti . geçen sene oturduğumuz yerde bir misafirhane vardı orayı ayarladık. ve tanıdığım çocuklu ailelerin hepsini çağırdım. heryeri süsledik çoluk çocuk ve gelen akrabalarda vardı tabi güzel geçti
ilk doğum günü ankarada yakın akrabalarla oldu. onda pek bişey anlamamıştık acemiliğimize gelmişti

birde bu yıl pastamızı ben kendim yapmak istiyorum inşallah
ve yine misafirhaneyi ayarlayıp çocuk çocuk bir eğlence yapayım diyorum
senin organizasyon fikirlerinde bize yardımcı olur inşallah :roflol:

Canım site adı vermem yasak mı bilmiyorum bu zararsız bi site sanırım sorun olmaz.

HAYAL EVİ yada Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Birde burda da konularım var onlardan da bakabilirsin.
Tüm ürünler yok burda ama bakabilirsin. Fiyatlar da normal müşteri fiyatıdır sen onlara hiç bakma kaydirigubbakcemile5

Umarım istediğiniz gibi bir d.günü yaşarsınız canım. alkisalkisalkis

Tünaydın herkese.Sizde bir çocuk var.bende iki tane kız var.Birisi 8 ekim doğumlu diğeri 17 ekim doğumlu.ıkisinin doğum gününü birleştirip yapıyoruz artık.Yılardır doğum günü kutladığımız için alışkanlık haline geldi.Küçük kızımın ilk doğum günü ablasının arkadaşları, arkadaşlar ,küçük çocuklar derken kalabalık geçti.Doğum günü pastası hariç hemen herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum.Renkli kurabiyelerden yapıp vermiştim gelen tüm çocuklara.Bu sene biraz sönük geçti çünki tayin nedeniyle fazla tanıdığımız yoktu burda..Seneye inşallah yine kızlarıma güzel doğum günü kutlaması yaparım.Özellikle senin bilggilerinden faydalanmak isterim ırem&özge.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…