ben kozmetikte sebamedi tercih ediorum. benim cildim cok hassas maalesef. eger bebisiminkide oyle olursa die korkuorum. bu yuzden sampuanida dahil hersey sebamed1 paket pirima aldim 2 numarasindan ama kullanan anneler pirimanin diger numaralarindan memnun kalmadiklarini soyluolar. huggies in daha iyi oldugu soylendi.deneyip goricessengözlerimebaksanab
arkadasimin kardesi cocuk doktoru.biberonda dr browns dar agizli al demis o hamileyken. gaz problemi olmuomus guya...
evet canım o biberonu bana da sölediler ama nuk tada var aynısı sanırım..bi de haggies kullan dediler dedim ya ama ilk primayla baslayınca bebek de pişik oluyormus.en az 4 5 kişi öle dedi bana ya hiç deiştirmicen ya da baskasıyla basla dediler..
ya kıslar benim etraftan bi kac anneden duyduguma göre ilk doğdugunda prima kullanan bebeklerde daha sonradan bez değiştirdiğinde pişik oluyormus..huggies le basla cok memnunuz dediler..ben de prima düşündüm ama bi türlü karar vermedim..emzik biberon olarak da nuk düşünüyorum ..hem mehaycım iyi demişti o fabrikasında calısıyormus..:)))) bi de ıslak mendil yerine pamuk kullan ılık suyla dediler acaba ne kadar sağlıklı olur ki???
kotu oldu bu.kiziminda teni hassas olursa yandim.bende olmazsa huggies kullanirim diodum.ozellikle ilk aylar kesinlikle islak mendil onerilmio. pamuk ve su...ayrica ilk 6 ay bebislerin kiyafetlerini ilave durulamali yikamak ve utulemeden giydirmemek gerekiomus
ya kızlar ben Nuk u bilmiyordum. Daha önce bu konu açılsaydı keşke aldıklarımı gidip değiştirsemmi acabaa :uhm: çok pişman oldum şimdi. wee marka suluk aldım birde bebedor mama kaşığı. Neyseki fazla bişeyim yok
değiştirme şansın varsa bence değiştir canım..nuk gerçekten çok iyi..yerimseniben
evet ben de sebamed düşünüyorum amabi de bübchen diye bi marka varmıs onunda ürünleri ii diyorlar.. bi de kısın alttan giydirmek için kilotlu corap alacakmısınız???? bana arkadasım alırsan step diye bi marka var onu al dedi..
ben de olusuma giydirecem mecburen kilotlu corap..cok soguk buralar..kısın üsürlerse yazık..bunu bi arastırsak erkek bebek ne giyecek ozaman???
çok sıcak yumurtalıklarına zarar verebilirmiş diyorlar... sıkı ve çok sıcak tutan şeyler giydirme diyorlar... kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?