2008-2009 ekim anneleri beişlerimize hangi marka bez ,emzik,biberon ,kullanmalıyız??

greencen ben 3-6 aldım primanın sarı paket yenidoğanyerimseniben

ben de 2-5 kilo olandan aldım primanın bezini... şampuanı ve bebe yağını sebamed tercih ettim opuyorumnanaktan

hiçbir emzik tutmayan oğlum nukun kauçuk uçlu damaklı emziğini tuttu tavsiye ederim
nukun biberonları da güzel ama alışmadı kerem tavsiyem 1-2aylıkken alıştırmaya başlayın sonra almıolar
bez ilk başta prima kullandık sonra türkmalı olduğu için evybabye devam
ıslak mendil kesinlikle dalin derim hem kalın hem büyük hem mis gibi
şampuan şuan dalin kullanıyorum ilk başta johson dı (o da israil malıymışkötükedihüso)
konak olduğu dönemde sebamed verdi dr ama baktım göz yakıyor bıraktım konak geçince
tavsiyem şampuanı önce siz deneyin göz yakıormu bakın sonra banyodan da korkar

ben kozmetikte sebamedi tercih ediorum. benim cildim cok hassas maalesef. eger bebisiminkide oyle olursa die korkuorum. bu yuzden sampuanida dahil hersey sebamed 1 paket pirima aldim 2 numarasindan ama kullanan anneler pirimanin diger numaralarindan memnun kalmadiklarini soyluolar. huggies in daha iyi oldugu soylendi.deneyip goricessengözlerimebaksanab
arkadasimin kardesi cocuk doktoru.biberonda dr browns dar agizli al demis o hamileyken. gaz problemi olmuomus guya...

ya kıslar benim etraftan bi kac anneden duyduguma göre ilk doğdugunda prima kullanan bebeklerde daha sonradan bez değiştirdiğinde pişik oluyormus..huggies le basla cok memnunuz dediler..ben de prima düşündüm ama bi türlü karar vermedim..emzik biberon olarak da nuk düşünüyorum ..hem mehaycım iyi demişti o fabrikasında calısıyormus..:)))) bi de ıslak mendil yerine pamuk kullan ılık suyla dediler acaba ne kadar sağlıklı olur ki???

evet canım o biberonu bana da sölediler ama nuk tada var aynısı sanırım..bi de haggies kullan dediler dedim ya ama ilk primayla baslayınca bebek de pişik oluyormus.en az 4 5 kişi öle dedi bana ya hiç deiştirmicen ya da baskasıyla basla dediler..

kotu oldu bu.kiziminda teni hassas olursa yandim.bende olmazsa huggies kullanirim diodum.ozellikle ilk aylar kesinlikle islak mendil onerilmio. pamuk ve su...ayrica ilk 6 ay bebislerin kiyafetlerini ilave durulamali yikamak ve utulemeden giydirmemek gerekiomus

evet canim cok iyi ve saglikli...bu arada bence islak mendil kullaniminin zarari olmaz iyi kalitedeyse alinan mendiller...

canım benimki sadece duyum aslında daha cok tecrübelilere sormak lazım ilk prima kullanıp deiştirenlere.belki herkes de yapmıyordur ama ben karar verdim huggiesle baslıcam ve huggies le devam edecem insallah..prima güzel ama ben cok kişiden hep huggies duydum hem fiyat olarak hem kalite olarak..

ya kızlar ben Nuk u bilmiyordum. Daha önce bu konu açılsaydı keşke aldıklarımı gidip değiştirsemmi acabaa :uhm: çok pişman oldum şimdi. wee marka suluk aldım birde bebedor mama kaşığı. Neyseki fazla bişeyim yok

değiştirme şansın varsa bence değiştir canım..nuk gerçekten çok iyi..yerimseniben

değiştirme şansın varsa bence değiştir canım..nuk gerçekten çok iyi..yerimseniben

haklısın canım yarın gidip halledeyim onları.
Birde Hepsi burada alışveriş sitesinde sebamed kullanıcılarının yorumunu okudum arkadaşlar yüzlerce yorum var ve hepside sebamedten çok memnun. Doktorlar kaşıntısı olan, saçında konak çıkan, kızaran pul pul dökülen bebeklere sebamed vermişler. Hepside iyileşmiş. Biz en baştan sebamed kullanalım ki bebişlerimize bişey olmasın

evet ben de sebamed düşünüyorum amabi de bübchen diye bi marka varmıs onunda ürünleri ii diyorlar.. bi de kısın alttan giydirmek için kilotlu corap alacakmısınız???? bana arkadasım alırsan step diye bi marka var onu al dedi..

canım ben aldım 3 tane külotlu çorap....gerçekten ii oluyor..ama step almadım çok güzel hatta ciciler topiğinede eklemiştim..tanesini 1 tl den almıştım yerimseniben

bezde prima,diğer bezler hep pişik yaptı oğlumu, biberonda bebedor,bu kadar kullancağımı bilmiyodum emmeyi bıraktığı için sürekli sağarak biberonla süt içti 9 aya kadar, emzikte chicco kauçuk damaklı emzik,sadece onu kullandı başkasını kesinlikle almadı, iyi ki alışmış yoksa napardık bu küçük eşkiyayla bilmiyorum. yıkanırken dalinle, pişiki için uni zeytinyağlı pişik kremi ama genelde saf zeytinyağı gibisi yok her değiştirrken zeytinyağı sürdük çok iyi geliyo, konak oluncada başına da kullandık yıkamadan önce beklettik fırçayla tarayınca hepsi döküldü. ıslak mendilleri başta kullanamadık, annemle yıkayıp kullandık mendilleri, böyle bi formul geliştirmiştik çünkü pamukla falan uğraşmak daha zor geldi:) altını açınca hemen ılık suyla mendili yıkayıp kullanıyoduk,sonrada kuruluyoduk ve zeytinyağı sürüyoduk.şuanda dalin ıslak mendilini kullanıyoruz çok memnunuz. bebe yağı kullanamadık üşüycek diye ama johnsons baby bedtime şampuan ve yağını almıştım.sebamedi kullanmadım bişey diyemicem, sadece güneş kremini kullandık :)

kıslar ben de mothercare'den aldım 2'li külotlu çorap ama erkek bebeklere kullanmayın diyolar bana fisfisfis ama bizim kış bebeği olacak üşümez mi kuzucuklarımız? ben çok soğuk olunca giydiririm diye düşünüyordum :uhm:

ben de olusuma giydirecem mecburen kilotlu corap..cok soguk buralar..kısın üsürlerse yazık..bunu bi arastırsak erkek bebek ne giyecek ozaman???

ben de olusuma giydirecem mecburen kilotlu corap..cok soguk buralar..kısın üsürlerse yazık..bunu bi arastırsak erkek bebek ne giyecek ozaman???

çok sıcak yumurtalıklarına zarar verebilirmiş diyorlar... sıkı ve çok sıcak tutan şeyler giydirme diyorlar... kafamçokkarıştı

çok sıcak yumurtalıklarına zarar verebilirmiş diyorlar... sıkı ve çok sıcak tutan şeyler giydirme diyorlar... kafamçokkarıştı

bitanem külotlu çorap giydirince üzerine sadece eşofman veya patikli pantolon giydirirsin...kat kat giydirmek yerineeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…