2008-2009 ekim anneleri beişlerimize hangi marka bez ,emzik,biberon ,kullanmalıyız??

bitanem külotlu çorap giydirince üzerine sadece eşofman veya patikli pantolon giydirirsin...kat kat giydirmek yerineeyerimseniben

canım ben de kat kat giydirmeye karşıyım ama nedense etrafımdakilerin külotlu çorapla sorunları var herhalde kötükedihüso

canım ben de kat kat giydirmeye karşıyım ama nedense etrafımdakilerin külotlu çorapla sorunları var herhalde kötükedihüso

nasıl bi sorunki bu.....delikafaduldencanım çevremdeki tüm erkek anneleri giydirio çocuklarına özellikle kışın okula giderken pantolonlarının altınaa...üşüsünlermi yaalmaz:

izmir çok soğuık olmuyor hiç alıştırmayalım bence yoksa giymedikleri günler üşür bebişler.

nasıl bi sorunki bu.....delikafaduldencanım çevremdeki tüm erkek anneleri giydirio çocuklarına özellikle kışın okula giderken pantolonlarının altınaa...üşüsünlermi yaalmaz:

bence de a.s ben kıyamam kuzuma o yüzden kendi bildiğim gibi giydireceğim opuyorumnanaktan

izmir çok soğuık olmuyor hiç alıştırmayalım bence yoksa giymedikleri günler üşür bebişler.

canım izmirin'de bazen soğuk günleri oluyor,bi de bebişimizi bi yere götürürken ben giydirmeyi düşünüyorum... yalnızca üzerine fazla bişey giydirmeyeceğim a.s

Çok soğuk olan günler için 1-2 tane bulundurmak lazım yinede. Ben kendimden pay biçtim.
Bir kış bende hep içime tayt gibi çoraplar giymiştim evde bile çıkaramıyordum. Onu giymediğimde kendimi çıplak gibi hissediyor üşüyordum. O yüzden son baharda bacaklarım üşüsede hiç alıştırmıyorum kendimi.
bebeğimede bu sebeple alıştırmak istemiyorum. Umarım ilk kışımızı hepimiz sağlıkla hiç hastalıksız atlatırız. a.s.

amin canım inşallah :Saruboceq: :asigim:

kısslar ben kimi gördüysem mutlaka kilotlu corap giydiriyor kısın yaaa..kıs erkek farketmez..3-4 aylıkken kareketlendikce bacakalrını acıyorlar..oyyy üşümesinler demiii??

kısslar ben kimi gördüysem mutlaka kilotlu corap giydiriyor kısın yaaa..kıs erkek farketmez..3-4 aylıkken kareketlendikce bacakalrını acıyorlar..oyyy üşümesinler demiii??

üşümesinler tabii hem biz koynumuzda ısıtcaz kuzularımızı :asigim:
oyyy kıslar nasıl sabretcez ya... bugünlere geldik Allah'a şükür ama geçmek bilmiyor artık zaman... minik aşkımı öpüp öpüp koklamak istiyorum :gitme: ama zamanında tabii yeterki sağlıklı olsunlar

ben bezde primayı tercih ettim primanın yeni dağon 2.5 / 5 kilo olanını aldım.biberonda ise chicco nun cam biberonlarını iki boy olarak aldım daha sonra tekrar alışveriş derdim olmasın diye.eözikte chicco nun yeni doğanlar için olan silikonunu aldım.ıslak mendildeseba medi tercih ediyorum. özellikle yeni doğan ve alerjen bebekler için en iyi olduğunu sölüyor çocuk doktorları.ayrıca alkol barındırmıyor içeriğinde ancak sterilliği açısından daha kullanışlı. şampuanda ise mustella aldım eczacı bir arkadaşım üzerine basarak önerdi ürünü ve sadece eczanelerde bulabiliyorsunuz.yıkanmak içinde bebetonun organik süngerini aldık.özellikle alerjen olayının çok üstünde duruyorum ben çünkü hem bende hem babasında egzama var ve alerjen tenlere sahibiz.bebişimizdede bunun olma ihtimalinin % 70 olduğu söylendi. bu yüzden hem çocuk doktorlarıyla hemde cildiyecilerle görüştüm ürünleri seçerken onların tasvip ettiği ürünleri aldım.

bende ez olarak prima yeni dogan 2-5 kılo olanını aldım.dıger markalardan numune ıstedım evy baby den geldı bugun dıgerlerındende geldıkce bakcam na gore kararımı vercem.ama prımadan yanayım şu ana kadar.ıslak mendil henuz almadım kurursa içi o zamana kadar dıye dusunuyorum.ıslak mendılıde unı baby yenı dogan almayı dusunuyorum cok önermişler onu.emziğimizi nuby yeni dogan ıcın silikon olandan aldık bıde chıcco tamamen kaucuktan yapılmıs bı tane daha aldım agzının etrafında hıc emzik izi olmuyomus oyle dedıler.biberonda nuby gercek anne gögsu formunda olanı var sutu ne kadar cekerse o kadar gelıyo her tarafı sılıkon olan bıberondan aldık.sampuan ve duş için hipp aldık.kokusu falan bebek gibi şimdiden sabırsızlanıyorumm

ben bezini primanın yeni doğanını aldım şimdilik 1 paket...
emzik ve biberonu pek kullanmak istemiyorum ilk zamanlar ama nolur nolmaz diyerekten, emziğini nuk aldım, biberonunu gaz yapmaması sebebiyle dr. browns aldım...
banyo malzemelerini dalin aldım, sadece pişik kremini sebamed aldım...

bende kilotlu corap iki tane aldım.kışın dısarıda giydircem evde giydirmem o zaman bagımlılık yapmaz oglumda.hem eve gelınce cıkardıgmızda bız bıle ne kadar rahatlıyoruz oda oyle hısseder,ferahlar bence.ve kışın gıysılerının altından ıllakı bısey gıycek yoksa donar bacakları ve pijama falan gıydırmek ıstemem ben göruntu hosuma gıtmez:)yumurtalıklarına zarar vecenı dusunmuyorum cunku çok sıkacak tarzda şeyler almayız zaten bebeklerımıze

ben araştrdımm çogu kişi huggiesten memnun kalmış ...
bende huggies aldım iki paket..
sebamedin yağı şampuanı ve pişik kremini aldım
hıı bu arada dalinin ıslak mendilinden 6 adet aldımm ama bebek için değil kendim için
hastanede evde çok gerek oluyormuş

bn daha almadım emzik bez .... falan .burayı okuduğum iyi oldu.tesekkürler kızlar...

ben de almadım hiiiç bişey nazcım ama yavas yavas karar veriyorum ne alacagıma..ayy ne zormus yaaa...

ben de almadım hiiiç bişey nazcım ama yavas yavas karar veriyorum ne alacagıma..ayy ne zormus yaaa...

acele etme dedıler acele de etmek ıstemedım gerci de dayanamıyo ınsan işte :))
ben liste yapıyorum alıcaklarımı cıkınca alısverıse alcam :))

sağol canım. ben önümüzdeki ay bir çocuk doktoruna gitmeyi düşünüyorum. danışma amaçlı. bunu da sorayım, aklıma takıldı şimdi. :uhm:

sebamed' in ürünlerini aldım ben, ıslak mendil de dahil. ama evde pamuk kullanacağım bir müddet. aldığım yerin sahibi arkadaşım olduğu için sadece gerekecek şeyleri verdi .çok da bol kullanmamalı zaten. doğal zeytinyağıyla masaj yapmak en güzeli opuyorumnanaktan. ne kadar kirlenebilirler ki? mis kokar şimdi onlar missss opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben kızıma chıcconun biberonunu aldım cam tercih ettim.emziginide nuby aldım tavsiye ederim diger emziklerden farklı (hijyenik hava sistemi cilt tahrişini önler anne gögsünün beslenme sırasındaki dogal hareketlrini saglar)yazıyor üstünde :asigim:bide küçük su içmesi için mini biberon aldım 60 ml bebedor diger markaların sulukları büyük emzik kabıda bebedor :asigim: inşallah kullanır kızım

bebek bezi prima
ıslak mendil uni yenidoğan
pişik kremi nivea
biberon dr browns
göğüs pedi bebedor
Lansinoh Lanolin göğüs kremi
ve
emzik avent in silikon olanını tercih ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…