2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emin değilim buragın kansızlıgı var gibi geliyor canım buragında eymenin de saçları 1 yıldır aynı sayılır

kan sayımı yapıldımı canım bizim dr dudaklarına göz altlarına bakıp öle yaptırıyo kuru üzüm yesin paşalar pekmez bal çok faydasını gördük biz

pekmez sabahları aç karnına uunutmazsam veriyorum yoksa kalıyor mamaya falan karıştıramıyorum m. suyu zaten içmiyorlar

kansızlığı nasıl anlıyorsunz
bizim dr kan sayimi yaptirmisti ama daha gordugunde anlamisti.Ten rengi soguk gri rengi oluyor,dudaklarin ici tarafinda cok kirmizi degil,sanberk mesela kayit,buz ve toprak yemek istiyor,kalkinca diyer bebekler gibi hemen kalkamaz biraz uzanir yavas yavas hareketlenir.

iyi geceler aynurcum
kızlar bende çıkyorum oğlum uyandı tekrar uyudu bende yanında yatcam bu gece hasta kusar falan pek huzursuz bugün inş ilerlemeden atlatırız öpüyorum hepinizi

çok faydalı bir program ÇOCUK DEYıP GEÇMEYıN Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba arkadaşlar.

radyo dinler misiniz bilmem,ama ben çocuk eğitimi ile ilgili çok güzel bir programa rastladım.

programın ismi'' ÇOCUK DEYıP GEÇMEYıN''

BURÇ FM de her salı ve çarşamba 11-12 arası yayınlanıyor.

isteyenler canlı yayına bağlanıp soru sorabiliyor.

cepten mesaj veya mail de atarak soru sorulabiliyor.

ben dinliyorum.çok faydalanıyorum.

tavsiye ederim.

kızlar bakın nasıl anne babalarız topiginden bunu buldum bakalım önümüzdeki hafta dinliycem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…