2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet cok korkuyordu yemegi ve uykusunu etkiledi,baya araştırdım her yerde aynı şey okudum.bu yastaki bebekler tanımadıgı seslerden korkmaya başlarmış ve ne oldugunu bilmek isterlermış.Biz de böyle yapınca faydası oldu.

fikriye bizimki öpmeyi yeni öğrendi ve arada sırada başlıyor muck muck öpücükler göndermeye
ilk defa bugün geldi ben otururken eliyle yanağımdan tuttu ve defalarca öptü beni cok hoşuma gittii :asigim:tafifsiz bi duyguydu veb bunu babasına heyecanla anlatırken utandı ve eliyle yüzünü kapatıyor yaa

tamam canım.Bu Ege ne tatlı olmuş öyle.Evet canım onların öpücükleri gibisi yok..
iyi geceler tatlım.yarın görüşmek üzere.

Slm hanımlar...geldim ama yine kimsecikler yok...zamanlamam bir harika...özellikle buluyorum sanki girmediğiniz zamanları...sizlerle sohbet etmeyi gerçekten çok özledim...umarım tüm bebişler ve annişleri iyidir...hepinizi öpüyorum....

merhaba canım,Kaan geç yatıyor herhalde,sen de daha geç saatlerde giriyorsun.Dün sen aklıma gelmiştin mesaj çekecektim kk gir diye sonra vazgeçtim mecgul oldugunu düşündüm.
Bu akşım eşim vede olmayacak ben de geç yatarım,buralarda olurum.Eğer girersen tel de çagrı brak bana kaçırmayım seni.

kızlar dün sinamaya gittik iyi oldu yılmaz erdoganın filmi NEŞELı HAYAT tavsiye ederim çok güzel...

oyunlardan bahsetmişsiniz bende koridorda çocukların arkasından geliyom,geliyom,geliyooooom diye emekliyor yada koşuyorum her biri farklı yönlere kaçıyorlar gülerek heyecanlı bir şekilde....
valla bende özledim sohbetlerimizi şöyle hepimiz bir araya gelsek bi akşam ne güzel olur

Fikriyecim canım umarım buralardasındır seni aradım ama ulaşılamıyor diyor..dediğin gibi canım ya bizimki 12 gibi anca uyuyor...gündüzde 11 de kalkıyor bu durumda tabi...biraz zor oluyor bana ama alıştım artık bu düzene....sen nasılsın ne alemdesin..Seneyi soracaktım birde onuda göremiyorum umarım yaramaz birşey yoktur....

Tebrik ederim Aynurcum , üç çocukla bile zaman bulup sinemaya gidebiliyosun ya gerçekten helal olsun sana...çocuklarla oynamaktan bahsetmişsinde senin oyuna bile karışmana gerek kalmıyodur herlade üç tane olunca birbirlerine yetiyolardır...yinede Allah yardımcın olsun arkadaşım işin giderk zorlaşıyor...

aynur bende merak ediyorum o filmi
buraya gelince gitmek istiyorum kısmetse ama buraya öyle her filmi getirmiyorlar
zaten cok fazla kişi de sinema alışkanlığı yok insallah bu gelir :Saruboceq:

Yamurcum tel kapalı şarj bitmiş,iyiki söyledin de ben de telime baktım.şimdi şarza koydum.Ben tel sanberkten uzak tutuyorum ve onun önünde kullanmamaya calışıyorum ondanpek bakmıyorum.
Dün nettim yoktu kablomuz koptu,düzeltmeye çalıştım ama elektrik çarptı biraz.Düzeltemedim.

ne güzel erken uyumuş
biz daha öğlen yemeği yiyecez de uyucaz
sanberk suan bir fırca almış evi supuruyor.Ben de boşum

aa fikriye cocuga ev süpürtüp sende burda mı takılıyosun akannehir
neyse ben cıktım canım byy

merhaba güzel annelerim.

uzun bir süredir yoktum.bu süre içerisinde çok üzücü olaylar yaşadım.teyzemin kızının 3 yaşındaki kızı karaciğer kanseri oldu.daha doğrusu 3 ay kadar öğrenmişler ama baba askerde olduğu ve duymaması için gizlemişler bizlerden. çocuk kemo terapiye cevap vermeyince acilen karaciğer nakli olması gerekti.babası askerden daha yeni geldi.allahtan babasının dokusu tuttuda akdeniz üniversitesinde nakil gerçekleşti. bu durumu duyar duymaz gitmek istedim.okuldan çok zor şartlarda izin aldım.3 gün oluyor eve döneli.perişanım.kuzenimin durumu çocuğun hali teyzemin ağıtlaRI GİTMİYOR GÖZÜMDEN KULAĞIMDA ÇINLIYOR HALA.KUZENİMİN PSİKOLOJİSİ ÇOK KÖTÜ.ağlayıp kızına sarılıyor 5 dk sonra ölemedin bir türlü ölde kurtulayım deyip duruyor.anlayacağınız delirmiş durumda.offffff ya allahım kimsenin başına vermesin.hani diyoruz ya herşeyden önce sağlık sonra unutup küçücük şeylere takıyoruz. bırakın hanımlar çocuklarımız yemiyorsa yemesin,bırakın yaramazlık hırçınlık yapsınlar,bırakın söz dinlemesinler,evin altını üstüne getirsinler.herşeyi boşverin sadece gülen o parlak boncuk gözleriyle bize baksınlar.

yağmurcum msjını aldım canım çok sağol merak ettiğin için.düşünülmek ve özlenmek çok güzel.bu kadar uzun süredir buraya uğramamış olmamın keyfi bir durum olmadığını bilirsin sen.anlamışsında zaten.tekrardan teşekkürler.

hepinizi çok özledim.bu akşam oğlum izin verirde(hala memesizliğealışamadı ne zaman ve nasıl uyuyacağına o karar veriyor)sizlerde burada olursanız çok güzel olur.

bu arada ee döndüğüm gün öğretmen bir arkadaşımın kendisi komşumdur ayrıca evde olmadığını fark ettim.bizimkilerden yaklaşık 2 ay küçük kızı var onunda.malesef kızında da karaciğer kansei teşhisi konmuş bayramda ankaradalarmış kemo terapiye başlanmış. allahım nedir bu üst üste.çok sarsıldım arkadaşlar.tahmin edemeyeceğiniz kadar çok.her zaman şükretmek gerekiyor halimize çok şükür allahım verdiklerin için.

ayyy senecim okuyunca çok üzüldüm haklısın canım allah evlatlarımızın acısını göstermesin...çok çok geçmiş olsun allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…