günaydın kızlra tosbaa hoşgeldin işine.amniyonsentezin sonuçları ne zaman belli olacak canım
saol canım hoşbuldum:))
test sonucunu 13-15 gün arası alabiliriz dedi dr.
bugün 10.günn..
bekliyoruz işte sonucu:)))
günaydıın herkeseee.
iyi bir hafta, sağlıkı günler diliyorumkızlaarrr..
1 haftalık amniyosentez istirahatının ardından tekrar iş başı yaptım bugün:))
ama hiiiç çalışmak istemiyorum diye düşünürken, özlediğimi farkettim:)
arada böyle boşluklar iyi oluyormuş yani...
panikatak nerelerde acaba??
oda amniyosentez olacaktı ama hiç haber alamadık sonra..
merak ediyorum gerçektenn..
ileri düzey ultrasona bende girdim tatlım biliyosun ama öyle uzun sürmemişti randevu almam..
niye o kadar ileri tarih verdiler acaba??
ileri düzey ultrasonun en ideal haftaları 19-23 hafta arası.
belki onu düşünerek 15 nisanı vermişlerdir..
slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesi öpüyorum çok özledim sizi...ewet bende amniosentez oldum.1 hafta güzel bi istirahatten sonra aranızdayın :teytey: , ve maalesef iş başı yaptım :çok üzgünüm:
eeeeeeeeeeee okudumda neler neler olmuş kimler katılmış aramıza :teytey: yeni katılanara hoşgeldiniz diyorum. vee gelelim amniosenteze...
ben bakırköy devlette amniosentez yaptırdım.
5 kişiydik.ben 1.sıradaydım.bana yapılan iğne biraz kalındı.hiç ince değildi.evet hissettim katman katman iğnenin girdiğini hissetttim.su alınırkende gözlerimi kapatıp dua ettim.çok az bi acı hissettim.işlem sonrası hafif bi sancım oldu.
riskli sonuçları çıkanlara tavsiye ediyorum.ama çok yıprattım.çok üzüldüm.işlem olana kadar.işlemden sonra çok rahatlamıştım.içim rahattı.ben elimden geleni yapmanın huzurundaydım.bebişimde iyi dayandı.ayrıca 10 gün boyunca annemde kaldım.eşim işten sonra annemlere geldi.10 gün boyunca bana annem babam bebekler gibi baktı.allah onların acısını bana göstermesin.hepsini seviyorum.dün akşam evime geldim.huzurla, rahatlıkla...
eğer risk yüksekse amniosentezden korkmayın güzel anneler.herşey bebişlerimiz için...sonuçlar 3 - 4 hafta sonra dediler.yani 1 hafta geçti.umarım 2 hafta sonra temiz sağlıklı sonucu alırım.hepimizin temiz çıkar umarım sonuçları.herkese tekrardan merhabaaaa :içelim:
herkesi öpüyorum çok özledim sizi...ewet bende amniosentez oldum.1 hafta güzel bi istirahatten sonra aranızdayın :teytey: , ve maalesef iş başı yaptım :çok üzgünüm:
eeeeeeeeeeee okudumda neler neler olmuş kimler katılmış aramıza :teytey: yeni katılanara hoşgeldiniz diyorum. vee gelelim amniosenteze...
5 kişiydik.ben 1.sıradaydım.bana yapılan iğne biraz kalındı.hiç ince değildi.evet hissettim katman katman iğnenin girdiğini hissetttim.su alınırkende gözlerimi kapatıp dua ettim.çok az bi acı hissettim.işlem sonrası hafif bi sancım oldu.
riskli sonuçları çıkanlara tavsiye ediyorum.ama çok yıprattım.çok üzüldüm.işlem olana kadar.işlemden sonra çok rahatlamıştım.içim rahattı.ben elimden geleni yapmanın huzurundaydım.bebişimde iyi dayandı.ayrıca 10 gün boyunca annemde kaldım.eşim işten sonra annemlere geldi.10 gün boyunca bana annem babam bebekler gibi baktı.allah onların acısını bana göstermesin.hepsini seviyorum.dün akşam evime geldim.huzurla, rahatlıkla...
eğer risk yüksekse amniosentezden korkmayın güzel anneler.herşey bebişlerimiz için...sonuçlar 3 - 4 hafta sonra dediler.yani 1 hafta geçti.umarım 2 hafta sonra temiz sağlıklı sonucu alırım.hepimizin temiz çıkar umarım sonuçları.herkese tekrardan merhabaaaa :içelim:
canım hoş geldin aramıza tekrar... özlettin valla kendini... amniyosentezin iyi geçmesine svindim. bak gör sonuçlarında çok güzel çıkıcak... ayy ben amniyosentezden çok korkuyorum yaaa...:1no2: napcam bilmiyorum... benim canım biraz tatlıdır... iğne lafını duyduğum an tüğlerim diken diken oluyor... off carşamba günü gelsede sgüzel sonuçları bi alsaydık...:uhm:.
Sende hoşgeldin canım..Benimkide 30 ağustos inşallah...İşin hayırlı olsun kreş sanırım ne güzel bir şey..Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde sana nasip etsin canım..
Bende ankaradayım..Eryamana.s
bu arada arkadaşlar kafama bişiy takıldı.
genelde 4-5 aylık gebeler burda değil mi?
nasıl tekme filan hissediyosunuz ben anlayamadım. yani o kadar sert hareketleri nasıl yapabilir daha bebekleriniz?
doktorumun dediği ve benim de araştırmalarıma göre 23. haftadan evvel o hareketleri hissetmek pek mümkün değil
ilginç vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?