Hoşgeldin canım tekrar aramızaslm ben yeni katıldım 20 haftalık hamileyim 6 ağustosta doğumum erkek bebek bekliyorum
slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesi öpüyorum çok özledim sizi...ewet bende amniosentez oldum.1 hafta güzel bi istirahatten sonra aranızdayın :teytey: , ve maalesef iş başı yaptım :çok üzgünüm:
eeeeeeeeeeee okudumda neler neler olmuş kimler katılmış aramıza :teytey: yeni katılanara hoşgeldiniz diyorum. vee gelelim amniosenteze...
ben bakırköy devlette amniosentez yaptırdım.
5 kişiydik.ben 1.sıradaydım.bana yapılan iğne biraz kalındı.hiç ince değildi.evet hissettim katman katman iğnenin girdiğini hissetttim.su alınırkende gözlerimi kapatıp dua ettim.çok az bi acı hissettim.işlem sonrası hafif bi sancım oldu.
riskli sonuçları çıkanlara tavsiye ediyorum.ama çok yıprattım.çok üzüldüm.işlem olana kadar.işlemden sonra çok rahatlamıştım.içim rahattı.ben elimden geleni yapmanın huzurundaydım.bebişimde iyi dayandı.ayrıca 10 gün boyunca annemde kaldım.eşim işten sonra annemlere geldi.10 gün boyunca bana annem babam bebekler gibi baktı.allah onların acısını bana göstermesin.hepsini seviyorum.dün akşam evime geldim.huzurla, rahatlıkla...
eğer risk yüksekse amniosentezden korkmayın güzel anneler.herşey bebişlerimiz için...sonuçlar 3 - 4 hafta sonra dediler.yani 1 hafta geçti.umarım 2 hafta sonra temiz sağlıklı sonucu alırım.hepimizin temiz çıkar umarım sonuçları.herkese tekrardan merhabaaaa :içelim:
Kızlar buğün bebeğimi gördüm ultrasonda...Doktorum kıza benziyor dedi ama kesin birşey söylemedi..tahlil verdik rutin kontrol...cumayada 3lü testim var inşallah güzel sonuçlar alırım..ben 5 kilo aldım...tavuk balıktan nefret eder konumdayım:)
stresli bir gebeliğim var malesef hergün ağlıyorum saatlerce...çokta dua ediyorum umarım herşey yoluna olur..sağsağlim kavuşurum aşkıma...
moralini yüksek tut canım.ağlarsan üzülürsen değerlerin daha düşük çıkar,bir arkadaşım 3lü yaptırdı.aç karnına ve morali bozuktu.1/56 gibi düşük bir değer çıktı.1 hafta sonra yaptırdı.bu sefer tok ve daha iyiydi morali 1/3200 gibi bi değer çıkmıştı.amniosentez yapmadılar.demek istediğim moral çok önemli.böyle üzülürsen oda üzülür.
akşam yine bebişimin sonuçlarının kötü çıkma ihtimali geldi aklıma :çok üzgünüm: başladım ağlamaya.bebeğim dün geceden beri pek hareket etmiyor:1no2: çok azaldı hareketleri.demekki üzüldüğümüzü hissediyorlar.sakın üzülme, ağlama.bak onlar hissediyor.sen üzülüp sakın bebişimizide üzme :mymeka:
öptüm canım.iii haberlerini bekliyoruz.a.s.
Teşekkürler canım iyi niyetin için...Allahın izniyle değerlerin iyi çıkacaktır canım bende pek hissedemiyorum 20. haftadan sonra daha net hissediliyormuş canım...
Ben artık bıraktım inan bişii olacağı varsa olur diyorum..nasipse yine olur diyorum..çok stresli ev hayatımız bazen dayanamıyorum.Cumaya testimiz bizimde..herşeyin hayırlısını versin rabbim bize..a.s.
kızlaarr size iyi bir haberim vaarrrr..
amniyosentezimin ilk sonuçlarını aldık.
bebeğimde şüphenilenen down sendromu yokmuşş.
genetik bulguları temiz çıkmışş..
desteğiniz ve dualarınız için hepinize sonsuz teşekkürlerr.
ağlamaktan gözlerim şişti..
allahım bu mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın, bundan sonrası için sağlık sıhhat versin inşallahh..
kızlaarr size iyi bir haberim vaarrrr..
amniyosentezimin ilk sonuçlarını aldık.
bebeğimde şüphenilenen down sendromu yokmuşş.
genetik bulguları temiz çıkmışş..
desteğiniz ve dualarınız için hepinize sonsuz teşekkürlerr.
ağlamaktan gözlerim şişti..
allahım bu mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın, bundan sonrası için sağlık sıhhat versin inşallahh..
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ayyyyy canım yaaaaaaa.çok sevindim.allah başka acı yaşatmasın sana.inan bana kendi sonucummuş gibi mutlu oldum.darısı benim ve tüm sonuç bekleyenlerin başına inşallaaaaaaaaaaaaaah.
tekrar gözün aydın canım...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?