2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aramıza Hoşgeldın ...
Bebek hareketleini bence şu anda kafana takma. Vucud yapısına da baglı hıssedıp hıssetmemen. yakındır ama merak etme...:) Sen balık yağı hapı olarak ne kullanıyorsun cnm ?

hoş bulduk.
yok takmıyorum ironiydi yalnızca.
"balya" kullanıyorum ben yalnız alerji yaptı o ndenle şimdi haftada 2-3 kez içiyorum.ama balığı yemek en doğrusu tabi. yiyebiliyorsan boşver hapı

Ben dr un verdiği vitaminler dısında hiç bişi kullanmıyorum. Bence siz de dr unuza danısmadan bunları kullanmasanız iyi olur. Nede olsa bunlarda kimyasal maddeler var.

merhaba anne adayı arkadaşlar ben de 18+1 günlük hamileyim muhtemel doğumum 17 ağustos cinsiyeti erkek gözüküyor bebeğimin allah hepimiz hakkında hayırlısını versin haftaya bebeğin ekg si var içinizde yaptıran var mı acaba

merhaba hoşgeldin sende:))
benim bebeğimde erkekk..
allah sağlıkklı sıhhatli doğurmamızı nasip etsin inşallah.
ekg ben yaptırmadım bir bilgimde yok..
nedir acaba?

baktım şimdi netten.
bebeğin kalp atışlarını inceleyen bir işlemmiş.
zayıf mı deil mi diye..
banada drum böyle bişeyden bahsetmedi..
sorarım birdahaki muayenede.

her seferinde sıra kalbine geldi azıcıkta onu inceleyelim diyerek kalbine bakıyo doktorum ama ekg diye bişey demedi ve ayrıca onun için çağırmadı

bende 15.haftada hissettim kuş çırpınışı gibi bişey.ama 16.haftda tekmelerini çok rahat hissettim.o kadar sert tekme atıyorki 1 haftadır göbeğim çıplakken görebiliyorum vuruşlarını bebişimin. çok güzel bi duygu.hatta bazen babası elliyor göbeğimi.tekmeyi hissedince gülmeye başlıyoruz...:dance:

kızlar bu arada kilolar ne alemde... ben 19+3 hamileyim. 2.5 kg almışım.54 le başlamıştım hamileliğe.

ya süperssin seennn.
nasıl başardın o kadar az kilo almayı:)))
ben taaaaaam 6,5 kilo aldıımm:))))))

Valla ayıptır söylemesı ben de sadece 2,5 kılo almışım.17.haftadayım... Hatta bır ara tedırgın oldu acaba kılo alısım az mı dıye .. Ama sımdı sızlerı okuyunca benım gıbı az kılo alanlar oldugunu bılmek ıyı geldı....
Bu arada bır lıstemız vardı cınsıyetı bellı olanlar eklenıyordu . O lıste ne oldu acaba ve ne alemde..haftaya ben de cınsıyetı ogrenecegım ınsallaaahh.....

Kızlarr... kaynatmışsınız yine... :))
Balık yağı ile ilgili hap ilgimi çekti, ben de bir sorayım doktora, omega 3 yağları için değil mi?! Akıllı akıllı bebişlerimiz olsun diye, zira omega 3 yağ asitleri zihinsel gelişimi sağlıyor. Peki cevizde de bulunuyor şu omega 3ten. Ama evet, doktorumuza sormadan işlere girişmemeli..İlk bebeğim'e katılıyorum...
Ya ben de tam taşınma arifesindeyim..aslında bu Salı kontrolum vardı ama buradaki sigortamız geçersiz artık, ancak haftaya veya 2 hafta sonra gidebileceğim kontrole. Kızlar sorun olur mu acaba. 20. hafta kontrollerinde nelere bakıyorlar, sanırım yine ayrıntılı ultrason çekimi var, değill mi?

ya ben deli olacammmmmmmm...kafamçokkarıştı
herkesin cinsiyeti belli.ben devlet hastanesine gittim.cinsiyet söyleyemeyiz dediler klava:
özel doktorumsa 5 aylık olunca söyleyeceğim diyor.
bu arada kaçamak başka özel dr a gittim.o anda benim bebişim yatıyormuş.göremediler.
öff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:

ayy canım yaa..
merak etme eninde sonunda öğrenicen zateen..
devlet hastanesi niye söylemiyomuş allah allahh..

bu arada 2,5 kilo alan arkadaşlarımı tebrik ediyorumm.
gayet başarılı..
ben nasıl aldım bu kadar peki....
güyaa midem bulanıyo, yemek seçiyorum:)))

ya süperssin seennn.
nasıl başardın o kadar az kilo almayı:)))
ben taaaaaam 6,5 kilo aldıımm:))))))

iştahım kapandı canım yaa.balıktan nefret ettim.mercimek çorbası ve pilavda dahil. :çok üzgünüm:
ama bebişimi besleyen gıdaları almaya çalışıyorum.bide işim gereği hep masa başında oturuyorum.aralarda biraz yürüyüşten başka harekette yok.sade göbek şişti biraz.ama güçsüzleştim sanki.daha çabuk yoruluyorum.ayakta çok duramıyorum.bide son amniosentez falan çok yıprandım.ama toparladım biraz kendimi.bu aydan sonra haftada 450 gr almamız normalmiş.sağlıkla 10- 12 kg ile tamamlasam,valla 2.5 kg aldım.bu kadar ağır geldi.12 kg alınca allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh.yerimden kalkamam herhalde.ben nie böle oldum.bebişimin gelişimide çok ii maşallah
kendimi güçsüz hissediyorum.nefesimde kesiliyor merdivenlerde...:çok üzgünüm:

bende hamile kalmadan önce yediğim birçok şeyi artık yiyemiyorum.
tavuk, balık, et bunların başında geliyo..
öyle böyle beslenmeye sebze ve meyve yiyerek bebeğime yarayan besinler almaya çalışıyorum..
bakalım ne kadar daha kilo alacağım..

hiiç kafaya takmaya değmez.eğer senin sağlığında problem yoksa al gitsin.bana diyorlar yaz hamileliği çok kötüdür.nasıl dayanacaksın diye.valla ben yaz gelmesini dört gözle bekliyorum.kavun karpuz üzüm özellikle çilek :roflol: bir sürü güzel meyve var.bol bol yeriz
kilomuzu muhafaza ederiz canım.şimdide o meyvelerin çoğu var ama tadı yok....
ah bi yaz gelse...:teytey:

kızlar ya bende çok kilo aldım tam 6 kilo aldım akşamları yemesemmi artık:)
napsamki doktorum bişey demedi serum şişirmiştir dedi.
ama ben fazla yorulmuyorum panikataktı sanırım yorulduğunu söylemiş.tam tersine akşamları uykum bile geç geliyor artık.
inşallah bundan sonra almam

aay valla yanıyız:))
bende kavun ve erik için bekliyorum yaz gelmesini:))))))))
erik çok istiyo canım ama bu mevsimde yemek istemiyoruumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…