2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÇOK GÜZEL TOSBAA ÇOK SEVİNDİM İNAN.:teytey:
DARISI BEBEİŞİNİ KUCAĞINA ALMANA

HOŞGELDİN ELVİN UMARIM BURDA GÜZEL VAKJİT GEÇİRİRSİN İLK BBEBEĞİNMİa.s.

haydi gözün aydın, çok sevindimmm..darısı diğer bekleyenlerin başına... Umarım hepimiz bir an evel sağlıklı, mutlu bebeklerimize kavuşuruz

günayddıınnnn...
güzel bir gün olsun kızlaaarr....
vee kandiliniz mübarek olsuunnn...

Son düzenleme:
Tosbaaaccımmmm gunaydınlar ...Sonucların temız cıkmasına coooook sevındım ..Gözün aydın olsun. allah bebıslerımızı kucakgımıza almayı nasıp etsın sağ salım......
Tekrar gecmıs olsun cnm benım. Şimdi sırada bız varız ......

mrb arkadaşlar ben de bugün katıldım aranıza. 4.5 aylık hamileyim doğumum ağustosta ama gün henüz belli değil. bebeğim kız ..hepinize hayırlı olsun :)

Elvın cım gunaydınlar sana da.... Aramıza Hoşgeldın ...
Burda güzel şeyleri paylaşacağız hepimiz inşallaaahhhhhhh

sanada günaydın canım beniimm..
benimkiler temiz çıktı ama daha bitmedi işimiz.
sizinkileri bekliyorum şimdi heyecanla:)))
bugün çook mübarek güün heep dua edicem hepimiz içinn.. a.s.

Çok tesekkurler cnm ... İçiimi ferah tutmaya çalışıyorum İnşallah bızlerınkı de temız cıkacak ve yolumuza devam edecegız ... Ve Kandılınız Mubarek olsun

slm kızlar.
yarın 2.düzey ultrasona gireceğim nasip olursa.genelde 20 - 24 haftalar arasında yapılıyormuş 2.düzey ultrason.benimde yarın tam 20 haftam bitecek.uygundur değilmi kızlar.erken davranıp, yine düşük sonuçlar almaktan korkuyorum. :çok üzgünüm: bu arada cinsiyetinide artık öğrenirim inşallahhhhhhhhhh....:1rolleyes:

2.düzey ultrasona girenlere soruyorum.
ne kadar sürüyor.
hangi haftalarda gittiniz
sonuçlarınız nasıldı...

öpüldünüz kızlar a.s.

canım ben ileri düzey ultrasona 17. haftamda girdim.
yaklaşık 50 dk sürdü.
bebeğin tüm kemiklerini ölçtüler, organların gelişip gelişmediğine ve tam olup olmadığına baktılar.
kalp ve beyni çok fazla inceliyolar.
işte biliyosun ikili testte sorun vardıya down sendromlu bebeklerin kalbinde ve beyninde bazı parlaklıklar olurmuş.
o var mı yok mu diye bakıldı..
el ve ayak parmaklarının tam olup olmadığına bakıyolar.
ve 2. düzey ultrasonda öğrenmiştim bende cinsiyetini.
inşallah sanada gösterir annesi:))
Allah gönlüne göre versin..
güzel haberler bekliyoruuuuzzz senden:)

allahım dualarımızı kabul etsin.herşeyin hayırlısını versin inşallah.
ya bana 20 - 24 hafta arası dediler.
daha erken yapılırsa bebek küçük olduğu için ölçümler yanlış çıkar dedi dr lar.
sonuçların iii çıktı galiba canım.çok sevindim.
bakalım ben yarın ne haberler getirecem size :çok üzgünüm:

aslında banada aynısı söylendi.
ama amniyosenteze karar verebilmek için 17. haftada yapalım dediler.
17. haftada yapılan ultrasonda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı.
eğer amniyosentez yaptırmasaydım 21. haftada tekrar ileri düzey ultrasona gidecektim.
ama ben amniyosentez yaptırınca gerek yok dedileerr..
dün doktorumla konuşurken heyecandan çoook teşekkür ederim öpüyorum sizi dedim yaaa:))
nası utandım:))

:roflol: bende dün iş çıkışı pazara uğradım.pazarcıya GÖRÜŞÜRÜZ CANIM dedim :tomato:
Pazarcıda OLUR dedi. :mymeka: ay bi utandım.bi utandım.nasıl çıktım pazardan anlatamam.bu aralar kafam çok karışık ya ondan.ama pazarcı nereden bilecek dalgın olduğumu.acaba bu davranışımı ne olarak anladı , onu merak ediyorum doğrusu :uhm:

TŞKKRler mehtap ,evet ilk bebeğim hem hamilelikte hemde burada acemiyim :)
hepinizin kandili mübarek olsun...

tşkkrler diloş aranıza katıldığım için sevindim :) acemiliğimi biraz olsun atabileceğim sizlerle sanırım
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…