:roflol: bende dün iş çıkışı pazara uğradım.pazarcıya GÖRÜŞÜRÜZ CANIM dedim :tomato:
Pazarcıda OLUR dedi. :mymeka: ay bi utandım.bi utandım.nasıl çıktım pazardan anlatamam.bu aralar kafam çok karışık ya ondan.ama pazarcı nereden bilecek dalgın olduğumu.acaba bu davranışımı ne olarak anladı , onu merak ediyorum doğrusu :uhm:
Canlarım hepinizin mevlid kandilini kutluyorum... Bugün 3'lü tarama sonuçlarım çıkıyor. Ay gece acayip rüyalar gördüm... Doktor rüyamda üçlü testim çok kötü çıktığı için hemen amniyosenteze gönderiyormuş. Acil yapılması gerekiyor elini çabuk tut diyor bana... Bende bi durun düşünüyüm eşimle bi görüşüyüm diyorum. Yok illa hemen gireceksin diyor doktor. diyorum ki doktora cuma günü giriyim Suat Bey( patronum)beni işten atar yoksa ona bi haber veriyim hiç olmazsa diyorum.. Doktor hiç dinlemiyor beni... Öyle kalktım sabah. Eşime anlattım afedersiniz kıçın açıkta kalmış o yüzden böyle şeyler görmüşsün dedi hihihihi.... Rüyalar tersine çıkarmış demekki sonuçlarım güzel çıkacak(inşallah) kızlar bugün mübarek gün. dua edin benim için. Güzel haberler veriyim size :)))
gerçekten çook stresli zamanlar geçiyor hamilelikte..
kalachakracııııııım güzel haberler vereceksin bize inşallah.
ne zaman öğrenicen sonuçlarıı..??
kızlar bu arada istanbulda amniyosentez yaptıranlar varmı.nerde yaptırdınız güvenilir bir yer olması gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?