2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: haha olsun canım ya boşverr..
birdaha ne zaman görcen pazarcıyı:))
doktorumda benim heyecanımı anlamıştır diye umuyoruum:)))

Canlarım hepinizin mevlid kandilini kutluyorum... Bugün 3'lü tarama sonuçlarım çıkıyor. Ay gece acayip rüyalar gördüm... Doktor rüyamda üçlü testim çok kötü çıktığı için hemen amniyosenteze gönderiyormuş. Acil yapılması gerekiyor elini çabuk tut diyor bana... Bende bi durun düşünüyüm eşimle bi görüşüyüm diyorum. Yok illa hemen gireceksin diyor doktor. diyorum ki doktora cuma günü giriyim Suat Bey( patronum) beni işten atar yoksa ona bi haber veriyim hiç olmazsa diyorum.. Doktor hiç dinlemiyor beni... Öyle kalktım sabah. Eşime anlattım afedersiniz kıçın açıkta kalmış o yüzden böyle şeyler görmüşsün dedi hihihihi.... Rüyalar tersine çıkarmış demekki sonuçlarım güzel çıkacak(inşallah) kızlar bugün mübarek gün. dua edin benim için. Güzel haberler veriyim size :)))

senin ve senin gibi arkadaşlarım için en güzel duam inşallah sağlıklı , hayırlı haberler alırsınız demek...allah benim yaşadığım üzüntüleri size yaşatmasın.dışardan bakanlara kolay geliyor.ama insan hamile olunca, duygusallaşıyor.bide sonuçlar kötü çıkınca bunalıyor.benim sonuçlarım kötüydü.en çokta amniosentez dedikleri an kötü olmuştum.bir belge imzalatıyorlar bebeğe bişey olursa sorumluluk kabul etmeyiz diye.işte o kağıtta çok ağlamıştım.üzüldüğümü pek belli etmeye çalışmasamda tek kaldığım anlarda çok ağladım.anlatmak zor canım.ben onun hayatından endişe ettim.kendimi düşünmedim o an.ve dedim ki kendime 'annelik ne kadar zormuş'...bebeğimi daha göremesemde onun için endişelenmek, onu düşünmek...annelik içimizde yavaş yavaş oluşmuş meğer.biz farketmemişiz...ve amniosentez sırasında canımın yandığını çok hissetmedim.ama içim yandııııı.allah kimseye yaşatmasın bu mübarek günde duam bu tüm anne adaylarına, anne olmak isteyenlere...

bak gör sonuçların süper çıkacak.amniosenteze bile gerek kalmayacak.iyi haberlerini bekliyorum canım benim.a.s.

gerçekten çook stresli zamanlar geçiyor hamilelikte..
kalachakracııııııım güzel haberler vereceksin bize inşallah.
ne zaman öğrenicen sonuçlarıı..??

gerçekten çook stresli zamanlar geçiyor hamilelikte..
kalachakracııııııım güzel haberler vereceksin bize inşallah.
ne zaman öğrenicen sonuçlarıı..??

canım bugün saat 4de çıkıcak. ama ben biraz geç gitmeyi düşünüyorum hastaneye.. çünkü o saatlerde çok kalabalık oluyor. ve ben çok bunalıyorum:1no2:

tamam kendini en rahat ne zaman hissedersen o zaman gidersin şekercimm..
bekliyoruz güzel haberlerini:))

merhaba kızlar.siteye yeni üye oldum.muhtemelen 17 ağustosda doğum yapıcam.benimde 2 li testim 1:930 risk çıkmıştı 3 lü de 1:140 çıktı.amniyosentez yaptırıcam cuma günü ama çok korkuyorum.renkli ultrasyona girdim hiç bi sorun yok ama sıvı alcaz dediler.ben kızımı kaybetmekten çok korkuyorum.allah bütün bebeklere sağlık versin

kızlar bu arada istanbulda amniyosentez yaptıranlar varmı.nerde yaptırdınız güvenilir bir yer olması gerekiyomuş

sgselcuk mrb ben de seninle aynı tarihlerde doğum yapacağım,hayırlı olsun :)
ben 2li ve 3lü yaptırdım,amniyosentez istenmedi. haftaya 2.düzey usg yaptırıcam.benden niye amniyosentez istenmedi,herkesten istenmiyor sanırım di mi arkadaşlar?
gayrettepe de metropolitan florence nightingale de genetik hastalıklar tanı merkezi var. orada yaptırabilirsin? fiyatları konusunda bi bilgim yok ama bölümden detaylı bilgi alabilirsin..iinş hepimizin sonuçları çok ii çıkacak hepimiz kucağımıza alacağız tombilik bebeklerimizi

kalachakra inş sonucun ii gelir,endişelenme ben de bi gece rüyamda bebeğimi düşürdüğümü görmüştüm.içini ferah tut,pozitif düşün :) ii sonuç gelecek..

Kızlar daha önce de sormuştum ama...20. haftadaki kontroller ne için.
Şu 2. düzey ultrasonu biriniz anlatabilir mi, zaten kafayı yiyorum burada yaban ellerde...
Herkez şimdi 20 haftada mı kontrole gidiyor, hem kontrol aralıklarınız ne kadar...

ya arkadaslar 2li ve3 lu teste benden baska itiraz edeniniz yok mu? kesin sonuc olmuyor, riskli cikarsam da bebegi aldirmam dedim, stres olmak istemiyorum testi yaptirmiycam dedim, ilkinde doktor biraz israr etti, sonra sen bilirsin dedi. bir tek detayli ultrasona girecegim 2 hafta sonra o kadar. bu arada ins.hepinizin sonuclari guzel gelir. bu arada benim patron (danisman hocam ayni zamanda) hamilelerin IQ larinin dustugunu kibarca aklimizin iki karis havada oldugunu idda etti. tecrubesi varmis kendisinin, yuzune yapamadim kendisine burdan lülülülülülü yapmak istiyorum.

dilekcim bende amerikadayim ama testler galiba dunyanin her yerinde ayni. 19-20 hafta gibi detayli ultrason yapip, beyin, omurilik anomalisi var mi yok mu ona bakiyorlar. Turkiye de yapiyorlar, burda da yapiyorlar herhalde ordaki de farkli degildir. burasi icin 8. aya kadar kontrol ayda bir (eger risk yoksa), sonra 2 hafta da bir, sanirim son bir ay ya da 3 hafta, hafta da bir kontrol var. kendine butun hamileligini gecirecegin bir doktor bul o sana gerekli kontrolleri soyler sikma canini.

kızlar bu arada istanbulda amniyosentez yaptıranlar varmı.nerde yaptırdınız güvenilir bir yer olması gerekiyomuş

günaydıın canım.
hoşgeldin gruba..
tam yerine geldin valla ağustos anneleri olarak nasıl nazar varsa üzerimizde artık ileri düzey ultrasonlar, amniyosentezler havalarda uçuşuyo..
benim ikili testimin riskli çıkması sonucu amniyosentez yaptırdım..
normalde acıbadem hastanesine gidiyorum kontroller için ama amniyosenteze çok yüksek fiyat istediler onun için orda yaptırmadım.
bakırköyde dr. ferhat uysal var, onun muayenehanesine gittim birkere muayene oldum ve amniyosentez yaptırdım toplam 700 ytl fiyat ödedimm.
inşallah bir sorun yoktur bebeğinde..
sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucaklarımıza..

ewet 09 ağustosta erkek bebeğim dünyaya gelecek hayırlısıyla çok mutluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…