Kızlar daha önce de sormuştum ama...20. haftadaki kontroller ne için.
Şu 2. düzey ultrasonu biriniz anlatabilir mi, zaten kafayı yiyorum burada yaban ellerde...
Herkez şimdi 20 haftada mı kontrole gidiyor, hem kontrol aralıklarınız ne kadar...
merhaba kızlar.siteye yeni üye oldum.muhtemelen 17 ağustosda doğum yapıcam.benimde 2 li testim 1:930 risk çıkmıştı 3 lü de 1:140 çıktı.amniyosentez yaptırıcam cuma günü ama çok korkuyorum.renkli ultrasyona girdim hiç bi sorun yok ama sıvı alcaz dediler.ben kızımı kaybetmekten çok korkuyorum.allah bütün bebeklere sağlık versin
ya tosba panikatak çok güldüm size okurken yazılarınmızı ama sanırım hamilelikte oluyo böyle seyler geçen gün patronum şehir dışındaydı arayan falan varmı diye sorunca bende varda önemli değil diye cevap verdim (sanki önemli olup olmadığana ben karar veriyorum:))
sonra telefonu kapatırkende öptüm dedim adama.ok utandım ama allahtan patronum 3 gün daha uğramadı iş yerine:))
bunun gibi seyler hamilelerin başına geliyo sanırım
Herkesler Gunaydın Kızlar ,
Aramıza yenı katılanlara da Hoşgeldiniz diyorum .
Ve evet tosbaa nın da dediği gibi ne oluyorsa bu Agustos annelerıne..
Durmadan stres ve rısk den konuşur olduk. Tahlıl sonucları bekler olduk .
Allah sonumuzu hayır etsın dıyorum.Insallah hepımız sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.
İlerde Daha güzel şeylerı burda konuşmak ve paylaşmak dileği ile Herkese güzel ve sağlıklı günler diliyoruuummmm.....
kalachakraaaa güzeeel haberlerini bekliyoruz şekerciiiiimm:)))
merhaba arkadaşlarr buraya taşındıgımızı yeni farkettim. benim bebişte erkekmişş. bu arada kız benim en son satım 27 kasım ben şimdi aralık mı yoksa kasımmı hamişiyim anlamadım. dogum tarihi 2 eylül görünüyormuş.ne yapacagım şimdi eylül hamilelerine mi gidecem.
Hanımlar ,şu mesajlarınızın altındakı hamıleligın kacıncı haftasında oldugunu gosteren olayı nerden yapıyorsunuz? ben de ıstıyoruummmm yaaa :)
senağlamasenağlamasenağlama kızlar moralim çok bozuk... ne yapsam ne etsem sonuçlar yine riskli çıktı. kafayı yemek üzereyim... Allahıma isyan etmek istemiyorum ama ne yaptım ben demekten de kendimi alıkoyamıyorum.. Ağla ağla nereye kadar. Ne zor seymiş anne olmak yaa... Hergün bişey çıkıyor. Herşey beni buluyor... ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYET OL...
aaayyy kalachakracıım.
nası riskli çıkmış.
yine trızomi 21 mi riskli??
yoksa ntd mii??
ne dedi dr'un??
hemen bırakma kendini lütfeeenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?