2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dilekçim günaydıınn...
20.haftadaki kontrolller ayrıntılı yada ileri düzey ultrason için..
bebeşin tüm organlarını, kafa tasını, kollarını bacaklarını, parmaklarını herşeyini ölçüp haftasına göre normal büyüyüp büyümediğini inceliyorlar...
ben ayda 2 kere kontrole gidiyorum.
biri muayene, diğeri kontrol..
ileri düzey ultrason diğerlerinden daha uzun sürüyo yaa onun için çok hoşuma gitmişti benim:))
sen şimdi kaç haftalıkssın şekercim??

günaydın kızlar.sgselçuk hoşgeldin aramıza benimle doğumun yakın benimki 16sında tabi vaktinde gelirse bebişim kızlar gerçekten ağustos annelerinden çok risk konuşan amniyonsentes konusan yok neden böyle oldukki çokmu nazar değiyo

ya tosba panikatak çok güldüm size okurken yazılarınmızı ama sanırım hamilelikte oluyo böyle seyler geçen gün patronum şehir dışındaydı arayan falan varmı diye sorunca bende varda önemli değil diye cevap verdim (sanki önemli olup olmadığana ben karar veriyorum:))
sonra telefonu kapatırkende öptüm dedim adama .ok utandım ama allahtan patronum 3 gün daha uğramadı iş yerine:))
bunun gibi seyler hamilelerin başına geliyo sanırım

2.düzey obstetrik ultrasonografi renkli olduğundan daha ayrıntılı gösteriyor 20 dk sürüyor herşeyi çok daha ayrıntılı görebiliyorlar

Herkesler Gunaydın Kızlar ,
Aramıza yenı katılanlara da Hoşgeldiniz diyorum .
Ve evet tosbaa nın da dediği gibi ne oluyorsa bu Agustos annelerıne..
Durmadan stres ve rısk den konuşur olduk. Tahlıl sonucları bekler olduk .
Allah sonumuzu hayır etsın dıyorum.Insallah hepımız sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.
İlerde Daha güzel şeylerı burda konuşmak ve paylaşmak dileği ile Herkese güzel ve sağlıklı günler diliyoruuummmm.....

merhaba arkadaşlarr buraya taşındıgımızı yeni farkettim. benim bebişte erkekmişş. bu arada kız benim en son satım 27 kasım ben şimdi aralık mı yoksa kasımmı hamişiyim anlamadım. dogum tarihi 2 eylül görünüyormuş.ne yapacagım şimdi eylül hamilelerine mi gidecem.

Hanımlar ,şu mesajlarınızın altındakı hamıleligın kacıncı haftasında oldugunu gosteren olayı nerden yapıyorsunuz? ben de ıstıyoruummmm yaaa :)

slm ve hoşgeldin aramıza.
ben 2li yaptırmadım.3lüde 1:146 çıktı.amniosentez dediler.yani bu değer senin gibi aynı yaşta,aynı hamilelik haftasında,ve aynı kan değerlerine sahip 140 kişiden 1 kişi down sendromlu bebek dünyaya getirebilir anlamını taşıyor canım.normalde düşününce 140 da 1 ihtimal çok küçük bir ihtimal gibi görülsede bunda limit 1:270 kabul ediliyor.daha düşük değer çıkarsa ( bendeki gibi) bebeğin kesesinden su alıyorlar.bende ve benim gibi çok arkadaşımda çok üzüldük.sonuçta bebeğin düşme riski olduğu için üzülmemek elde değil.ama moralini yüksek tutunca inan bişey olmuyor.acıda hissetmiyor insan çok fazla.sakın korkma.eğer içinde şüphe kalmasını istemiyorsan yaptır.ama risklerinide bi araştır.kendini hazır hissediyorsan yaptır.

ben yaptırdım.ben hem özel hastaneye , hem ssk ya gidiyorum.testlerimi ssk da yaptırdığım için amniosentezide bakırköy ssk da yaptırdım.ücret ödemedim.sonuçlar 2 hafta sonra açıklanıcak.ama özel 2.5 milyar istedi.genelde fiyatları yüksek oluyor.ama % 100 e yakın sonuç veriyor bu test.hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

aaay canım yaaaa:)))
bende doktoruma sizi çok öpüyorum dedim yaaa artık onun üzerine bir falsoyu bünyem kaldırmaaaazzz:)))

seninde patrona arayan var ama önemli deil demen çok iyiymiş gerçekten :roflol:

ama olsun biz hamileyiz ve herşey hakkımız di miiiiii :dance:

ankarada detaylı ultrson soran arkadaş için iki yer öneriliyor fiyat farkı yok dr eyüp ekici ve dr mustafa salih ben 23. hafta için mustafa salih ten randevu aldım çünkü 1.5 saat kadar daha detaylı bakıyormuş diğeri 20 dk gibi bi sürede bitiriyormuş bana söylenenler bunlardı farklı duyum alan varsa buraya yazarsa çok sevinirim bu arada detaylı ultrasonu 20-24. haftalar arası öneriyorlar yapılma nedeni testlere göre daha garanti sonuç veriyor

inşallah canım beniim ileride daha güzel şeyler konuşacağız burdaaaaann:))

kalachakraaaa güzeeel haberlerini bekliyoruz şekerciiiiimm:)))

senağlamasenağlamasenağlama kızlar moralim çok bozuk... ne yapsam ne etsem sonuçlar yine riskli çıktı. kafayı yemek üzereyim... Allahıma isyan etmek istemiyorum ama ne yaptım ben demekten de kendimi alıkoyamıyorum.. Ağla ağla nereye kadar. Ne zor seymiş anne olmak yaa... Hergün bişey çıkıyor. Herşey beni buluyor... ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYET OL...

canım aynı dertten sıkıntılıyız:)))
benimde sat 29 ekim:))
doğum 4 ağustos gözüküyo ama dr ağustosa kalmaz büyük ihtimal temmuz 20sinden sonra heran gelebilir dedi:))
ama ben burayı çook seviyorum onun için gitmiyorum temmuz annelerine, hem takvimimde ağustos gösteriyo:))

bence morali yüksek tut bebeği düşün bazı arkadaşlarımın test sonuçlar yüksek risk grubunda çıkıp dataylı ultrasonda normal gözüktü

aaayyy kalachakracıım.
nası riskli çıkmış.
yine trızomi 21 mi riskli??
yoksa ntd mii??
ne dedi dr'un??
hemen bırakma kendini lütfeeenn.

senağlama
aaayyy kalachakracıım.
nası riskli çıkmış.
yine trızomi 21 mi riskli??
yoksa ntd mii??
ne dedi dr'un??
hemen bırakma kendini lütfeeenn.

sonuçlarım güzelmiş.. sonuçlarım söyle:
biochemical risk for TR21 : 1:5870
Age risk: 1:1150
NÖRAL Tube Defects Risk2192 bunlar için doktor gayet ii dedi
ama kandaki uE3 seviyem çok yüksek çıkmış.O da 3,51. Bebeğin sakat olabilir dedi.
Haftaya cuma amniyosentez günü verdiler. senağlamasenağlamasenağlama. Allahım sen yardım et bana senağlama

hergün yeni bişey öğreniyoruz yaaa..
kandaki uE3 seviyesi neymiş acaba?
bi bakayım bende..
tamam bak 3 kişiyiz burda amniyosentez olan.
hiç korkma gayet kolay ve kesin sonuç veren bir test.
onun sonucunu öğrenicen ve doğuma kadar kafan rahat olucak..
sıkma kendini ve üzülme olur muu?
bebeğinide üzersin öyle oluncaa..

hiç kötü şeyler düşünme bence amniyosentezden sonra eminim için rahatlayacak bu gibi stresli durumlar bebeğe direk yansıyor bence içini ferah tutup bebeğini düşüna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…