hergün yeni bişey öğreniyoruz yaaa..
kandaki uE3 seviyesi neymiş acaba?
bi bakayım bende..
tamam bak 3 kişiyiz burda amniyosentez olan.
hiç korkma gayet kolay ve kesin sonuç veren bir test.
onun sonucunu öğrenicen ve doğuma kadar kafan rahat olucak..
sıkma kendini ve üzülme olur muu?
bebeğinide üzersin öyle oluncaa..
senağlamasenağlamasenağlama kızlar moralim çok bozuk... ne yapsam ne etsem sonuçlar yine riskli çıktı. kafayı yemek üzereyim... Allahıma isyan etmek istemiyorum ama ne yaptım ben demekten de kendimi alıkoyamıyorum.. Ağla ağla nereye kadar. Ne zor seymiş anne olmak yaa... Hergün bişey çıkıyor. Herşey beni buluyor... ALLAHIM SEN AKLIMA MUKAYET OL...
senağlama
sonuçlarım güzelmiş.. sonuçlarım söyle:
biochemical risk for TR21 : 1:5870
Age risk: 1:1150
NÖRAL Tube Defects Risk2192 bunlar için doktor gayet ii dedi
ama kandaki uE3 seviyem çok yüksek çıkmış.O da 3,51. Bebeğin sakat olabilir dedi.
Haftaya cuma amniyosentez günü verdiler.senağlamasenağlamasenağlama. Allahım sen yardım et bana senağlama
hep sonuçlarım güzel çıkacak diye moralimi yüksek tutmaya çalıştım... meğer kendimi kandırmışım... amniyosentezden çok korkuyordum. Korktuğum başıma geldi en sonunda... Bilmiyorum bundan sonra beni ne bekliyor... Allah katında sevilen bi kul değilmişim galiba. Dularım kabul olmadı...((((((((
senağlama
sonuçlarım güzelmiş.. sonuçlarım söyle:
biochemical risk for TR21 : 1:5870
Age risk: 1:1150
NÖRAL Tube Defects Risk2192 bunlar için doktor gayet ii dedi
ama kandaki uE3 seviyem çok yüksek çıkmış.O da 3,51. Bebeğin sakat olabilir dedi.
Haftaya cuma amniyosentez günü verdiler.senağlamasenağlamasenağlama. Allahım sen yardım et bana senağlama
kızlaarr size iyi bir haberim vaarrrr..
amniyosentezimin ilk sonuçlarını aldık.
bebeğimde şüphenilenen down sendromu yokmuşş.
genetik bulguları temiz çıkmışş..
desteğiniz ve dualarınız için hepinize sonsuz teşekkürlerr.
ağlamaktan gözlerim şişti..
allahım bu mutluluğu bekleyen herkese yaşatsın, bundan sonrası için sağlık sıhhat versin inşallahh..
hep sonuçlarım güzel çıkacak diye moralimi yüksek tutmaya çalıştım... meğer kendimi kandırmışım... amniyosentezden çok korkuyordum. Korktuğum başıma geldi en sonunda... Bilmiyorum bundan sonra beni ne bekliyor... Allah katında sevilen bi kul değilmişim galiba. Dularım kabul olmadı...((((((((
arakaşlar yaa ben size bişi dicem. kafam çok karıştı açıkcası.... doktorsitesi.com diye bi adres var belki duymuşsunuzdur. orada kayıtlı birbirinden uzman doktorlar sizin sorularınızı cevaplıyorlar... bende sonuçlarımı gönderdim birde kendilerinin değerlendirmelerini istedim. 2 doktordan cevap geldi. sonuçlarımın normal olduğunu söyledi... ben şimdi neye inanacam yaa. aslında biraz içim rahatlamadı değil... ne yapmalıyım. bana bi akıl verin yaaa:S:S:SSSSS
bugün son gün.yarın amniyosentez yaptırıcam umarım herşey yolunda gider.sonuçları iyi çıkan arkadaşlara inanın çok seviniyorum.inşallah bende bu mutluluğa erişirim.allah herkezin bebişine sağlık versin.annem hep derdide inanmazdım anne olmak zordur diye.gerçekten çok zormuş daha içimizdeyken böyleyse elimize alınca ne olacak bilmiyorum.herkese mutlu bi gebelik dönemi diliyorum ne olur bana dua edin kalbim sizinle
diloşum canım ya ne kadar zor beklemek değil mi.ben 7 sinde , sen 14 ünde amniosentez oldun.benim yarın 2 haftam dolacak kalacak 1- 2 hafta sonuçlarımı almaya.tosbaacığımın temiz çıktı sonuçları çok şükür.inşallah bizimkilerde temiz çıkar.içim içimi yiyor.meraktan.bi taraftanda bebişim tekmeliyor.:1rolleyes: ...2 düzeye girdin mi sen canım ya.ben yarın muayne olacam.herhalde haftaya girecem.haftaya 21 - 22 haftalar uygunmuş ya.korkar oldum testlerden , ultrasonlardan.allah yardım etsin bize :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?