2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım erkek bebek belirtileri nasıl oluyor acaba.

ben belki yarın öğrenirim.ama yinede merak çok var :dance: aslında kız erkek farketmez ama

15.haftada hissettim hareketlerini.16.haftada tekmelerini 18.haftadan beride gözle görülüyor.çokta sert vuruyor.

çikolata çok yiyorum.tuzluda çok seviyorum.

yüzümdeki çil türü lekeler belirginleşti.(fondotenlerle kapanıyor en azından)

çok kilo almadım ( 2.5 aldım.hala bazen hamileliğimi farketmeyenler oluyor)

sadece göbeğim çıktı.

genelde hareketleri sol tarafta hissediyorum.

iştahım kapalı

baş ağrısı var-mide bulantım olmadı.hiç kusmadım.

bel ağrısı var.

senin belirtiler nasıldı benziyor mu .

:)) bazıları benziyyoorr.
bende 15. haftamdan itibaren hissediyorum bebişimi:))
tatlı hiiç yiyemiyorum, çikolata kokusu bile midemi bulandırıyor:)
burnumun kenarlarında sanki grip olmuşumda silmişim gibi kızarıklıklar var ve hala geçmedi.
kilo alışım gayet başarılı 6 kilo aldım:))))))))
bebişin hareketleri heryerde hissediliyor ve sabahları hala kusuyoruummm:))
belimde ağrıyo, akşamları bacaklarıma kramplarda giriyo allahıma bin şükürr:)) hahahhaha
işte böyle şekerciimm.
Allah gönlüne göre versiiinnn senindeee:)
peki ne hissediyodun sen?
ben hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren erkek olacak diyordum..

HERKESE AMNİOSENTEZ ÖNERMİYORLAR. TRİ 18 VEYA TRİ21 1:270 ALTI OLANLARA ÖNERİYOR DR LAR.ayrıca dr lar bunu kesin yapın demiyorlar.sonuç down sendromlu olsa bile aldırmak anne babaya düşüyor.kararı onlar veriyor.isteyen aldırmaz down sendromlu olsa bile.ama isteyen anne babalar....drlar sadece risk olunca bu yola başvuruyor.o arkadaşlarına sor bakalım değerleri kaçmış.yoksa kim riske girmek ister.
inan allah kimseye yaşatmasın bebeğin için onuda yapıyorsun.yatmazdım demek büyük cesaret ister.inanıyorumki bebeğinin sağlığı için sende yaptırırdın.

zaten değer yüksek çıkarsa drlar bunu önermiyor.hiç bi dr keyfiyeten amniosentez ve kordosentez (ki bu daha riskli) yaptırmaz.buna inanamam.

valla ilk günden beri ablamın kız benim erke diyordum.içimden öyle geliyordu.ablam öğrendi.onunki kız.ben kızları çok severim.ama içimde erkek hissi hala var.sağlıklı olsunda.farketmez.ama merak işte.belki yarın öğrenirim...

bende de senin gibi belirtiler vardı.kız çocuğu sol tarafta olur derler fazla kilo aldırmazmış annenin güzelliğinide alırmış.kiloyu karnına değilde kalçana alırmışsın.benim bebeğim kız olacak inşallah.allah herkesin gönlüne göre versin ama önce sağlıklı ve hayırlısı olsun.

Çok haklısın hayatım ya..
Ben henuz 2 ye falan gırmedım hatta doktorum bundan bahsetmedı bıle. Daha erken dıyedır belkı de. su anda 17+5 yım.Gelecek hafta rapor almak ıcın gıttıgımde soracagım bu konuyu....Şu amnıosentes ın de sonucu alsak da hayırlısı ıle.. baska bır sey ıstemıyorum valla...(Tabııkı bır de cınsıyetını ogrenmek ıstıyorum)

allahım kucağına almayıda nasip eder inşallah.demek kızım olacak heeee jeyyar desene başlık parasıyla köşeyi döneceğimmmmmm . laelaelaelaelae allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.:1hug:

ewt erken olduğu içindir.2.düzeye 20-24 haftalarda giriyorsun.valla hiç giresimde yok. benneyaptımki

panikatakcığım çok teşekkür ediyorum. amiosentez yaptırmaktan korkmuyorum sonucunun iyi çıkacağınıda düşünüyorum içim o konuda çok rahat.tek korkum benim daha önce düşük tehlikesi geçirmiş olmam 3,5 aylık olana kadar kanamam vardı ve sürekli yattım.kesemde bi yırtılma oluşmuştu.şimdi bu sıvı alımı yüzünden tekrar kesemde bi yırtık oluşurmu diye korkuyorum tek korkum kızımı kaybetmek.ama doktor senin bebeğin riskli doğma ihtimali düşük ihtimalinden daha yüksek diyor.test sonucum 1:140 renkli ultrasyonda herşey çok iyi.hayırlısı artık yarın yaptırıcaz tabi sabaha kadar vaz geçmezsem

sgselçukk bu gece dua edeceğim senin içinn.
inşallah bir sorun olmadan atlatırsın sende amniyosentezi..
işlem olduktan sonra biraz sancın olabiliyo, karnına iğneler batıyomuş gibi hissedebilirsin korkma olur mu??
benim öyle olmuştuu.
hayırlı haberlerle dönmen dileğiylee...

panikatakçım ben bunu anlatmaya çok çalıştım ama yaşamayan anlayamaz, Allah kimseyede yaşatmasınn..

çok teşekkür ederim canım.bende her gece dua ediyorum bebek bekleyen annelere.inşallah hepimiz sağlıkla doğum yaparız.inşallah benim sonuçlarımda sizin gibi çıkar.allahın melekleri güzel yavrularımıza kavuşuruz.işlemden sonra kaçgün dinlenmek gerek yatmak gerekiyomu gerçi ben hergün yatıyorum kasıklarım çok ağrıyo hareket edince

arkadaşım bilgisiz cahil deilim. saol bilgilendirmişsin de. niyeyse o değerler sabahları aç karnına farklı akşamları tok karnına farklı çıkıyor. bunu da açıkla bana da bilgileneyim.
ayrıca düzgün okumalıydın yazdıklarımı. neyi ima etmeye çalıştığımı anlamamış gibi geldin bana.
her neyse çok iğrenç bi forum burası. insanların moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyo çoğu sohbetler. ha "girme" dersiniz şimdi.
işim olmaz bundan böle
siz de birbirinizi evhamlandırın durun
çok biliyorsunuz ya her şeyi:))))))))))))))))))))))))))))))))))):teytey:lülülülülülü

bana doktorum 1 hafta rapor verdi.
ilk günlerde biraz kasıklarım ağrıyodu sonrasında bişey olmadıı:))
inşallah sende sorunsuz atlatırsın.
iyi düşünmek çok önemli.
ben raporlu olduğum hafta bile yelek ördüm bebeğime:))))

hahahahaah:))
valla çok değişik bir üslubun var arkadaşım seninn:)
sanki senaryo yazıyoruzda insanların canını sıkıyoruz burda:)
başımıza gelen olaylar, napalım yani..
üzgünsek üzgünüz, mutluysak mutluyuz:))
insanlar neler yaşıyor benim başıma gelmemiş diye şükret haline ve merakla test sonucu bekleyen insanların haline evham demeee.
kalplerini kırarsınn.

hamileliğimiz ve gittiğimz bi dünya dr öğretti bize bunları:))))

saol canım bilgi verdiğin için.ben 1,5 aylıkken doktor çalışmamı yasakladı işten çıkmak zorunda kaldım.anlıycan bende doğuma kadar raporluyum.benim normalde de çok kasıklarım ağrıyo birazda iltihaplanmam varmış umarım bunların olumsuz bi etkisi olmaz.şimdi hazırlanıyorum kayınvaldemlere gidicem minnoşuma babaannesi bakacak bende yatıcam sabah 8:30 da randevumuz umarım herşey yolunda gider.

arkadaşlar merhaba;ben de 1. sayfadan beri sanki dizi izliyormuş gibi heyecanla ayzdıklarınızı okudum..:)tosbaa senin için çok sevindim.amniyosentezin temzi olmasına darısı diğer arkadaşlara..giriş bölümünden sonra kendimi tanıtayım ben de 29 ağustos olarak doğumu bekliyorum.(ama önce gelmesi daha muhtemelmiş)26 martta kontrol'e gideceğim ve 3lü tarama yaptıracağım 2Li temiz çıktı ama ben sonuçların oranlarını hiç duymadım dr'um haber verdi.cinsiyet henüz belli değil ama geçen ay dr erkek olabilir demişti..eşim kız olsun çok istiyor benim için hiç farketmiyor..:)resmen iple çekiyorum 26 martı cinsiyetini göreceğim bebeğimi göreceğim inşallah.ben de hafiften bir hareketlenme hissetmeye başladım ama emin olamıyorum.18.haftaya yarın giriyorum ben de..tüm arkadaşlara inşallah hayırlısıyla 9 ay'ı sağlıkla tamamlayıp hayırlı bir doğum yapıp bebeklerimizi büyütmeyi nasip eder allah...

amin canımmm.
güzel güzel dinlen, uyu bu akşaamm.
yarına moralin yerinde olsunnn...

hoşgeldiin canımcıımm:)))
valla sorma aynı dizi gibi oldukkk:)))
çok teşekkür ederim benim sonuçlarım temiz çıktı, 10 hafta sonra rahat bir nefes aldık...
darısı diğer arkadaşlarımın başına...
ne kadar heyecanlanıyor insan di mi kontrol vakti gelince...
hemen özlüyorum bende bebeğimi..

hepimize hayırlı doğumlar canımm.
hoşgeldin tekrraar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…