napayım misafirler vardı okey partisi verdik.yeni gittiler... erkekleri kızlar olarak sıfıra karşı yendik :)))
yaşasın kadınlarrrrrrr..... :)
ya eşimin işi nedeniyle çok kişi ile tanıştım yakın arakadaş olduk..sağolsunlar beni hem çağırırlar hem gelirler..burda ben çok hareketli yaşıyorum ama gün olayı bitti o biraz zorunluluktu..bu normal arkadaş oturmaları..a.s.:sm_confused:sağol canım geçecek inşallah hastalığım daha iyi şimdiden...sana da geçmiş olsun ağrı zormuş valla..ben pek yaşamamıştım şimdi öldüm valla..:sm_confused:
Selamlar. Arkadaslar ben de sepet ve park yatak arasinda kararsiz kaldim.bebek ilk aylarda yanimda yatsin istiyorum ve bebek dogduktan bes ay kadar sonra cok uzak mesafelere tasinacagiz onun icin simdilik oda yapmayayim diyorum. yani ne alirsam bebek icinde bir bes alti ay yatabilmeli. sepet odaya sigmasi acisindan daha mantikli ama sizce bebek icinde bes ay yatabilir mi? yoksa direkt park yatak mi alayim? gerci onu da bebis ne kadar kullanabilir bilmiyorum. fikri olan var mi ?
sorma pedi kardeşim izindeydi askere döndü bu gün. gaziantep e gitti şimdi aradı birliğindeymiş. ortalık karışık ya yine aklım onda hep özel tim çünkü.kaygılanıyorum işte. biz 3 kardeşiz o bizim küçüğümüz kıyamıyoruz o na. şimdiden özledim ablasının bitanesini..daha şafak 120 benim gibi.:çok üzgünüm:
sorma pedi kardeşim izindeydi askere döndü bu gün. gaziantep e gitti şimdi aradı birliğindeymiş. ortalık karışık ya yine aklım onda hep özel tim çünkü.kaygılanıyorum işte. biz 3 kardeşiz o bizim küçüğümüz kıyamıyoruz o na. şimdiden özledim ablasının bitanesini..daha şafak 120 benim gibi.:çok üzgünüm:
cnm kardeşinin birliğine sağ salim varmasına sevindim.hayırlısı ile teskeresini alır gelir o sevinci de yaşarız beraber cnm kucağımızda bebişlerimizle :teytey:
hem sen onu kucağında 2 yeğenle karşılayacaksın,döndüğünde dayı olacak ne güsel :) Allah korusun onu,Allah ona da sizlere de sabır versin tatlım.
bu arada yeğenlerimin cicileri de olmuş,babası almış onlara :dance: iyi günlerde giysinler.gelince koy da görelim tatlım
slm eylül ben ilk 5-6 ay için sepet yapacağım kızıma.zaten o kadar yatıyorlarmış.sonra da park yatak alacağım diğer buradaki arkadaşlar gibi, sen de taşınacağına göre öncelikle sepet yapabilirsin.ama park yataklarda rahatlıkla paketlenip taşınabiliyor cnm aklında olsun.bu arada bebişin de hayırlı olsun,sağlıkla gelsin :)
günaydın kızlar... bugün hiç uyumadım inanır mısınız? bugün büyük gün. inşallah hayırlı haberler alırım. ne olur benim için dua edin....
canım benim msn açılmıo yine işyerinden iptal etmişler neyse artık evden girerim.kontrolden nie korkar oldun canım benim ne güzel bebişini görcen içini ferah tut annesi sen diosun hep pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama sanemcima.s.SLM GÜZEL BEBİŞLERİN GÜZEL ANNELERİİİİ.... HEPİNİZE ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM.UMARIM BUGÜN ÇOK GÜZEL HABERLER ALIP,MORALİMİZİ DAHADA YÜKSELTECEĞİZ.....
TRENDcim ekledim seni msn me...
PEDİ canım çok geçmiş olsun.hafif masaj yap, iyi gelir.Klima seni iyi çarpmış.aman dikkat et canım.
ASLİİİİ ay yerim o tempo tutan bebişi ben yaaaaa...
ARZU çok güzel ciciler, ayrıca fiyatlar için tşk.bende park yatakta karar kıldım.
KEZBANcım allah kavuştursun.hayırlı teskereler...
KALACHAKRA cım geçmiş sayfaları okursan kulaklarını çınlattık zaten.çok güzel haberler alıcaz bu gün.içimden öyle geliyor...bize hemen haber ver olurmu şekerimmm a.s.
bende yarın sabah kontrole gidiyorum.inş güzel haberlerle gelirim.bakalım bebişimin durumu , sağlığı, kilosu falan nasıl :uhm: artık korkar oldum ya dr'lardan, ultrasonlardan.şimdi yine panik oldum....
hepinize iyi günler diliyorum , a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?