2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol sen de canım..gider gelir inşallah..abla olmakta güzel ben küçük olanım zaten o yüzden anlamıyorum..güle güle kullansın minik yiğenlerim..en kısa zamanda koy görelim canım cicilerini...çok öptüm..

ben buralardayım arzucuum neler yapıyosun bakalım?

bu arada tecrübe puanım 1 olduuuuuuuuu. yaşasın

ne güzel özgecim hiç sıkılmıyosun işte,ben annemlerdeyim tüm gün evde olmak bunaltıyo açıkçası,yapacak bi şi de yok,çevremde evde oturan arkadaşım da yok ki gidiyim , evde pinekliyorum sadece :bbo:

slm eylül ben ilk 5-6 ay için sepet yapacağım kızıma.zaten o kadar yatıyorlarmış.sonra da park yatak alacağım diğer buradaki arkadaşlar gibi, sen de taşınacağına göre öncelikle sepet yapabilirsin.ama park yataklarda rahatlıkla paketlenip taşınabiliyor cnm aklında olsun.bu arada bebişin de hayırlı olsun,sağlıkla gelsin :)

canim benim allah kavustursun...hayirlisi olsun insallah.

cnm kardeşinin birliğine sağ salim varmasına sevindim.hayırlısı ile teskeresini alır gelir o sevinci de yaşarız beraber cnm kucağımızda bebişlerimizle :teytey:
hem sen onu kucağında 2 yeğenle karşılayacaksın,döndüğünde dayı olacak ne güsel :) Allah korusun onu,Allah ona da sizlere de sabır versin tatlım.

bu arada yeğenlerimin cicileri de olmuş,babası almış onlara :dance: iyi günlerde giysinler.gelince koy da görelim tatlım

teşekkürler ederim arkadaşım. biraz hassastım bu gün hamilelikte etkiliyo tabii.kardeş işte dayanılmıyo ayrılığa.

sende sıkılıyorum diyosunya her gün geziyosunuz ana kız keşke benim annemde her gün yanımda olsa arada geliyor ama yetmiyor.

kirazbebe den hem uygunfiyatla hemde güzel şeyler bulduk.eşim beğendi yanii.2-3 güne kadar gelir resimlerini eklerim.
öptüm iyi geceler

sagol Elvincim cevapladigin icin. sepetle park yatak arasindaki fiyat farki 50 dolar kadar. sepete bosuna masraf yapmayayim diye dusunmuyor da degilim aslinda. Neyse daha dort ayimiz var, ins. karar verebilirim. bu arada sagol canim guzel dileklerin icin a.s. ins. hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza :)

Kezbancay Allah kavustursun canim kardesine. eminim cok zordur sizin icin :teselli: ama ins. 120 gune iki mutlulugu bir ara da yasayacaksiniz.

Keyifli gunler diliyorum hepinize kizlar a.s.

günaydınn güzell annelerimm ve tatlı bebişlerri. biz bugün bebişimle dra gidiyoruzzz yarınn görüşürüzzz herkess bebişlerine ve kendinizee dikkat edinnn. Şeniz

günaydın kıslarra.s.günümüz mutlu ve huzurlu geçer inş.aslıcım dr.gidionuz demek miniğinle hayırlı haberlerle bekliyoruz canım.HAVVA canım sonuçlarını bekliyoruz bugun sende sıkıntılarından kurtulacan inş.arkadaşım

günaydın kızlar... bugün hiç uyumadım inanır mısınız? bugün büyük gün. inşallah hayırlı haberler alırım. ne olur benim için dua edin....

SLM GÜZEL BEBİŞLERİN GÜZEL ANNELERİİİİ.... HEPİNİZE ÇOK GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM.UMARIM BUGÜN ÇOK GÜZEL HABERLER ALIP,MORALİMİZİ DAHADA YÜKSELTECEĞİZ.....

TRENDcim ekledim seni msn me...
PEDİ canım çok geçmiş olsun.hafif masaj yap, iyi gelir.Klima seni iyi çarpmış.aman dikkat et canım.
ASLİİİİ ay yerim o tempo tutan bebişi ben yaaaaa...
ARZU çok güzel ciciler, ayrıca fiyatlar için tşk.bende park yatakta karar kıldım.
KEZBANcım allah kavuştursun.hayırlı teskereler...
KALACHAKRA cım geçmiş sayfaları okursan kulaklarını çınlattık zaten.çok güzel haberler alıcaz bu gün.içimden öyle geliyor...bize hemen haber ver olurmu şekerimmm a.s.

bende yarın sabah kontrole gidiyorum.inş güzel haberlerle gelirim.bakalım bebişimin durumu , sağlığı, kilosu falan nasıl :uhm: artık korkar oldum ya dr'lardan, ultrasonlardan.şimdi yine panik oldum....

hepinize iyi günler diliyorum , a.s.

canım benim msn açılmıo yine işyerinden iptal etmişler neyse artık evden girerim.kontrolden nie korkar oldun canım benim ne güzel bebişini görcen içini ferah tut annesi sen diosun hep pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama sanemcima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…