kızlar bugün sonuçlarım 3de çıkıcakmış... off telefondada bilgi vermiyorlarmış. illa doktor kontrolunde alıncakmış sonuçlar(( eşim gidip alıcak ama bende burda meraktan çatlıcam (
heyecan yapma sakin ol canım vakit geçmek bilmez yoksa bişelerle meşgul ol kafanı dağıt sonuçları alıralmaz yaz bize tamammı canımmm.bayram etcez bugun merak etmea.s.kızlar bugün sonuçlarım 3de çıkıcakmış... off telefondada bilgi vermiyorlarmış. illa doktor kontrolunde alıncakmış sonuçlar(( eşim gidip alıcak ama bende burda meraktan çatlıcam (
canım ne sonuçlarıydı...........
canım amniyosentez sonuçlarım açıklanacak bugün...benneyaptımki
günaydın arkadaşlar çok kötü grip oldum giremedim kaç gündür siteye boğazım acıyo, kaşınıyo koca kış hasta olmadım şimdi oldum çok fenaymış yaaa
günaydın arkadaşlar çok kötü grip oldum giremedim kaç gündür siteye boğazım acıyo, kaşınıyo koca kış hasta olmadım şimdi oldum çok fenaymış yaaa
çok geçmiş olsun canım bu havalara aldanmamak lazım dikkatli olalıma.s.
aynen arkadaşım çok geçmiş olsun bende de durum aynıydı..valla limon yemek ve ıhlamur içmek en iyi ilaç..bir de dün bir teyze bana tarçın kabuğunu ılık suya koy ve iç iyi gelir dedi...denemedim ama bu konu hakkında fikri olan varsa yapayım...
ya Kizlar Ben Tickers Yapamiyorum Neden Biri Bana Yardimci Olsaaa:çok üzgünüm:
aman canım çok geçmiş olsun dikkat et sıcaklarda artık balık yemiyelim şimdi nasılsın bi problem yoktur inş.günaydın kızlarrrr
canım sonuçlar iyi kesssssin korkma. kalbimiz de dualarımız da seninle.
kızlar ben galiba akşam zehirlendim. balık ve havuç suyu. öğlen havuç suyu içmiştim akşam da balık yedim büyük ihtimalle ikisi beni zehirledi. mahvoldum ya şu hafta burnumdan geldi. hemoroit devam hiç bi değişiklik yok. tam bir illetmiş aman dikkat edin olmamaya gayret gösterin.
çürüğe çıktım diyorum kendi kendime. allah korusun artık beterinden.
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?