2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün sonuçlarım 3de çıkıcakmış... off telefondada bilgi vermiyorlarmış. illa doktor kontrolunde alıncakmış sonuçlar (( eşim gidip alıcak ama bende burda meraktan çatlıcam (

kızlar bugün sonuçlarım 3de çıkıcakmış... off telefondada bilgi vermiyorlarmış. illa doktor kontrolunde alıncakmış sonuçlar (( eşim gidip alıcak ama bende burda meraktan çatlıcam (
heyecan yapma sakin ol canım vakit geçmek bilmez yoksa bişelerle meşgul ol kafanı dağıt sonuçları alıralmaz yaz bize tamammı canımmm.bayram etcez bugun merak etmea.s.

günaydın canlarım ve onların güzel canlarıa.s.
umarım havanın aksine çok güzel bir gün başlamıştır hepimiz için:teytey:
hastalığım günden güne toparlanıyor çok şükür o yüzden çok teşekkür ederim iyi niyetler sunan arkadaşlarıma..a.s.
havvacım bugün büyük gün ve dualarımız seninle..hepimiz yürekten inanıyoruz..herşey yolunda ve güzel olacak..çok zor şimdi sana saatlerin geçmesi ama sayılı zaman çabuk geçrmiş gibi soğuk bir espiri belki seni güldürür:sm_confused:iş yerindesin zaten işlerle ilgilenmeye çalış daha yoğun bi şekilde belki biraz az gelir aklına...neyse hepimiz bekliyoruz...
elvincim evet sıkılmaya zamanım pek olmuyor..zaten evde de olsam siz varsınız arkadaşlarım sizinle görüşüyorum ne güzel:dance:

günaydın arkadaşlar çok kötü grip oldum giremedim kaç gündür siteye boğazım acıyo, kaşınıyo koca kış hasta olmadım şimdi oldum çok fenaymış yaaa

kalachakra canım inşallah iyi çıkacak sonuçların sakin olmaya çalış, sonunda çok mutlu olucaksın canım

günaydın arkadaşlar çok kötü grip oldum giremedim kaç gündür siteye boğazım acıyo, kaşınıyo koca kış hasta olmadım şimdi oldum çok fenaymış yaaa

çok geçmiş olsun canım bu havalara aldanmamak lazım dikkatli olalıma.s.

aynen arkadaşım çok geçmiş olsun bende de durum aynıydı..valla limon yemek ve ıhlamur içmek en iyi ilaç..bir de dün bir teyze bana tarçın kabuğunu ılık suya koy ve iç iyi gelir dedi...denemedim ama bu konu hakkında fikri olan varsa yapayım...

teşekkür ederim canım ben de ıhlamur limon kuşburnu adaçayı ne varsa içiyorum umarım iyi gelir akşama da evde tarçını deniycem inşallah çabuk geçer şu hastalık sana da geçmiş olsun neyse ki atlatmışsın

günaydın kızlarrrr
canım sonuçlar iyi kesssssin korkma. kalbimiz de dualarımız da seninle.
kızlar ben galiba akşam zehirlendim. balık ve havuç suyu. öğlen havuç suyu içmiştim akşam da balık yedim büyük ihtimalle ikisi beni zehirledi. mahvoldum ya şu hafta burnumdan geldi. hemoroit devam hiç bi değişiklik yok. tam bir illetmiş aman dikkat edin olmamaya gayret gösterin.
çürüğe çıktım diyorum kendi kendime. allah korusun artık beterinden.
öpüyorum

bu takvim her gün bigün geri atıyo ya ilginç. ben 24+5 im kardeşim aman ya 2 gün 2 gündür yani. havalar çooook kötü yaaaaaaaaaaaa. burası dün 43 dereceydiiiiiiiii. bugün de öle. ben öldüm bittim bu memlekette ahhhhhhhhhhhh

aman canım çok geçmiş olsun dikkat et sıcaklarda artık balık yemiyelim şimdi nasılsın bi problem yoktur inş.

günaydıııınnnnnnnn güzell bebeklere sahip güzel annişş adaylarıııııı bugün günümüz güsel olur inşallahhh ... allahım sıkıntısı olan herkese dua bekleyen herkese yardımcı olur inşallahhh ...hepinizeee kocaman a.s.

Ayyy Kizlar Sonuçlarim Açiklanmiş Ama Telefonda Bilgi Vermiyorlar Yaaa... Eşime Söyledim Git Al Sonuçlarimi Diye. Oda öğleden Sonra Gidebilirim Dedi. Off Ben Nasil Vakit Geçircem öğleye Kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…