günaydın kızlarrrr
canım sonuçlar iyi kesssssin korkma. kalbimiz de dualarımız da seninle.
kızlar ben galiba akşam zehirlendim. balık ve havuç suyu. öğlen havuç suyu içmiştim akşam da balık yedim büyük ihtimalle ikisi beni zehirledi. mahvoldum ya şu hafta burnumdan geldi. hemoroit devam hiç bi değişiklik yok. tam bir illetmiş aman dikkat edin olmamaya gayret gösterin.
çürüğe çıktım diyorum kendi kendime. allah korusun artık beterinden.
öpüyorum
Ayyy Kizlar Sonuçlarim Açiklanmiş Ama Telefonda Bilgi Vermiyorlar Yaaa... Eşime Söyledim Git Al Sonuçlarimi Diye. Oda öğleden Sonra Gidebilirim Dedi. Off Ben Nasil Vakit Geçircem öğleye Kadar
Ayyy Kizlar Sonuçlarim Açiklanmiş Ama Telefonda Bilgi Vermiyorlar Yaaa... Eşime Söyledim Git Al Sonuçlarimi Diye. Oda öğleden Sonra Gidebilirim Dedi. Off Ben Nasil Vakit Geçircem öğleye Kadar
canım benim msn açılmıo yine işyerinden iptal etmişler neyse artık evden girerim.kontrolden nie korkar oldun canım benim ne güzel bebişini görcen içini ferah tut annesi sen diosun hep pozitif düşünelim pozitif olsun dimi ama sanemcima.s.
diyorum ya, ne zaman gittiysem bir problemle karşılaştım sürekli.inş güzel haberlerle döneceğim yarın.sizin desteğinizle hep moralimi yüksek tuttum iyiki varsınız...a.s.
NİLALgeçmiş olsun canım.havalar insanı yanıltıyor.aman dikkat et kendine.
PITPIT çok dikkat et canım.zehirlenmek çok tehlikeli bizler için.geçmişler olsun
kısss KALACHAKRA kaç teyzesi seni merak ediyo, ne kadar seviliyor bebişin bak gördün mü.sonucu beklemene gerek yok.bak ben sonucu açıklıyorum.
Yapılan araştırmada herrhangi bir yapısal yada tanısal anomaliye rastlanmamıştır.kromozom sayısı tamıtamına 46 tanedir evladım :1closedeyes:
Perinotolojik Atmasyon Uzmanı OP.PROF.DOÇ.UZM dr Sanem Demir
KIZLAR safak 99 :teytey:
sonunda cift sayilara düstük 99 gün sonra allah nasip ederse bebisim kucagimda olucak:dance:
KIZLAR safak 99 :teytey:
sonunda cift sayilara düstük 99 gün sonra allah nasip ederse bebisim kucagimda olucak:dance:
ne güzeeeel bizde bir an önce görsek şu çift sayıları heyecanın artıyordur gitgide.
ahh ahh çift sayılara 20 günüm var benim...inşallah hayırlısı ile gelir o zamanlar da severiz biz de bebişlerimizi..
kezbancım tekrar teşekkür ederim canım evet acı patlıcan misaliyim biraz:))))
şu repleme olayını yapan varsa bize de tecrübe puanı verebilirler mi?ehh tecrübeli sayılırız ne de olsa artık...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?