2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun bence balıktan olmuştur, hemoroidi hiç sorma bende de var o dert çok afedersin tuvalete gittiğim zamanlar kanıyor ve çok acıyor çok kötü bir şey yaa

Ayyy Kizlar Sonuçlarim Açiklanmiş Ama Telefonda Bilgi Vermiyorlar Yaaa... Eşime Söyledim Git Al Sonuçlarimi Diye. Oda öğleden Sonra Gidebilirim Dedi. Off Ben Nasil Vakit Geçircem öğleye Kadar

çok zor biliyorum ama sabret canım az kaldı keşke sana yakın olsaydı gidip kendin alabilseydin sonucu

gnydn güsel anneler ve yeğenlerimmmmm

nilalcim geçmiş olsun cnmcım,bol bol sıcak şeyler iç cnm
özgecim biraz daha iyi olmana sevindim cnm,yorma kendini iş yapıcam diye de eklemlerin gevşesin biraz :)
pıtpıt geçmiş olsun cnm,şimdi nasılsın?muhtemelen balıktan oldu.
pıtpıt ve beyza havvaya sölediğim merhemi denediniz mi? havva'nın hemen geçmişti. kanaması iyi derler bildiğim kadarıyla acıyı biraz hafifletirmiş. kabızlığı önleyici yiyecekler yemeniz lazım,kızartma ve acıdan da kaçının cnm a.s.

ve havvacımmmm güzel sonuçlar gelecek öğlende bitanem içini ferah tut :teytey:

diyorum ya, ne zaman gittiysem bir problemle karşılaştım sürekli.inş güzel haberlerle döneceğim yarın.sizin desteğinizle hep moralimi yüksek tuttum iyiki varsınız...a.s.

NİLALgeçmiş olsun canım.havalar insanı yanıltıyor.aman dikkat et kendine.

PITPIT çok dikkat et canım.zehirlenmek çok tehlikeli bizler için.geçmişler olsun

kısss KALACHAKRA kaç teyzesi seni merak ediyo, ne kadar seviliyor bebişin bak gördün mü.sonucu beklemene gerek yok.bak ben sonucu açıklıyorum.

Yapılan araştırmada herrhangi bir yapısal yada tanısal anomaliye rastlanmamıştır.kromozom sayısı tamıtamına 46 tanedir evladım :1closedeyes:
Perinotolojik Atmasyon Uzmanı OP.PROF.DOÇ.UZM dr Sanem Demir

HAVVA canım benim öğleden sonraya bişe kalmadı ayyy bende heycanlandım bak şimdibenneyaptımki

SANEMCİM dualarımız seninle yarın çok güzel haberlerle gelceksin eminim canımmm

teşekkür ederim arkadaşlarım aman sizler de dikkatli olun havalar çok fena hakkaten

pıt pıtcım geçmiş olsun canım balık yapmış olabilir bu dönemde..aman dikkat et canım..allah korumuş..
havvacım hadi canımçok az kaldı bak..3 diyordun şimdi öğleden sonraya düştü süper..inşallah güzel heber gelecek..
panikcim korkma güzelim artık gittiğinde güzel haberler alacaksın bebişinin kilosu,boyu,sağlığı gibi güzel haberler gelecek korkma sakın...
herşeyi iyi düşünelim aklımıza hiç kötü şeyler getirmeyelim enerjimiz iyi olsun...ben de var mısın yok musundaki pozitif ağbiye döndüm değil mi?:)

kızlar benim oğlan hep sağ tarafımda sanırım hareketlerini karnımın sağından hissediyorum.:dance:

çok güzel bi duygu yaa çok mutlu oluyorum:dance:

ayy canım yaa çok saolasın. moral verdin inşallah dediğin gibi şeyler yazıcak sonucumda... Allahın izniyle senden de güzel haberler alıcaz sen hiç merak etme.....:teytey:

a.s.merhaba arkadaşlar herkeze tünaydıııın.minik yeğenlerimi deŞeniz

pıtpıt geçmiş olsun. şimdi iyisin dimi.dikkat et kendine her şey de seni buldu gerçekten
nilal ciim sana da geçmişolsun sende pedi gibi kolay atlatırsın inşallah.a.s.
panikatakcıım sen de güzel haberlerle geleceksin yarın bakalım bebeğin kaç gram olmuş.benimkiler 2 paket margarin kadardı enson.:dance:
nar- beyza hamişlerden haberler de 11 sayfaya gir orada yardım istiyorum (kezbancay) yazıyo ordan yapabilirsin canımcııma.s.
pedi daha iyi olmana sevindim arkadaşım demekki güçlü bir bünyeye sahipsin
trend tatil nasıl rahatladın dimi?
elvin, aslı,seher,wrose,suşemause,eylulum,unvere hepinizi öpüyorum.a.s.

aaaaa kimi unuttum havva beniki saatte bunu yazana kadar sonucun eline geçmiştir kutluyosundur belki.son nazar boncuğumuz da sen ol hadi

KIZLAR safak 99 :teytey:
sonunda cift sayilara düstük 99 gün sonra allah nasip ederse bebisim kucagimda olucak:dance:

ayyy insan heyecanlanıyor.bundan sonra çabucak geçer zaman senin için.benimde şafak106. 1 hafta sonra nasipse bende 2 li rakamlara düşeceğim...:sm_cool:...

bu arada ağrıların nasıl oldu canım.çok yorma kendini.öptüm a.s.

iyi dileklerinize teşekkürler arkadaşlarım.
nilalcim ya kanama sende de oluyo mu??? ay ben ciddi korkuyodum artık biraz rahatladım şimdi. amaaaaaan ne diyorum ya sen de kanama olmasına deil ha salaklaştım iyyyyycee. yani tek kendinde sanıyo insan ve anormal mi diye düşünüyo ya o bakımdan söledim arkadaşım kususra bakma.
doktoruna söledin mi ne verdi? bana verdi bi melhem hiç bişeye yaramadı. böle kalacak bu kessssssin

ahh ahh çift sayılara 20 günüm var benim...inşallah hayırlısı ile gelir o zamanlar da severiz biz de bebişlerimizi..
kezbancım tekrar teşekkür ederim canım evet acı patlıcan misaliyim biraz:))))
şu repleme olayını yapan varsa bize de tecrübe puanı verebilirler mi?ehh tecrübeli sayılırız ne de olsa artık...:)))

acıpatlıcancıım herkes senin gibi olamıyor ben mesela hemen imambayıldı olur atrım kendimi yatağa. tabii mızmız da mızmıznaniknanik
birde rep puanı bize aslı trend panik vericekti ama bende 1 puan olmuşum ben de seni repliyorum şimdi

narı beyza bebeğinin doğacağı tarihi birde cinsiyetini ver yapayım sana cetvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…