narı beyza bebeğinin doğacağı tarihi birde cinsiyetini ver yapayım sana cetvel
canımm tatil çok ii geldi valla ama hemen bitti neyseki haftaya evdeyim bugunu bide yarını atlattımmı tamamdır bol bol dinlencem inş.HAVVA nerelerde sonuçları gelmedimi dahaa.s.merhaba arkadaşlar herkeze tünaydıııın.minik yeğenlerimi deŞeniz
pıtpıt geçmiş olsun. şimdi iyisin dimi.dikkat et kendine her şey de seni buldu gerçekten
nilal ciim sana da geçmişolsun sende pedi gibi kolay atlatırsın inşallah.a.s.
panikatakcıım sen de güzel haberlerle geleceksin yarın bakalım bebeğin kaç gram olmuş.benimkiler 2 paket margarin kadardı enson.:dance:
nar- beyza hamişlerden haberler de 11 sayfaya gir orada yardım istiyorum (kezbancay) yazıyo ordan yapabilirsin canımcııma.s.
pedi daha iyi olmana sevindim arkadaşım demekki güçlü bir bünyeye sahipsin
trend tatil nasıl rahatladın dimi?
elvin, aslı,seher,wrose,suşemause,eylulum,unvere hepinizi öpüyorum.a.s.
aaaaa kimi unuttum havva beniki saatte bunu yazana kadar sonucun eline geçmiştir kutluyosundur belki.son nazar boncuğumuz da sen ol hadi
ayyy insan heyecanlanıyor.bundan sonra çabucak geçer zaman senin için.benimde şafak106. 1 hafta sonra nasipse bende 2 li rakamlara düşeceğim...:sm_cool:...
bu arada ağrıların nasıl oldu canım.çok yorma kendini.öptüm a.s.
canım çok iyi olur tşk ederim
06.08.2008
cinsiyet-erkek
bi türlü yapamadım yaatatlicadiarzu
beyzacııgm benimde yoktu düne kadar bir cetvelim aklımdada yoktu öle bişi aslında panikcigim aklıma soktu kezbancıgımda beni bi sayfaya yönlendirdi bende yaptı saolsunlar çok güsel bişi kıı buda böle altta :dance:
canım benim ben bugun işteyim malesef msn ler kaldırılmış yine giremiyorum.haftaya raporlu olcam işte ayyy bende heycanla sonucunu bekliyorum hayatımkızlar bu arada bisürü arkadaşım foruma yazı yazmış hepsini okudum ama hiçbiri aklımda kalmadı inanın. su sonuçlarımı alıyım hepinize teker teker yazıcam....trendcim sen ne yaptın bu arada yaaa....
canım benim ben bugun işteyim malesef msn ler kaldırılmış yine giremiyorum.haftaya raporlu olcam işte ayyy bende heycanla sonucunu bekliyorum hayatım
ben kalachakranın sonuçlarını bekliorum canım.pendikteydin sende dimi ben pendik devlet hastanesinde çalışıorum ve takibimi burda yaptırıyorumcanım sen ne sonucu bekliyodun hangi hastaneye gidiyosun pendikte
ben kalachakranın sonuçlarını bekliorum canım.pendikteydin sende dimi ben pendik devlet hastanesinde çalışıorum ve takibimi burda yaptırıyorum
ben kalachakranın sonuçlarını bekliorum canım.pendikteydin sende dimi ben pendik devlet hastanesinde çalışıorum ve takibimi burda yaptırıyorum
herkese merhaba
ben geldimmmmmmmm
NAR-I BEYZA İŞTE CETVELİN BAKALIM BEĞENECEK MİSİN?
http://bd.lilypie.com/Rrocp3.png BUNU KONTROL PANELİN DE, DETAYBİLGİLERİNİZİ DÜZENLEYİN DE, EN ALTTA KİLO DOĞUM YAZIYO ORAYA YAPIŞTIR CANIMCIIM
BU ARADA KİMLER GELMİŞ ÇİLEKKKKKK, İLKBEBEĞİİİİM HOŞGELDİNİZ ARAMIZA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?