2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canımm tatil çok ii geldi valla ama hemen bitti neyseki haftaya evdeyim bugunu bide yarını atlattımmı tamamdır bol bol dinlencem inş.HAVVA nerelerde sonuçları gelmedimi daha

saol canim bugun iyiyim hic agrim olmadi
ne yapalim bebislerimiz icin sabretcez az kaldi bu cift rakkamlarda biter
coraplarimi giymek icin bile egilmek zor oluyor bakalim sali gunu doktor randavum var neler söyliycek bide bebisimi gorucem ya biran once sali gelsin istiyorum gunler gecmiyor ya

canım çok iyi olur tşk ederim

06.08.2008

cinsiyet-erkek

bi türlü yapamadım yaatatlicadiarzu

beyzacııgm benimde yoktu düne kadar bir cetvelim aklımdada yoktu öle bişi aslında panikcigim aklıma soktu kezbancıgımda beni bi sayfaya yönlendirdi bende yaptı saolsunlar çok güsel bişi kıı buda böle altta :dance:

a.s.arkadaşlar merhaba nasılsınız herşey yolundamı. özlemişim buraya yazı yazmayı.

bende olmasını istiyorum bakalımmm:dance:

ayy kızlar dakikalar kaldı sonucu öğrenmeme beni iyice heyecan sardı. eşim gitmiş hastanede bekliyormuşşşş... offf bende iş yerinde kezbancığımın çilekli hırkasından başladım. napıyım bekle bekle vakit geçmiyor... hazır kimsede yokken ofiste fırsattan istifadecilik yaptım. ayy bu msjı yazarekn bile daha 1 dk geçmiş offf yaaaaa(((

kızlar bu arada bisürü arkadaşım foruma yazı yazmış hepsini okudum ama hiçbiri aklımda kalmadı inanın. su sonuçlarımı alıyım hepinize teker teker yazıcam....trendcim sen ne yaptın bu arada yaaa....

canım benim ben bugun işteyim malesef msn ler kaldırılmış yine giremiyorum.haftaya raporlu olcam işte ayyy bende heycanla sonucunu bekliyorum hayatım

ben kalachakranın sonuçlarını bekliorum canım.pendikteydin sende dimi ben pendik devlet hastanesinde çalışıorum ve takibimi burda yaptırıyorum

trendcim sen pendiktemisin. yakınız bende maltepedeyimyerimseniben

herkese merhaba

ben geldimmmmmmmm

mrb...hoşgeldin canım arkadaşım ...nasılsın...nasıl gidiyor hamişlik.bizler heyecanla kalachakra nın sonuçlarını bekliyoruz.yarında nasipse ben kontrole gideceğim....havalardan dolayı bir çoğumuz soğuk algınlığı yaşıyor maalesef.ama bebişler sayesinde çabuk toparlanıyoruz yerimseniben hayırlısı hepimiz için...

sen nasılsın....

NAR-I BEYZA İŞTE CETVELİN BAKALIM BEĞENECEK MİSİN?
http://bd.lilypie.com/Rrocp3.png BUNU KONTROL PANELİN DE, DETAYBİLGİLERİNİZİ DÜZENLEYİN DE, EN ALTTA KİLO DOĞUM YAZIYO ORAYA YAPIŞTIR CANIMCIIM

BU ARADA KİMLER GELMİŞ ÇİLEKKKKKK, İLKBEBEĞİİİİM HOŞGELDİNİZ ARAMIZA

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SONUCUM ÇIKMIŞ HERSEY YOLUNDAYMIŞ......
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :teytey: :teytey:

canım çok beğendim eline sağlık çok tşk ederimma.s.

sana zahmet olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…