NAR-I BEYZA İŞTE CETVELİN BAKALIM BEĞENECEK MİSİN?
http://bd.lilypie.com/Rrocp3.png BUNU KONTROL PANELİN DE, DETAYBİLGİLERİNİZİ DÜZENLEYİN DE, EN ALTTA KİLO DOĞUM YAZIYO ORAYA YAPIŞTIR CANIMCIIM
BU ARADA KİMLER GELMİŞ ÇİLEKKKKKK, İLKBEBEĞİİİİM HOŞGELDİNİZ ARAMIZA
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SONUCUM ÇIKMIŞ HERSEY YOLUNDAYMIŞ......
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :teytey: :teytey:
mrb...hoşgeldin canım arkadaşım ...nasılsın...nasıl gidiyor hamişlik.bizler heyecanla kalachakra nın sonuçlarını bekliyoruz.yarında nasipse ben kontrole gideceğim....havalardan dolayı bir çoğumuz soğuk algınlığı yaşıyor maalesef.ama bebişler sayesinde çabuk toparlanıyoruz yerimseniben hayırlısı hepimiz için...
sen nasılsın....
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
merhaba arkadaşlara.s.
artık kars tan döndümhaftasonu eyüp ekici ye detaylı ya gittik allaha şükür bi problem yokmuşa.s oğlumuz çok sağlıklıymışa.s allah herkese aynı sözleri duymayı nasip etsina.s uzun zamandır yoktum yazdıklarınızı bitiremiyorum
umarım sizlerde problem yoktur:sm_confused:
merhaba arkadaşlara.s.
artık kars tan döndümhaftasonu eyüp ekici ye detaylı ya gittik allaha şükür bi problem yokmuşa.s oğlumuz çok sağlıklıymışa.s allah herkese aynı sözleri duymayı nasip etsina.s uzun zamandır yoktum yazdıklarınızı bitiremiyorum
umarım sizlerde problem yoktur:sm_confused:
CANLARIM BEN İYİYİM SAOLSUN. 20. HAFTAYI BİTİRDİM. AMNİYOSENTEZ SONUCUM DA İYİ CIKTI. HER SEY YOLUNDA COK SUKUR.
ARTIK OGLUMA YATAK VE ÇEYİZ BAKINIYORUM SİZLER NELER ALDINIZ BAKALIM MİNİŞLERE
EN ONEMLİSİ ARTIK BEYEFENDİ KENDİNİ HİSSETTİRİYOR BANA HATTA BABASI DA HİSSEDİYOR TEKMELERİNİ VE HAREKETLERİNİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?