2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:teytey:Kalachakra Son Nazarboncuğumuz Oldunnnnnn. Tebrikler Arkadaşim. :içelim:şimdi Rahat Bir Ooooh Diyebiliriz.:dance:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SONUCUM ÇIKMIŞ HERSEY YOLUNDAYMIŞ......
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :teytey: :teytey:

çok şükür canımmm buna çok sevindim.

Alllah tamammına erdirsin inşa.s.

:dance::içelim:

CANLARIM BEN İYİYİM SAOLSUN. 20. HAFTAYI BİTİRDİM. AMNİYOSENTEZ SONUCUM DA İYİ CIKTI. HER SEY YOLUNDA COK SUKUR.
ARTIK OGLUMA YATAK VE ÇEYİZ BAKINIYORUM SİZLER NELER ALDINIZ BAKALIM MİNİŞLERE

EN ONEMLİSİ ARTIK BEYEFENDİ KENDİNİ HİSSETTİRİYOR BANA HATTA BABASI DA HİSSEDİYOR TEKMELERİNİ VE HAREKETLERİNİ

canımcıım trend cim bu gün replemiyceenmi beni?
narı beyza sen de repleyebilirmişsin tecrübe puanın 2 bekliyorum?

ayyyy çok şüküra.s.
maşallah aman allah nazarlardan korusun
havvacım bak herşey yolunda çok şükür...hadi çok geçmiş olsun....artık tadını çıkar bebişinle hamilelğinin...göbişini okşa sev o da daha mutlu olsun..a.s.:teytey::dance:Şeniz

merhaba arkadaşlara.s.
artık kars tan döndüm haftasonu eyüp ekici ye detaylı ya gittik allaha şükür bi problem yokmuşa.s oğlumuz çok sağlıklıymışa.s allah herkese aynı sözleri duymayı nasip etsina.s uzun zamandır yoktum yazdıklarınızı bitiremiyorum
umarım sizlerde problem yoktur:sm_confused:

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SÜPERRRRRRRRRRRRR ÇOOOOOKKKKK ŞÜÜÜKÜÜÜÜÜRRR. YAŞASINNN HEP İYİ HABERLER ALALIM YAAAA ÇOK SEVİNDİM. BEBİŞİM DE SEVİNDİİ HAVVA TEYZESİİ KIPIR KIPIR ŞU AN:teytey::dance:a.s.

hoşgeldin sinser oğluşunun iyi olmasına sevindim inşallah bende haftaya çarşamba giriceem detaylıya darısı başıma.

cok sevindim iyi sonucuna
Eyup bey e ben de gittim ve eşimle beni cok rahatlatmıstı
boyle pozitif doktorlar olmalı bizlerin etrafında kızlar

pıtpıt
Papatya

Meslek: Eğitimci
Yaşadığınız Yer: Adana
Kan Grubunuz: A Rh+
Medeni durumunuz: Evli

Teşekkür Et: 20
24 yazı için 44 kez teşekkür edilmiş
Tecrübe Puanı: 0

--------------------------------------------------------------------------------

iyi dileklerinize teşekkürler arkadaşlarım.
nilalcim ya kanama sende de oluyo mu??? ay ben ciddi korkuyodum artık biraz rahatladım şimdi. amaaaaaan ne diyorum ya sen de kanama olmasına deil ha salaklaştım iyyyyycee. yani tek kendinde sanıyo insan ve anormal mi diye düşünüyo ya o bakımdan söledim arkadaşım kususra bakma.
doktoruna söledin mi ne verdi? bana verdi bi melhem hiç bişeye yaramadı. böle kalacak bu kessssssin

yok canım niye kusura bakıyım o niyetle söylemediğini biliyorum, evet kanama oluyo, aslında 6 sene önce başladı oğluma hamileyken zaten eskiden beri kabızlık problemim oluyodu doğumdan sonra doktora gittim makatta iki tane çatlak olduğunu, kabızlığım düzelmezse hemoroide dönüşeceğini söyledi doktor ve onun sonu da ameliyat demişti, ama ne yaptımsa kabızlık problemim düzelmiyo ki hele ki bu hamilelikte daha da kötü oldu her seferinde kanıyo bilmiyorum ne olacak ameliyat fikri de korkutuyo beni açıkçası ama geçmezse doğumdan sonra mecburen olucam ameliyatını ömür boyu çekilmez bu çünkü...

kızlar tosbaa8 e çok üzüldüm :a015:allah her şeyin hayırlısını versin ama eminim yakında müjdeli haberi verecek:dance:
barzey dede mi bi sorun çıktı onu anlayamadım:uhm:

ayyy kızlarr nasıl rahatladım anlatamam... gözyaşlarıma hakim olamıyordum ama şuan çok iyiyim... üzerimdem kocca bi yük kalktı kendimi acayip hafiflemiş hissettim.... Allahım sana binlerce şükürler olsun....darısı unvere ye inşallah :teytey:

ooooh canım çok çok gözün aydın valla çok sevindim Allah nazarlardan korusun bebişini

Kızlar herkese merhabalar nasılsınız çok şükür biz iyiyyiz:)))
Kalahaçkara çok sevindim güzel haberine inş hep daha iyi olacaksın sonuçda çok iyi darı diğer sonuç bekleyen arkadaşlara..

kızlar bu sevinçli haberin ardından kızıma çıngıraklı patik siparişi verdim nettennn... :teytey:

.sonuçlarına çok sevindimmm.....keyfini çıkar hamileliğinin ....
biz hazırlıklara son sürat devam ediyoruz.ben çantami bile hazırlamaya başladım bile.kimilerimiz yataklar aldı- örgüler- cicilerr...ooooooooooooooooooooo daha neler neler...senin bebişte maşallah yarılamış yolu.allah tamamına erdirsin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…