2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tosbaa8 e çok üzüldüm :a015:allah her şeyin hayırlısını versin ama eminim yakında müjdeli haberi verecek:dance:
barzey dede mi bi sorun çıktı onu anlayamadım:uhm:

Canım Tosbaa8 (aYLİN) maalesef oğlunu kaybetti.ama morali gerçekten çok iyi canım arkadaşımın.bu moralle devam ederse bu aylar içinde yine güzel haberler alırız ondan inşallah.
Barzey'e gelince oda kızını kaybetti maalesef.onun kanını zehirlemiş sanırım bebişim sıvısı.kanıyla sıvı karışmış.ateşlenme ve ishal şikayetiyle gitmiş dr'a.normal doğum yaptı.tabi meleğimiz artık yok.annesi gayet sağlıklı...bide bilmeyenler bir mesajı vardı
GEBELİKTE HİÇBİRŞEYİ İHMAL ETMEYİN.İSHAL VE ATEŞLENME ÇOK ÖNEMLİ demişti.ileteyim burdan sanada canım.....
zor dönemler geçirdik bizler.ama onlar dahada kötü günler geçirdi.zamanla onların çok güzel haberlerinide alıcaz.buna çok inanıyorum.

UNUTULMADIKLARINI UNUTMASINLAR... a.s.

havva canımm benim çok sevindim gözünaydın hayatım allah bebişini kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım:dance::dance:

Çooook güzel yaaa Allah hayırlısıyla bebişine giymeyi nasip etsin inş nasıl yaptın çook hoşuma gitti anlatabilirmisin:uhm:a.s.

4 tane üçgen parçadan oluşuyor.70 ilmek ile altından başlanıyor 12 sıra kesmeden örülüyor.üçer sırada bir her iki yandan kesiliyor.24 ilmek olana dek. başlığını ayrı örüp diktim.
başlık 80 ilmek 45 sıra örülüp iki yanlardan39 tane kesip ortada kalan 22 ilmeği 40 sıra örüyorsun. sonra dikiliyor. bu kadarcık arkadaşım

:teytey::teytey::teytey:
BUGÜN BAYRAM GÜNÜMÜZ KIZLAR.....EN KÖTÜ HABERİMİZ BÖYLE OLSUN EMİİİİİİİ
KALACHAKRACIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN.DARISI UNVERECİĞİME İNŞ.....
BİZİM GİBİ BU DURUMDA OLANLAR İÇİN HAMİŞLİK ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR DEĞİL Mİ?HADİ TADINI ÇIKAR CANIM HAMİŞLİĞİNİN.BU YAŞADIĞIN SON ACI OLUR İNŞŞŞ.
24 NİSAN IDA BAYRAM İLAN EDİYOM KISLARyerimseniben
:teytey::teytey::teytey:

KEZBAN canım rep vermeye çalışıyorum ama olmuyo sanırım üstüste verilmiyozamanı var galiba ara ara deniyorum canım

ÇİLEK demek maltepedesin çok seviyorum malteyi nersindesin içindemi?çok yakınız canımm

bunu yeni ördüm arkadaşlar kızımın pelerini
kezbancım canım arkadaşım maşallah bu beceriklilik..ne güzel olmuş.a.s..sağılkla giyinsin inşallah kızın..ayy çok tatlı olmuş..valla sen yakında mağaza açarsın bu gidişle..süprizzzzzbiz de gelir alırız..ne güzel olur:dance:Şeniz
sinser canım hoşgeldina.s.ohhh bugün süper haberler geliyor yarın daha da güzel heberler gelir inşallah..Şeniz

Kizlar
Bugun Tv8 De Bir Programda Ortopedist Cocuk Ayakkabilari Ile Ilgili Konustu Ve
Ortopedik Ayakkabilarin çocuklarin Ileride Düztaban Olmalarina Sebep Oldugunu Anlatti.
Ayaktaki Oyuntu Vucudun Kendi Kaslariyla Olusmasi Gereken Bir özelliğe Sahipmiş. O Kisim Desteklenirse Eger O Kaslar Gelişmezmiş.

Evde Cocuklariniz Mumkunse Ciplay Ayak Yurusunler Dedi. Mumkun Değilse Corapla Yurusunler Diyordu.

Paylaşmak Istedim..

canımsın uyandınmı? yapmışsın cetvelini güle güle kullan

yerimseniben vallaha dün ne yaptiysak bugünde aynisini yaptim ama oldu ve güüüzeel.
ne uyumasi kiz telefon susmadiki. pelerine bayildim ya tarifini vermissin ama ben bi atki yi bile 1 sene de bitiriyorum. hayirli haberimle birlikte teyzemizden isteriz..ne olcaak.:dance:
öpüyorum seni..

kızlar bu sağ üst tarafta hepinizde bişiler yazıyor.mutlu - üzgün vs
bende nie yokk :çok üzgünüm:
hadi bana cevap yazın.
mesela TREND de mutlu yazıyor.bende nie yokkkkk senağlama

hadi bana cevap yazın.

canım o sayfanın sağ tarafında hani welcome panikatak yazıyor yaa... son ziyaretiniz su saatte gerçekleşmiştir falan diye bilgiler yazıyor. onun hemen altında. ruh halim diye yazıyor. oradan değiştirebilirsin

arkadaşlar neriman83 benim çok sevdiğim arkadaşım. o da bebişini hamileliğinin son ayında kaybetmişti. ama tosbaa gibi çabuk toparladı kendini şimdi hamilelikten kalan fıtık için ameliyat olacak 6 ay sonrada tekrar hamile inşallah.seneye ağustos annesi olacak yaniiiiiiiii. merak eden varsa bu kim diye kısaca tanıtayım istedim.bizlerden kopamıyor arada giriyor foruma canım arkadaşım.

hadi bana cevap yazın.

en üst sağ köşede ruh halim yazıyo orayı tıklayıp seçiyosun sanemciim. sadece sen yapabilirsin başkası sana yapamıyoo

Kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı benim 2mayısta randevum?

Canım benimde 30 nisanda yani haftaya çarşamba randevum var o gün yapılacak şekerli sumu başka bişeymi ne içireceklermiş 1 saat bekleyecekmişsin parmaktan kan alıp çıkan sonuca göre tekrar şeker gramını arttırıp tekrarlıyorlarmış herhalde 2.farklı bir gün olur. gramını dr ayarlıyormuş sonra şeker yüklemesi yapılanlar böyle anlattı aç dr a gitmek lazımmış bende merakla bekliyorum hem kızımı görecem :dance::dance:
Hayırlısıyla hepimizin ki iyi çıkar.inş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…