2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de seninle aynı çarşamba günü şeker testi var korkuyorum ben vallahi. benim ellerim ve ayaklarımın altı kırmızı ve yanıyo acaba şekermi diye korkuyorum bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı

Bende tedirginim canım ama kızımı görecem diye sabırsızlanıyorum :1rolleyes:içirecekleri suyun tatı iğrençmiş kafamçokkarıştısöylemek istemiyordum ama psikolajik olarak hazırlıklı ol hoş bişey değil yani inş hayırlısıyla sonuç iyi olur inşne yapalım canım olması gerekiyormuş

şeker şerbeti vermiyceklermi bize. neyse ya 2yudumda içeriz ne olacak iyi çıksında sonuçlar.
benim aynı gün dooplerim var stresli bir gün olacak. 3 tane dr inceliycekmiş bebişlerimi.allahım bunun sonucuna da sevindirsin inşallah

canım doopler ayrıntılı ultrasonmu :uhm: anlayamadım
ben 2 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdim organlarına baktılar çok şükür bişey çıkmadı herşey normalmış
inş seninde bebişlerin çook sağlıklı olur güzel çıkar sonuçlar inş
canım şeker yüklemesi için bişey diyemeyeceğim ne içeriz hayırlı ne verirlerse onu içeceğiz :çok üzgünüm:

Kezban ve Güldeniz ; evet tadı çok kötüymüş.ama napalım.herşey bebişlerimiz için.arkadaşlar herşey yolunda olacak.biz panik yapınca o zaman şekerimiz artıyor, tansiyonumuz yükseliyor.relaks olalım, hamişliği rahat geçirelim.inş güzel haberlerle gelceksiniz buralara...bizlerde moralimiz yüksek, devam edeceğiz yolumuza...
geçmişler olsun ....

AYY HAVVACIĞIM CANIMMMMM BUGÜN BAYRAMMMM :teytey::dance: :teytey: :dance: HAYIRLISIYLA SONUÇUNU ALDIĞINA ÇOK SEVİNDİMM... HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN..
WALLA BUGÜN ZOR GİRDİM FORMA PC ARIZALANDI İŞ YAPAMADIM SİZLERİ ÖZLEDİM Bİ TARAFTAN .. ŞİMDİDE Bİ YAZI YAZMAK İÇİN DAKİKALARDIR UĞRAŞIYORUM SOYFA AÇILMIYOOOO... HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLARRR ÖPÜYORUMM VE GİDİYORUM laelaelaelaelae SEVGİYLE KALINNNN a.s.

AYY HAVVACIĞIM CANIMMMMM BUGÜN BAYRAMMMM :teytey::dance: :teytey: :dance: HAYIRLISIYLA SONUÇUNU ALDIĞINA ÇOK SEVİNDİMM... HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN..
WALLA BUGÜN ZOR GİRDİM FORUMA PC ARIZALANDI İŞ YAPAMADIM SİZLERİ ÖZLEDİM Bİ TARAFTAN .. ŞİMDİDE Bİ YAZI YAZMAK İÇİN DAKİKALARDIR UĞRAŞIYORUM SOYFA AÇILMIYOOOO... HEPİNİZİ SEVİYORUM KIZLARRR ÖPÜYORUMM VE GİDİYORUM laelaelaelaelae SEVGİYLE KALINNNN a.s.

canım o sayfanın sağ tarafında hani welcome panikatak yazıyor yaa... son ziyaretiniz su saatte gerçekleşmiştir falan diye bilgiler yazıyor. onun hemen altında. ruh halim diye yazıyor. oradan değiştirebilirsin

olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:sm_cool:
çok tşk şekerimmmm Şeniz

haklısın arkadaşım bir tek bu test kaldı önümüzde yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah bunu da ard arda güzel sonuçlar alarak atlatırız.....

selam kızlar moralim bozuk yaa merak etmeyin bebişim iyide ben kötüyüm böcek tarafından ısırıldım bu bir karınca bile olabilir doktora gittim dişini sıkıcaksın dayanacaksın dedi ve inanılmaz kaşınıyorum kafayı çizeceğim dün oturdum ağladım okadar aman çayır çimene çıkmayın panikcim bana bir çare..

kel.in ilacı olsa şekerim başına sürer.sana çilek dokundu derken banada dokundu.bende hırt hırt kaşınıyorum....o kadarda uyarmıştın...napıcaz biz benney cım yaaaaa....
geçmiş olsun canım.bebişin iyi ya...sen nasılsa güçlüsün atlatırsın inşş.geçmiş olsun tekrar...

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SONUCUM ÇIKMIŞ HERSEY YOLUNDAYMIŞ......
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :teytey: :teytey:

CNMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM herşeyin iyi olmasına çok sevindim.bak dedim sana göbek atacağız diye :dance:
sağlıkla tamamına erdirsin Allah cnm benim ay çok sevindim yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :teytey:

İLK BEBEĞİM ÇOK SEVİNDİM CNM SONUCUNUN İYİ GELMESİNE :) OHH NE GÜSEL SONUÇLARIMIZI DA ALDIK HEPİMİZ RAHATLADIK ARTIK :teytey:

ben buldum cnm bak senle biz buluşcaz :) sen beni kaşıyacaksın bende seni ancak böle rahatlarız hihihhi hihihihi :)))) şimdi piknik alanlarına gitmeyin dedim ya onada gidersiniz :)))))) :içelim: amannn dayancaz artık anca beraber kanca bereber :):):)

geçmişolsun diyelim de geçsin hemen.panikatak ve ben-nay soğuk su ile ıslatsanız biraz rahatlatır en azından. dayanmak çok zor kaşıntıya. :sm_confused:

merhaba kızlar
a.s. neriman canım allah sabır versin vermişte çok şükür güzel haberler verirsin sen de kısaa zamanda inşallah tosbaacımda verecek bekliyoruz ondan da..herşey allahtan bu halimize yinede çok şükür..
kızlar ben hastayım ya benimki de pek harketli değil iki gündür hiç hareket etmese kafayı yerdim meraktan ama allahtan arada tekmeliyor da rahatlıyorum..yürüyüş yaptım pek ihmal etmek istemiyorum yürüyüşü hantallaşmayayım diye onda yazamadım bir süre kızlar...şimdi de acıktık yemek yiyeceğiz..görüşürüz sonra..Şeniz

canım çok geçmiş olsun ya ne böceği bu böyle yaww dikkat et kendine nazarmı deydi acaba

slm arkadaslar nasılsınız ben kac gundur gıremedım ama yazdıklarınız okuyorum her sey yolunda gorunuuyor ben nay gecmıs olsun sanada ya aranızda dr detaylı ultrasonu gereksız goren varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…