Kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı benim 2mayısta randevum?
Canım benimde 30 nisanda yani haftaya çarşamba randevum var o gün yapılacak şekerli sumu başka bişeymi ne içireceklermiş 1 saat bekleyecekmişsin parmaktan kan alıp çıkan sonuca göre tekrar şeker gramını arttırıp tekrarlıyorlarmış herhalde 2.farklı bir gün olur. gramını dr ayarlıyormuş sonra şeker yüklemesi yapılanlar böyle anlattı aç dr a gitmek lazımmış bende merakla bekliyorum hem kızımı görecem :dance::dance:
Hayırlısıyla hepimizin ki iyi çıkar.inş a.s.
benim de seninle aynı çarşamba günü şeker testi var korkuyorum ben vallahi. benim ellerim ve ayaklarımın altı kırmızı ve yanıyo acaba şekermi diye korkuyorum bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı
Bende tedirginim canım ama kızımı görecem diye sabırsızlanıyorum :1rolleyes:içirecekleri suyun tatı iğrençmiş kafamçokkarıştısöylemek istemiyordum ama psikolajik olarak hazırlıklı ol hoş bişey değil yani inş hayırlısıyla sonuç iyi olur inşne yapalım canım olması gerekiyormuş
şeker şerbeti vermiyceklermi bize. neyse ya 2yudumda içeriz ne olacak iyi çıksında sonuçlar.
benim aynı gün dooplerim var stresli bir gün olacak. 3 tane dr inceliycekmiş bebişlerimi.allahım bunun sonucuna da sevindirsin inşallah
Bende tedirginim canım ama kızımı görecem diye sabırsızlanıyorum :1rolleyes:içirecekleri suyun tatı iğrençmiş kafamçokkarıştısöylemek istemiyordum ama psikolajik olarak hazırlıklı ol hoş bişey değil yani inş hayırlısıyla sonuç iyi olur inşne yapalım canım olması gerekiyormuş
canım o sayfanın sağ tarafında hani welcome panikatak yazıyor yaa... son ziyaretiniz su saatte gerçekleşmiştir falan diye bilgiler yazıyor. onun hemen altında. ruh halim diye yazıyor. oradan değiştirebilirsin
Kezban ve Güldeniz ; evet tadı çok kötüymüş.ama napalım.herşey bebişlerimiz için.arkadaşlar herşey yolunda olacak.biz panik yapınca o zaman şekerimiz artıyor, tansiyonumuz yükseliyor.relaks olalım, hamişliği rahat geçirelim.inş güzel haberlerle gelceksiniz buralara...bizlerde moralimiz yüksek, devam edeceğiz yolumuza...
geçmişler olsun ....
selam kızlar moralim bozuk yaa merak etmeyin bebişim iyide ben kötüyüm böcek tarafından ısırıldım bu bir karınca bile olabilir doktora gittim dişini sıkıcaksın dayanacaksın dedi ve inanılmaz kaşınıyorum kafayı çizeceğim dün oturdum ağladım okadar aman çayır çimene çıkmayınpanikcim bana bir çare..
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR HABERLERİM VARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SONUCUM ÇIKMIŞ HERSEY YOLUNDAYMIŞ......
ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :teytey: :teytey:
CANLARIM BEN İYİYİM SAOLSUN. 20. HAFTAYI BİTİRDİM. AMNİYOSENTEZ SONUCUM DA İYİ CIKTI. HER SEY YOLUNDA COK SUKUR.
ARTIK OGLUMA YATAK VE ÇEYİZ BAKINIYORUM SİZLER NELER ALDINIZ BAKALIM MİNİŞLERE
EN ONEMLİSİ ARTIK BEYEFENDİ KENDİNİ HİSSETTİRİYOR BANA HATTA BABASI DA HİSSEDİYOR TEKMELERİNİ VE HAREKETLERİNİ
kel.in ilacı olsa şekerim başına sürer.sana çilek dokundu derken banada dokundu.bende hırt hırt kaşınıyorum....o kadarda uyarmıştın...napıcaz biz benney cım yaaaaa....
geçmiş olsun canım.bebişin iyi ya...sen nasılsa güçlüsün atlatırsın inşş.geçmiş olsun tekrar...
kel.in ilacı olsa şekerim başına sürer.sana çilek dokundu derken banada dokundu.bende hırt hırt kaşınıyorum....o kadarda uyarmıştın...napıcaz biz benney cım yaaaaa....
geçmiş olsun canım.bebişin iyi ya...sen nasılsa güçlüsün atlatırsın inşş.geçmiş olsun tekrar...
canım çok geçmiş olsun ya ne böceği bu böyle yaww dikkat et kendine nazarmı deydi acabaselam kızlar moralim bozuk yaa merak etmeyin bebişim iyide ben kötüyüm böcek tarafından ısırıldım bu bir karınca bile olabilir doktora gittim dişini sıkıcaksın dayanacaksın dedi ve inanılmaz kaşınıyorum kafayı çizeceğim dün oturdum ağladım okadar aman çayır çimene çıkmayınpanikcim bana bir çare..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?