2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

afiyet olsun canım sen hastaa olunca mutsuz olunca bebişlerde etkileniyolar canım sen hiç kafana takma sakın nie az hareket ediyo die.hasta hasta yürüyüşe çıkmasaydın keşke özgecim terleyip iice kötü olmayasın sonra

arzucum baslarda benımde cok sızlıyordu zamanla gecti sut bezlerının gelıstıgını soylemısdı dr umarım senınde oyledır

özgeciim benim de 3gündür tık yoktu ama dün geceden beri maaşallahları var korkma oluyo bazen onlarda yoruluyor galiba. benim karnım artık çok sert ve aşırı gergin sizlerin de öylemi?

arzu geçmişolsun dr a sordunmu? ilk zamanlar oluyo ya göğüs ağrısı. normaldir inşallah

sinsercim güldenizcim aytıntılı usg'larınızın iyi olmasına yeğenlerimin harika olmasına çok sevindim :)

sanemcim kızlar sana tarif ederken ben de ruh halim konusunda kopya çektim.

şeker yüklemesinde bol şekerli su içiriyorlar kızlar,bazı yerler biraz içine limon sıkıyor biraz tadı güzellşsin diye ama aç karnına içildiği için gene de midesini bulandırıyor bi de aç olunca uyku basıyor ama uyumak çok aktif hareket etmekte yasak :) bi ara kadın doğum doktorunun muayenehanesinde asistanlığını yaptıgım için yakınen biliyorum

bu arada kezban pelerine bayıldım,hemen anneme göstereceğim :))

bu arada neriman83 hoşgeldin cnm aramıza :) ve geçmiş olsun..hayırlı haberlerini tedavin sonrası duyarız inş cnm :)

slm arkadaslar nasılsınız ben kac gundur gıremedım ama yazdıklarınız okuyorum her sey yolunda gorunuuyor ben nay gecmıs olsun sanada ya aranızda dr detaylı ultrasonu gereksız goren varmı

a.s.merhaba nil herşey yolunda şükür. kimseden dr gereksiz gördü diye duymadım ama olabilirde sen dr ne dediyse ona bak arkadaşım. canını sıkma

bennaycım geçmiş olsun cnm kaşıntı zordur ama şimdi de bişi kullanamazsın sonuçta

sanemcim senin hala kaşıntıların geçmedi mi cnm?doktoruna sordun mu çilekten mi ki?

nilcim detaylı usg için ben bi yerde yazı okudum,okuman için buraya ekliyorum,aşağıdaki linkten okuyabilirsin.kezbanın dediği gibi ben de gereksiz diyen duymadım,tam tersine içinin biraz daha rahatlamasını ve bebeğini uzun süre görmeni sağlıyor cnm

http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ikinci_duzey_ve_dopler.asp

özgecim benimde geçtiğimiz h.sonu 2 gün pek hareketli deildi,korkmuştum ama nette okudum onların şu anda uyku düzenleri yok,onlarda keyiflerine göre bazen hareketli bazen uslu olabiliyorlar ve uyumalarının da belli bi zamanı yok cnm.o yüzden için rahat olsun.

arzucum ilk başlarda benimde göğüslerim acıyordu ki regl olduğumda hiç acımazdı. süt bezlerinden dolayı oluyo.şimdi ara ara da acıyo,sen de içini ferah tut cnm :)

arzucum göğüs ağrıları normal die biliorum ben canım.benimde çok sızlıyo ara ara ve acaippp kaşınıo ya bide kahverengi yerler simsiyah oldu ve çok büyüdü:1shok:

ya kızlar benim iki tane dr.um var biri çalıştığım hastanede biri özelde.çalıştığım hastanedeki dr.um bana şeker yüklemesini 21.haftada yaptırmıştı ama diğer dr.um 26,haftada yaptır dedi ben yaptırdım dedim ama dr.um çok erken olduğunu söyledi yeniden yaptırmam gerekiyomuş yaa işkence gibi gelmişti bana şeker yüklemesi tekrar yaptırmasam bişe olurmukibenneyaptımki

aylincim benim bildiğimde 7. ay itibariyle yapılıyor şeker yüklemesi,yani öncekini erken yaptırmışsın. daha önce yanında çlıştıgım dr 26. veya 27. haftada falan istiyodu hep hstalarından

Çok sağolun canım arkadaşlarım çok düşüncelisiniz..a.s.Şenizyok kendimi yormadım ve terlemedim ama tabi daha iyileşemedim..allahtan bir iki pıt yapıyor da rahatlıyorum..evet uyku düzeni oturmamış şimdilik öyleymiş...
bekleyeceğiz ne yapalım..:sm_confused:aslında beni kızım alıştırdı yoksa ben böyle beklemezdim hareketlerini aşırı hareketli normalde bu hafatalara göre fırlayacak gibi hareket ediyor.dr amcası bile dedi çok hareketli işin var senin diye:sm_confused:a.s.
bennay canım panikcim geçmiş olsun birinizi çilek diğerinizi böcük mü ısırdı:uhm:aman dikkat edin göbişten ısırmasın..yerimsenibenşaka bi yana geçmiş olsun kaşınmak korkunç bir duygu..bir an önce geçer umarım...a.s.
trendcim sen sonuçta şeker oranına baktırmadın mı kanda?herhalde gerek yoktur ama bir de öteki doktoruna sor istersen.ama 24.hafta dedi benim dr da.bunların belli tarihleri var aslında niye kafalarına göre söylüyorlar ki?senin 100 ml yüklediler ikinci kez yaptırmıştın değil mi?olmadı bir daha içersin napalım...:sm_confused:

aylincim benim bildiğimde 7. ay itibariyle yapılıyor şeker yüklemesi,yani öncekini erken yaptırmışsın. daha önce yanında çlıştıgım dr 26. veya 27. haftada falan istiyodu hep hstalarından
yaaaa yaptırayımmı yani yeniden elvin yaptırmasam olmazmı çok kötü tadı var yatatlicadiarzu

trend ciim banada dr 24+3 e gün verdi bundan önce erken olur dedi.bence yaptır bişey olmaz. daha iyi bir daha kontrol edilmiş olur.

elvin doppler ile ilgili bulduğun yazıyı okudum. orda 20-22 haftada en iyi sonuç alınır diyor benim dr 24+3 e gün verdi 23+3 e erken dedi anlamadım şimdi ben ama herhalde ikizde farklıdır dimi.:uhm:

yaaaa yaptırayımmı yani yeniden elvin yaptırmasam olmazmı çok kötü tadı var yatatlicadiarzu

CNM BENİM esas doktorun özelde seni takip eden mi? tadı kötü evet ama onu yaptırmanın br zararı yok,tam tersine tekrar bi kontrol olur. ama gene de için rahat edecekse sen bilirsin cnmcım a.s.

cnm benim kesin bi dr um olmadığı için eski çalıştıgım hastanede bi dr a gidiyorum. o bana 22.haftadn sonrası iyi demişti ve geçen hafta çarşamba girmiştin 2.düzeye.belki de dediğin gibi senin ikizleri olacak diye daha ileri bir tarih vermiştir cnm,ne de olsa tekli gebeliğe göre herşeyleri farklı o miniklerimin :)))

kezban beni repleseneyerimsenibenkezban beniiiiiiiiii reeepppppppppleessssssseeeeeeeeeeeeeneeeee!tezahürat yapayım belki duyulur dedimyerimseniben

canım önce 50 gr.yüklendi biras sınırı aşmıştım sonra 100 gr.yüklendi onda normal çıktı desene yine yaptırcaz napalım arık kaçış yok

kezban beni repleseneyerimsenibenkezban beniiiiiiiiii reeepppppppppleessssssseeeeeeeeeeeeeneeeee!tezahürat yapayım belki duyulur dedimyerimseniben

olmuyor sabah ta denemiştim ama repleyemiyorum nedense gece bir daha deniyceem
özgede yapamamıştı bir terslik var bu gün bu işte

CNM BENİM esas doktorun özelde seni takip eden mi? tadı kötü evet ama onu yaptırmanın br zararı yok,tam tersine tekrar bi kontrol olur. ama gene de için rahat edecekse sen bilirsin cnmcım a.s.
canım doğumumu yapacak olan dr.çalıştığım yerdeki dr.özeldekide çok ii bi dr.olduğu için ayda bir ona gidiorum ama yaptıracam tekrar napalım artık dayanıcam bide dün rutin tahlillerime baktıdım açlık kan şekeri 75 gayet ii aynı şey olmuyomu ya anlamadım gitti

:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…