afiyet olsun canım sen hastaa olunca mutsuz olunca bebişlerde etkileniyolar canım sen hiç kafana takma sakın nie az hareket ediyo die.hasta hasta yürüyüşe çıkmasaydın keşke özgecim terleyip iice kötü olmayasın sonramerhaba kızlar
a.s. neriman canım allah sabır versin vermişte çok şükür güzel haberler verirsin sen de kısaa zamanda inşallah tosbaacımda verecek bekliyoruz ondan da..herşey allahtan bu halimize yinede çok şükür..
kızlar ben hastayım ya benimki de pek harketli değil iki gündür hiç hareket etmese kafayı yerdim meraktan ama allahtan arada tekmeliyor da rahatlıyorum..yürüyüş yaptım pek ihmal etmek istemiyorum yürüyüşü hantallaşmayayım diye onda yazamadım bir süre kızlar...şimdi de acıktık yemek yiyeceğiz..görüşürüz sonra..Şeniz
slm arkadaslar nasılsınız ben kac gundur gıremedım ama yazdıklarınız okuyorum her sey yolunda gorunuuyor ben nay gecmıs olsun sanada ya aranızda dr detaylı ultrasonu gereksız goren varmı
ya kızlar benim iki tane dr.um var biri çalıştığım hastanede biri özelde.çalıştığım hastanedeki dr.um bana şeker yüklemesini 21.haftada yaptırmıştı ama diğer dr.um 26,haftada yaptır dedi ben yaptırdım dedim ama dr.um çok erken olduğunu söyledi yeniden yaptırmam gerekiyomuş yaa işkence gibi gelmişti bana şeker yüklemesi tekrar yaptırmasam bişe olurmukibenneyaptımki
yaaaa yaptırayımmı yani yeniden elvin yaptırmasam olmazmı çok kötü tadı var yatatlicadiarzuaylincim benim bildiğimde 7. ay itibariyle yapılıyor şeker yüklemesi,yani öncekini erken yaptırmışsın. daha önce yanında çlıştıgım dr 26. veya 27. haftada falan istiyodu hep hstalarından
ya kızlar benim iki tane dr.um var biri çalıştığım hastanede biri özelde.çalıştığım hastanedeki dr.um bana şeker yüklemesini 21.haftada yaptırmıştı ama diğer dr.um 26,haftada yaptır dedi ben yaptırdım dedim ama dr.um çok erken olduğunu söyledi yeniden yaptırmam gerekiyomuş yaa işkence gibi gelmişti bana şeker yüklemesi tekrar yaptırmasam bişe olurmukibenneyaptımki
yaaaa yaptırayımmı yani yeniden elvin yaptırmasam olmazmı çok kötü tadı var yatatlicadiarzu
trend ciim banada dr 24+3 e gün verdi bundan önce erken olur dedi.bence yaptır bişey olmaz. daha iyi bir daha kontrol edilmiş olur.
elvin doppler ile ilgili bulduğun yazıyı okudum. orda 20-22 haftada en iyi sonuç alınır diyor benim dr 24+3 e gün verdi 23+3 e erken dedi anlamadım şimdi ben ama herhalde ikizde farklıdır dimi.:uhm:
canım önce 50 gr.yüklendi biras sınırı aşmıştım sonra 100 gr.yüklendi onda normal çıktı desene yine yaptırcaz napalım arık kaçış yokÇok sağolun canım arkadaşlarım çok düşüncelisiniz..a.s.Şenizyok kendimi yormadım ve terlemedim ama tabi daha iyileşemedim..allahtan bir iki pıt yapıyor da rahatlıyorum..evet uyku düzeni oturmamış şimdilik öyleymiş...
bekleyeceğiz ne yapalım..:sm_confused:aslında beni kızım alıştırdı yoksa ben böyle beklemezdim hareketlerini aşırı hareketli normalde bu hafatalara göre fırlayacak gibi hareket ediyor.dr amcası bile dedi çok hareketli işin var senin diye:sm_confused:a.s.
bennay canım panikcim geçmiş olsun birinizi çilek diğerinizi böcük mü ısırdı:uhm:aman dikkat edin göbişten ısırmasın..yerimsenibenşaka bi yana geçmiş olsun kaşınmak korkunç bir duygu..bir an önce geçer umarım...a.s.
trendcim sen sonuçta şeker oranına baktırmadın mı kanda?herhalde gerek yoktur ama bir de öteki doktoruna sor istersen.ama 24.hafta dedi benim dr da.bunların belli tarihleri var aslında niye kafalarına göre söylüyorlar ki?senin 100 ml yüklediler ikinci kez yaptırmıştın değil mi?olmadı bir daha içersin napalım...:sm_confused:
kezban beni repleseneyerimsenibenkezban beniiiiiiiiii reeepppppppppleessssssseeeeeeeeeeeeeneeeee!tezahürat yapayım belki duyulur dedimyerimseniben
canım doğumumu yapacak olan dr.çalıştığım yerdeki dr.özeldekide çok ii bi dr.olduğu için ayda bir ona gidiorum ama yaptıracam tekrar napalım artık dayanıcam bide dün rutin tahlillerime baktıdım açlık kan şekeri 75 gayet ii aynı şey olmuyomu ya anlamadım gittiCNM BENİM esas doktorun özelde seni takip eden mi? tadı kötü evet ama onu yaptırmanın br zararı yok,tam tersine tekrar bi kontrol olur. ama gene de için rahat edecekse sen bilirsin cnmcım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?