bende tam bunu saoracaktım kezban bende rep gönderemiyorum deniyorum ama :sm_confused:nie olmuoki bi casusluk yapsana bize Kötü Kazenolmuyor sabah ta denemiştim ama repleyemiyorum nedense gece bir daha deniyceem
özgede yapamamıştı bir terslik var bu gün bu işte
olmuyor sabah ta denemiştim ama repleyemiyorum nedense gece bir daha deniyceem
özgede yapamamıştı bir terslik var bu gün bu işte
bende tam bunu saoracaktım kezban bende rep gönderemiyorum deniyorum ama :sm_confused:nie olmuoki bi casusluk yapsana bize Kötü Kazen
casus mu :uhm:Kötü Kazenamanın kimmiş ooooooooo:uhm:
şakkıdıişimizede yaramıo deil canımal işteeeeee trendcim.:1ninca:
Çok üzgünüm çoookdont panıc burda değil temmuzlarda casusluk yapıyorum ara sıra am aküçücük masumca şeyler gerçekten:a015:
valla işin zor sehercim allah kolaylığını verir ama yaa bende aldıklarımı daha yıkayıp ütülicem off offf işimiz bitmez bizimkıslarr nabersiniz bakim sengözlerimebaksanabcanım sıkıldı şölee bi bakim ne var muhabbette dedim yoruldum oglumdan kalan bebek kıyafetlerini ütüledim karnımdakiler için çok yordular behh naniknanik anam bid ebunlar dogacak hayırlısıyla iki kişilik kirlii bide ütü bid eevdekiler aboooooo netces böle laelaelaelaelae
kıslarr nabersiniz bakim sengözlerimebaksanabcanım sıkıldı şölee bi bakim ne var muhabbette dedim yoruldum oglumdan kalan bebek kıyafetlerini ütüledim karnımdakiler için çok yordular behh naniknanik anam bid ebunlar dogacak hayırlısıyla iki kişilik kirlii bide ütü bid eevdekiler aboooooo netces böle laelaelaelaelae
:sm_confused:listemiz aynı canım bi değişiklik yokkönceki listemiz niye bozuldu anlamadım.20 ağustos_ erkek
bu arada neriman83 hoşgeldin cnm aramıza :) ve geçmiş olsun..hayırlı haberlerini tedavin sonrası duyarız inş cnm :)
kıslarr nabersiniz bakim sengözlerimebaksanabcanım sıkıldı şölee bi bakim ne var muhabbette dedim yoruldum oglumdan kalan bebek kıyafetlerini ütüledim karnımdakiler için çok yordular behh naniknanik anam bid ebunlar dogacak hayırlısıyla iki kişilik kirlii bide ütü bid eevdekiler aboooooo netces böle laelaelaelaelae
hoşgeldin canım aramıza çokk geçmiş olsun.umarım yeniden bize mutlu haberi vereceksina.s.cok tesekkür ederim canim.bakalim büyük gün 15.mayis. insallah hersey bir an önce yoluna girer de bende mutlu haberimi sizlerle paylasabilirim.. (gerci siz o zamanda "anne oldum" bölümünde olacaksiniz insallah :) )
bütün yazilarinizi takip ediyorum.merak iste. aklima size yararli bir bilgi geldiginde paylasacagim sizlerle. hepinize iyi aksamlar.miniklerinizide benim yerime oksayin olurmu?:enbuyukkk:
cok tesekkür ederim canim.bakalim büyük gün 15.mayis. insallah hersey bir an önce yoluna girer de bende mutlu haberimi sizlerle paylasabilirim.. (gerci siz o zamanda "anne oldum" bölümünde olacaksiniz insallah :) )
bütün yazilarinizi takip ediyorum.merak iste. aklima size yararli bir bilgi geldiginde paylasacagim sizlerle. hepinize iyi aksamlar.miniklerinizide benim yerime oksayin olurmu?:enbuyukkk:
güzell annelerimm ben geldimm havvacımm sonuçlarınn güzel çıkmışş çok sevindimm. bizim 2.düzey ultrasonumuzda çok iyi geçti herşey yolundaymış yarındaa kendi dr amcamıza sonuçları göstermeye gidecegiz. pedicimmm bu arada ben seni repledimm canımm. herkesi çook öpüyorumm güzel annelerimmm. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?