2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olmuyor sabah ta denemiştim ama repleyemiyorum nedense gece bir daha deniyceem
özgede yapamamıştı bir terslik var bu gün bu işte
bende tam bunu saoracaktım kezban bende rep gönderemiyorum deniyorum ama :sm_confused:nie olmuoki bi casusluk yapsana bize Kötü Kazen

olmuyor sabah ta denemiştim ama repleyemiyorum nedense gece bir daha deniyceem
özgede yapamamıştı bir terslik var bu gün bu işte

teşekkür ederim canım denemiş olman bile yeterli..a.s.belki sınırı vardır.herkes repleyemiyordur:uhm: istediği zamanda süreçleri vardır belki:sm_confused:

bende tam bunu saoracaktım kezban bende rep gönderemiyorum deniyorum ama :sm_confused:nie olmuoki bi casusluk yapsana bize Kötü Kazen

sonra vatan haini oluyorum amayerimseniben
hem öyle herkese açık umumi bir yerde bana casus deme Kötü Kazen

şu ruh hallerimize baksanıza tembel uyuşuk uykulu tabiii repleyemeyiz bitmişiz biz yaaaa

jeyyara.s:içelim: sorma yaaaaaaaa!kezban sen yoksa ikiz bebek taşıyan bir erkek misin?:uhm:casus erkeklere haber mi veriyorsun...:uhm:yerimseniben

sus çaktırma ben türkiye deki ilk denemeyim. deney bitene kadar kimse duymamalı.(doğumdan sonra açıklarız)

kıslarr nabersiniz bakim sengözlerimebaksanabcanım sıkıldı şölee bi bakim ne var muhabbette dedim yoruldum oglumdan kalan bebek kıyafetlerini ütüledim karnımdakiler için çok yordular behh naniknanik anam bid ebunlar dogacak hayırlısıyla iki kişilik kirlii bide ütü bid eevdekiler aboooooo netces böle laelaelaelaelae

valla işin zor sehercim allah kolaylığını verir ama yaa bende aldıklarımı daha yıkayıp ütülicem off offf işimiz bitmez bizim

allah kolaylık versin bizlere ne diyelim
teyzeleri yardımcı olcak bana sen de hemen gönüllü teyze bul bence ütü için

bu arada neriman83 hoşgeldin cnm aramıza :) ve geçmiş olsun..hayırlı haberlerini tedavin sonrası duyarız inş cnm :)

cok tesekkür ederim canim.bakalim büyük gün 15.mayis. insallah hersey bir an önce yoluna girer de bende mutlu haberimi sizlerle paylasabilirim.. (gerci siz o zamanda "anne oldum" bölümünde olacaksiniz insallah :) )
bütün yazilarinizi takip ediyorum.merak iste. aklima size yararli bir bilgi geldiginde paylasacagim sizlerle. hepinize iyi aksamlar.miniklerinizide benim yerime oksayin olurmu? :enbuyukkk:

cnm Allah sana kolaylık versin,şimdi 2 tane ilerde 4 tane erkek zor walla işin,çok yorma kendini cnm a.s.

hoşgeldin canım aramıza çokk geçmiş olsun.umarım yeniden bize mutlu haberi vereceksina.s.

güzell annelerimm ben geldimm havvacımm sonuçlarınn güzel çıkmışş çok sevindimm. bizim 2.düzey ultrasonumuzda çok iyi geçti herşey yolundaymış yarındaa kendi dr amcamıza sonuçları göstermeye gidecegiz. pedicimmm bu arada ben seni repledimm canımm. herkesi çook öpüyorumm güzel annelerimmm. Şeniz

tabii cnm konuştuğumuz konularda bilgin olursa bize de sölersen çok makbule geçer,doğumdan sonra da teyzeleri olacak bi sürü,sen de onlardan birisin :teytey: bi sürü yeğen olacak sana :teytey: sonra da bize bir yeğen daha gelecek inş senden

aslıııııı çok sevindim canım gözünaydın nası bebişini net görebildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…