2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin aslıcım detaylının güsel geçmesine çok sevindim.ben de pazartesi gideceğim tüm sonuçlarımla birlikte doktora..maşallah tüm miniklerimize :))

ASLİİİİ ben neden gönderemiyorum rep kızlara yaa:sm_confused:dün repledim bugun repliyemiyorummm nieki yaw

kıslar ayy benim çok uykum geldi sütümü içim yatıyorum ben size ii muhabbetler yarın görüşürüz bebişlerinizede kendinizede ii bakın canlarıma.s.

aslıcıım hoşgeldin bebeğin ve senin adına sevindim darısı başımıza inşallah.

amiiiin canim benim. yerim ben yegenlerimi ya canlarim benim. allah hepinizin bebeklerini hayirlisiyla kucaklariniza almak nasip etsin. sizlere degmesin. ben kezbana da dedim, sarilik li dogarlarsa veya dogumdan sonra sariliga megilli olurlarsa sari giydirin bebekleri ... sariliga iyi geliyormus. bizde yeni dogani misafirlerin kucagina yastik üstünde verirler.biz de kizima sari yastik dikmistik. bilginizeeea.s

trendciim erkencisin bu gün sana da iyi geceler rüyanda oğluşunu gör dans ederken emiiii

evt cnm bizde de öle alınır kucağa ama pekte verilmez başkasına malum daha hassas oluyolar ilk başta annemde yapıcak yastık kızıma :)
yarın mevlüt için ördüğü hırka yelek patik takımı koyucam cnm bakalım beğenecek misiniz?

aslicim canım hadi gözün aydın ne güzel gördün oğlunu..a.s.
ayrıca rep için teşekkür ederim canım..benimde sonunda repim olduuuuu:teytey::hooray: kızlar eşim geldi de dün geceden beri yoktu birlikte yürüdük biraz ondan yoktum..
trendcim iyi uykular rüyaların hep güzel mutlu olsun...a.s.

aslında kontrol paneline girdim sağolun herkes yollamış bana reputaion ama neden gözükmüyor anlamadım..14 olmuş aslında gönderilen reputaionlar...allah allahhhhhhhhh

özgecim gözün aydın tatlım kocacığın gelmiş :)) :teytey:

kızlar ben çıkıyorum,kimse yok..herkese iyi akşamlar,güsel rüyalar,minikleri de öpüyorum :))

iyi uykular hepinize güzel güzel rüyalar. ben iğne görüceem herhalde yarıntetanozun 2. dozu var sabahtan gidiceem günaydınlara yetişiceem size tünaydın demiyceem yanii. öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…