güzell annelerimm ben geldimm havvacımm sonuçlarınn güzel çıkmışş çok sevindimm. bizim 2.düzey ultrasonumuzda çok iyi geçti herşey yolundaymış yarındaa kendi dr amcamıza sonuçları göstermeye gidecegiz. pedicimmm bu arada ben seni repledimm canımm. herkesi çook öpüyorumm güzel annelerimmm. Şeniz
bu arada ben de rep istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
dün gönderdiğimiz için olmuyo heralde süresi var galibaelvin canım sana dün göndermiştim o yüzden tekrar gönderemiyorum sanırımm. aylin canımm bilmiyorumki neden gönderemiyorsunn. :sm_confused:
tabii cnm konuştuğumuz konularda bilgin olursa bize de sölersen çok makbule geçer,doğumdan sonra da teyzeleri olacak bi sürü,sen de onlardan birisin :teytey: bi sürü yeğen olacak sana :teytey: sonra da bize bir yeğen daha gelecek inş senden
slm kızlar starda fenomen diye bi program var kimler izliyor.izlemeyenler izlesin cok güzel.doğa üstü güçlerrrr......
amiiiin canim benim. yerim ben yegenlerimi ya canlarim benim. allah hepinizin bebeklerini hayirlisiyla kucaklariniza almak nasip etsin. sizleredegmesin. ben kezbana da dedim, sarilik li dogarlarsa veya dogumdan sonra sariliga megilli olurlarsa sari giydirin bebekleri ... sariliga iyi geliyormus. bizde yeni dogani misafirlerin kucagina yastik üstünde verirler.biz de kizima sari yastik dikmistik. bilginizeeea.s
kıslar ayy benim çok uykum geldi sütümü içim yatıyorum ben size ii muhabbetler yarın görüşürüz bebişlerinizede kendinizede ii bakın canlarıma.s.
aslicim canım hadi gözün aydın ne güzel gördün oğlunu..a.s.
ayrıca rep için teşekkür ederim canım..benimde sonunda repim olduuuuu:teytey::hooray: kızlar eşim geldi de dün geceden beri yoktu birlikte yürüdük biraz ondan yoktum..
trendcim iyi uykular rüyaların hep güzel mutlu olsun...a.s.
özgecim gözün aydın tatlım kocacığın gelmiş :)) :teytey:
sağol canım..geldi iyi allaha şükür...seyire çıktılar dün gece bu gece döndüler..normalde kısa gitti ama denetlemesi vardı merak ettim ben de..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?