2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

a.s. günaydıııın bu güne farklı başlıycağımız kesin. neler olmuş bu siteye. benim rep puanlarım yoooooook.senağlama
o kadar uğraştık yaniii çözmek için ama çalmışlaaar.teşekkür butonu da yok.:bbo:
en azından sizler ordasınız dimiiiiii.öpüyorum herkesi ve miniciklerini.

iyi uykular hepinize güzel güzel rüyalar. ben iğne görüceem herhalde yarıntetanozun 2. dozu var sabahtan gidiceem günaydınlara yetişiceem size tünaydın demiyceem yanii. öpüyorum herkesi
GÜNAYDIN CANIM NABER NEOLMUŞ BU SİTEYE YAA DİREK YAMIORUM:bbo:

AYY BENDE DİREK YAZAMIYORUM ALINTI İLE CEVAPLAYABİLİYORUM KEZBAN SEN NASIL YAZDIN DİREK:1shok:

Günaydin Güzel Annişler Ve Minikleria.s.güzel bir cuma diliyorum hepinize ayy akşam erkenden yattım okadar ii geldiki anlatamam çok iiyim bugun bomba gibiyim rüyamda oğluşumuda gördümmm bugun işyerindede son günüm haftaya raporluyum bol bol dinlenicemsırnaşık şey

mesajlarını geç gördüm aylinciim ruh halimi ben de değiştiremiyorum öyle uykulu kalmak istemiyorum :1no2:

ne olmuş bu foruma böyle yaa :bbo:
trendciğim ne güzel oğluşunu görmüşsün rüyanda
haftaya bol bol dinlen canım yorma artık kendini a.s.

ayyy bende uyuşukta kaldım kezban halbuki bomba gibiyim ben bugunn yaww ayy nuraycım saol canım çok şekerdi acaba rüyamda gördüğüm gerçekten benim oğlummu:)

bende seni ve bebişleri öpüyorummm .. burdayız ama bi teşekkür bile demiyoruz artık Kötü Kazen
baksanıza ben sarsıntılı gidiyorum kızlar hep mi sarıntılı olacamm yaaa

kızlar günaydın bayadır giremedim işler yoğundu malesef ama son bi kaç sayfayı okuduğum kadarıyla iyisniz sevindim.bu site neden böyle olmuş ya

rep yapıyorsa senin oğlundur. dün başka bir şey dilesem olcakmış.CADIARZU

wrose cuuum nasılsın dün görünmedin yoğundun galiba

aşım öğleden sonraya kaldı boşuna erkenden kalktım.yasakkelime alınmayın pişman değilim

rep yapıyorsa senin oğlundur. dün başka bir şey dilesem olcakmış.CADIARZU

wrose cuuum nasılsın dün görünmedin yoğundun galiba
sırnaşık şeyayy canım valla ya rüyanda oğlunu gör demişsin saol güzel dileğin için kalbin çok temizmiş gördüm valla bi güzel doğurdum oğlumu ay ne rahattı öyle pıtt die çıktı saçlı çok güzel bi bebekti gözleri yumuk yumuk ay yerim ben onuuu

herkese günaydın arkadaşlar 1 haftayı daha bitirdik.gerçi ben yarında çalışıyorum malesef :1no2:

inşallah gerçekte de doğumun öyle kolay geçer. (hepimizin) eminim oğlun rüyanda gördüğün gibi olacak.ayyyy hayal ettim de yanaklarını sıkasım geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…