a.s. günaydıııın bu güne farklı başlıycağımız kesin. neler olmuş bu siteye. benim rep puanlarım yoooooook.senağlama
o kadar uğraştık yaniii çözmek için ama çalmışlaaar.teşekkür butonu da yok.:bbo:
en azından sizler ordasınız dimiiiiii.öpüyorum herkesi ve miniciklerini.
iyi uykular hepinize güzel güzel rüyalar. ben iğne görüceem herhalde yarıntetanozun 2. dozu var sabahtan gidiceem günaydınlara yetişiceem size tünaydın demiyceem yanii. öpüyorum herkesi
a.s. günaydıııın bu güne farklı başlıycağımız kesin. neler olmuş bu siteye. benim rep puanlarım yoooooook.senağlama
o kadar uğraştık yaniii çözmek için ama çalmışlaaar.teşekkür butonu da yok.:bbo:
Günaydin Güzel Annişler Ve Minikleria.s.güzel bir cuma diliyorum hepinize ayy akşam erkenden yattım okadar ii geldiki anlatamam çok iiyim bugun bomba gibiyim rüyamda oğluşumuda gördümmm bugun işyerindede son günüm haftaya raporluyum bol bol dinlenicemsırnaşık şey
bende seni ve bebişleri öpüyorummm .. burdayız ama bi teşekkür bile demiyoruz artık Kötü Kazen
baksanıza ben sarsıntılı gidiyorum kızlar hep mi sarıntılı olacamm yaaa
sırnaşık şeyayy canım valla ya rüyanda oğlunu gör demişsin saol güzel dileğin için kalbin çok temizmiş gördüm valla bi güzel doğurdum oğlumu ay ne rahattı öyle pıtt die çıktı saçlı çok güzel bi bebekti gözleri yumuk yumuk ay yerim ben onuuu
sırnaşık şeyayy canım valla ya rüyanda oğlunu gör demişsin saol güzel dileğin için kalbin çok temizmiş gördüm valla bi güzel doğurdum oğlumu ay ne rahattı öyle pıtt die çıktı saçlı çok güzel bi bebekti gözleri yumuk yumuk ay yerim ben onuuu