2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bugün anca gelebildim foruma okudukçada yazdıklarınızı cevaplıyorum. çünkü ütü epey birikmişti ve ütü yaptım.sonra da şim çok sever süpriz olsun diye ona şekerpare yaptım annemlerinde canı çekmiş ki onlarda sevndiler.ilk partiyi az önce çıkardım,ikinci parti de birazdan çıkar. ay söledim ama pastaneden almak kolay diye, kızmadınız di mi?
walla isterseniz hepinize yapar adreslerinize yollarım :)))

Mrb elvin:)

ya bende artık zor haraket ediyorum yatağa yatınca sağa sola dönmek istemiyorum.

bi de hep yan yatıyoruz ya benim kalçamın yanları ağrıyo çok. acayip şekillere giriyorum bazen walla yatakta rahat pozisyon bulacağım diye :) sizlerin de ağrıyo mu yan yatınca?

canımm eline sağlıkkyerimseniben

afiyet oolsun size şekerparayide severim bakk hemen koçişe dimde alsınn:1closedeyes:

bi de hep yan yatıyoruz ya benim kalçamın yanları ağrıyo çok. acayip şekillere giriyorum bazen walla yatakta rahat pozisyon bulacağım diye :) sizlerin de ağrıyo mu yan yatınca?

benimkinde ağrı olmadı

ama kasıklarım ağrıyor üşüttümmü acaba :bbo:

elvinciim sen o kalça ağrısını bana sor.ben gündüz de gece de sola yatıyorum geceleri tek başıma kalkıp tuvalete dahi gidemiyorum. sol kalçama bıçak batıyor sanki ve bacağımı oynatamıyorum. acısından ağlıyorum yok böyle bir acı.dr ağrı kesici çok kullanma dedi kullanmadım ama dayanılır gibi değil.artık gündüzleri sağa da yatıyorum ne yapayım. belki hafifler ağrılar. allah yardımcımız olsun zor günler başlıyor........

benimkinde ağrı olmadı

ama kasıklarım ağrıyor üşüttümmü acaba :bbo:

çorapsız veya terliksiz dolaşma cnm,göbüşünü de üşütme..kasık ağrılarımız olacak ama üşütmememizde lazım. hoşş herkese soğuk gelirken ben neredeyse 1 aydır sıcak diyip duruyorum :)) yerimseniben

pıtpıtcıım hastane ssk destekli 30 ytl muayeneye veriyorum.15 günde bir gidiyorum ayda 60ytl oluyor. ikili teste 60 üçlüye 90 idrar tahlilleri10 kan tahlilleri10, nst ye arada bağlanıyorum 20 ,amniosentez hemde üniversite de(tamamen ssk sözde)2 bebeğin 200 su alma+ tahlili 780ytl. fetal anomali testi 150 tuttu. ssk nın çok bir farkı yok ki. birde tüpbebekya 6bin de o tutmuştu. gerisini sen düşün artık. allahtan sonucu güzel şükrediyorum. ama sağlık sektörü çok pahalı isyanım ona...Kötü Kazen

cnm aynen bende de,gece tuvalete kalktıgımda neneler gibi yürüyorm kalçalarım uyuşmuş ağrımış oluyor.daha ağırlaşınca napıcaz bilmem,Allah yardımcımız olsun.

bu arada ben hiç nst ye bağlanmadım. senin ikiz diye mi bağlıyorlar? benimkini normal usg de dinletiyorlar da

çektim vallasırnaşık şeybakalım çıkıyomu kontrol yapıyorum şuan :1ninca:tatlicadiarzu

canım seninki maşallah baya büyükk ikizdi dimi hatırladığım kadarıylaCADIARZU

sengözlerimebaksanab

Şeniz

evet canım ikizler allahım bagışlarsa kıs tabiii bitaneden farklı oluyo bide taşırken düşünsene allahım yardımcımız olsun

canımm benimm

9.ayda daha çok şişecekjeyyar

inş sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebişleriniiiŞeniz

canımcıım benim erken doğum riskim var diye ben doktora karnım ağrıyo bile desem nst ye bağlıyo yarım saat sancı takibi bebeklerin hareket sıklığının takibi ve kalp atışlarının düzeninin takibi yapılıyor. asıl amaç doğum sancım var mı yok mu? öğrenmek.yerimseniben

Herkese merhabalar bebişlerede nasılsıız kızlar?
benim karnım o kadar büyük değil yaa niyee 3 kilo aldım diyemi acaba kızlar çok büyümedi herşey normal bebişte gerçi seherbsinki ikizmiş Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inş.

merhaba arkadaşım seherin erkek bebek ikiside maaşallah sivri göbişi var. benim de ikiz ama onun kadar yok galiba göbişim.yada daha yayık durumda anlayamadım. herkesin bir olmazki dr senin bebeğin için normal dediyse normaldir kıyaslama kendini kimseyle.

Canım doğru söylüyorsun ama arada aklıma gelmiyor değil şimdi görünce de öğle oldu herkes farklı kıyaslamak lazım ama biraz daha çıksın istiyorum göbeğimin.
Kızlar bu arada benim karnıp pul pul oluyor kremde sürsem fayda etmiyor vücudum kurudu anlayamadım bi türlü sizdede böyle bi durum varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…