Mrb elvin:)
ya bende artık zor haraket ediyorum yatağa yatınca sağa sola dönmek istemiyorum.
bi de hep yan yatıyoruz ya benim kalçamın yanları ağrıyo çok. acayip şekillere giriyorum bazen walla yatakta rahat pozisyon bulacağım diye :) sizlerin de ağrıyo mu yan yatınca?
bi de hep yan yatıyoruz ya benim kalçamın yanları ağrıyo çok. acayip şekillere giriyorum bazen walla yatakta rahat pozisyon bulacağım diye :) sizlerin de ağrıyo mu yan yatınca?
benimkinde ağrı olmadı
ama kasıklarım ağrıyor üşüttümmü acaba :bbo:
bend eçekicem göbegimi koyucam profilime:))) mesela hemn şimdi çekimde koyim dimi :)))
anlaşmalı özel hastanelere niye gitmiyosun canım ya. ben özel hastaneye gidiyorum sadece 40 ytl doktor ücreti ödüyoruz. hiçbi tahlile ultrasona(renkli dahil) ekstra ücret ödemedik. valla soygunculuk çoğu şeyi de sırf oara almak için yapıyolar bence hassasiyeti de biliyolar bu konudaki. anne baba hayır demeyecek nasısa
elvinciim sen o kalça ağrısını bana sor.ben gündüz de gece de sola yatıyorum geceleri tek başıma kalkıp tuvalete dahi gidemiyorum. sol kalçama bıçak batıyor sanki ve bacağımı oynatamıyorum. acısından ağlıyorum yok böyle bir acı.dr ağrı kesici çok kullanma dedi kullanmadım ama dayanılır gibi değil.artık gündüzleri sağa da yatıyorum ne yapayım. belki hafifler ağrılar. allah yardımcımız olsun zor günler başlıyor........
çektim vallasırnaşık şeybakalım çıkıyomu kontrol yapıyorum şuan
sehercim maşallah ne güsel duruyo göbüşün,ayy minik yeğenlerimde içinde :) lülülülülülü
öpüyorum onları tocaman :)
ama ne güsel kilo almamışsın..benim kızım olacak ama göbeğim seninki kadar.ben oldum walla çoktan yarım dünyatatlicadiarzu
cnm aynen bende de,gece tuvalete kalktıgımda neneler gibi yürüyorm kalçalarım uyuşmuş ağrımış oluyor.daha ağırlaşınca napıcaz bilmem,Allah yardımcımız olsun.bu arada ben hiç nst ye bağlanmadım. senin ikiz diye mi bağlıyorlar? benimkini normal usg de dinletiyorlar da
bend eçekicem göbegimi koyucam profilime:))) mesela hemn şimdi çekimde koyim dimi :)))
Herkese merhabalar bebişlerede nasılsıız kızlar?
benim karnım o kadar büyük değil yaa niyee 3 kilo aldım diyemi acaba kızlar çok büyümedi herşey normal bebişte gerçi seherbsinki ikizmiş Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inş.
merhaba arkadaşım seherin erkek bebek ikiside maaşallah sivri göbişi var. benim de ikiz ama onun kadar yok galiba göbişim.yada daha yayık durumda anlayamadım. herkesin bir olmazki dr senin bebeğin için normal dediyse normaldir kıyaslama kendini kimseyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?