seher maaşallah ne güzel büyütmüşsün göbişi.kaç kilo almıştın canım sen?
Canım doğru söylüyorsun ama arada aklıma gelmiyor değil şimdi görünce de öğle oldu herkes farklı kıyaslamak lazım ama biraz daha çıksın istiyorum göbeğimin.
Kızlar bu arada benim karnıp pul pul oluyor kremde sürsem fayda etmiyor vücudum kurudu anlayamadım bi türlü sizdede böyle bi durum varmı
Herkese merhabalar bebişlerede nasılsıız kızlar?
benim karnım o kadar büyük değil yaa niyee 3 kilo aldım diyemi acaba kızlar çok büyümedi herşey normal bebişte gerçi seherbsinki ikizmiş Allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inş.
çektim vallasırnaşık şeybakalım çıkıyomu kontrol yapıyorum şuan
sehercim maşallah ne güsel duruyo göbüşün,ayy minik yeğenlerimde içinde :) lülülülülülü
öpüyorum onları tocaman :)
ama ne güsel kilo almamışsın..benim kızım olacak ama göbeğim seninki kadar.ben oldum walla çoktan yarım dünyatatlicadiarzu
ksı bende kup kuru duruyom sankim beehhh ascık ende alsaydım anam benim ünyemin kiloya karşı alerjisimi var neh :roflol:
canım ben 51 ile hamile kaldım 55 tim en son yani pek bi kilo aladım ben aslında biras almak istiyom bünym dogumu kaldırsın die ne bilem zayıf geliom kendime tatlicadiarzu
canımm benimm
9.ayda daha çok şişecekjeyyar
inş sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebişleriniiiŞeniz
sen sırf bebişlere kilo aldırmışsın ne güzel.bünyenin kuvvetli olması da kilo ile olmaz ki sağlıklı besleniyorsan tamamdır bence. ama ben 10 kilo almışım şimdiden göğüs+ göbek ve malesef basen.
suyu az mı tüketiyorsun acaba? yada bir şaya allerjin mi var?
evet canım benimkiler erkek ldugu için sivri duruyoo kazbancıgım senin biri kısya belki ondan böle sivri durmuyodur herkesin göbegi bir olmuyo kıı bag panik atakcıgımında göbegi sanki erkek karnı gibi ama onunda kıs herkesinki degişe bilo bide kiminin iç karnı büyük oluyo kiminin dış karnı benim iç karnım büyük sanırım oglumda karnım benim küçüktü bu yedi aylık helimdi ilk gebelikte belki ikinci gebelikte degişe bilr karınlar benim ikinci sonuçta bilmem CADIARZU
inşallah canım allahım hepimise nasip eder inşallah sag sgalim kucagımısa almayı inş. dogarlarda sag saglim onlarında fotosunu çekeris koyarız buraya
çorapsız veya terliksiz dolaşma cnm,göbüşünü de üşütme..kasık ağrılarımız olacak ama üşütmememizde lazım. hoşş herkese soğuk gelirken ben neredeyse 1 aydır sıcak diyip duruyorum :)) yerimseniben
ayy inşallah o günleride gelirrrr
:dance:B]
ben kendime çok dikkat etmiyorum çorapsız dolaşıyorum bütün pencereli açıyorum gündüztatlicadiarzu
banada çok sıcak geliyor iki üç gün önce hava çok sıcaktıya istanbulda o zaman ben bunalıyodum
inşallah kııısüt ısıtmıştım ogluma ötekilerde kokusunu aldı sanırsam yada duydular abilerine süt verdigimi bunlarda kıpır kıpır oldular bi anda resmen cimcik atıyolardı içimd esüt içiyom sakinleşsinler diye sanırsam işe yaradı tatlicadiarzu
ben kaptım bile şifayı grip olmuşum hapşurup duruyom oglumda habire çok yaşa dio :teselli:
hoşgeldin canım allah bağışlasın...sağlıkla sıhhatle 3.üyde allah kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.benim kendi adıma söyleyeyim ilk bebişim...selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ama çoktandır takip etmekteydim sizleri ben deneyimli bi hamişim 3. bebeğim ve 23 haftalık ... 9 yaşında bi oğlum 3 yaşında da tatlı bi kızım var gelecek olan inşallahh bi oğluşum çocukları seviyorum aranıza katılmak isterim hepinize ii geceler çok öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?