2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seher maaşallah ne güzel büyütmüşsün göbişi. kaç kilo almıştın canım sen?

canım ben 51 ile hamile kaldım 55 tim en son yani pek bi kilo aladım ben aslında biras almak istiyom bünym dogumu kaldırsın die ne bilem zayıf geliom kendime tatlicadiarzu

suyu az mı tüketiyorsun acaba? yada bir şaya allerjin mi var?

evet canım benimkiler erkek ldugu için sivri duruyoo kazbancıgım senin biri kısya belki ondan böle sivri durmuyodur herkesin göbegi bir olmuyo kıı bag panik atakcıgımında göbegi sanki erkek karnı gibi ama onunda kıs herkesinki degişe bilo bide kiminin iç karnı büyük oluyo kiminin dış karnı benim iç karnım büyük sanırım oglumda karnım benim küçüktü bu yedi aylık helimdi ilk gebelikte belki ikinci gebelikte degişe bilr karınlar benim ikinci sonuçta bilmem CADIARZU

canım ben 51 ile hamile kaldım 55 tim en son yani pek bi kilo aladım ben aslında biras almak istiyom bünym dogumu kaldırsın die ne bilem zayıf geliom kendime tatlicadiarzu

sen sırf bebişlere kilo aldırmışsın ne güzel.bünyenin kuvvetli olması da kilo ile olmaz ki sağlıklı besleniyorsan tamamdır bence. ama ben 10 kilo almışım şimdiden göğüs+ göbek ve malesef basen.

canımm benimm

9.ayda daha çok şişecekjeyyar

inş sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebişleriniiiŞeniz

inşallah canım allahım hepimise nasip eder inşallah sag sgalim kucagımısa almayı inş. dogarlarda sag saglim onlarında fotosunu çekeris koyarız buraya

evet canım sanırım bende öle bişi oluyo çünkü oglumdada 54 le kaldım aşerme döneminde 48 e düştüm dogumu 60 kiloyla yaptım oglum 3,650 gr oldu doktorum artık bana yemeyi kestiricekti sen zayıfsın bebegin ii dioduu yoksa sen bunu normal doguramassın dio du allahım ahyırlısını versin canım ama sende canım yatıyosunya mecburen ondan oluyo sen veririsin bunlar bi dogsun beni resim de görmicenis bile çünkü sopa gibi bişi oluru m heralde 3 çocukla ugraşmaktan :roflol:

Evet canım iç karın meselesi olabilir benimde karnım yayvan duruyor çok takmıyorum arada karnı büyük birini görünce oluyor neyse sağlıklı olsunlarda karın önemli değil..

ben kendime çok dikkat etmiyorum çorapsız dolaşıyorum bütün pencereli açıyorum gündüztatlicadiarzu

banada çok sıcak geliyor iki üç gün önce hava çok sıcaktıya istanbulda o zaman ben bunalıyodum

ayy inşallah o günleride gelirrrr

:dance:B]

inşallah kııı süt ısıtmıştım ogluma ötekilerde kokusunu aldı sanırsam yada duydular abilerine süt verdigimi bunlarda kıpır kıpır oldular bi anda resmen cimcik atıyolardı içimd esüt içiyom sakinleşsinler diye sanırsam işe yaradı tatlicadiarzu

ben kaptım bile şifayı grip olmuşum hapşurup duruyom oglumda habire çok yaşa dio :teselli:

kız bende biraz önce içtim sırnaşık şey

bizimki hiç rahat duyrmuyor yaw tekme yumrukkkkafamçokkarıştı

merhabalarrrrrrrrrr ben geldim...bugün evdeydim ama bir ara pazara gittim..sonra komşum bana geldi eşi nöbetçi birlikte yemek yedik.. az önce de o arkadaşlar yeni evlendi avizeleri takılacaktı eşim onları taktı geldik..ben de oku oku ne kadar çok şey yazılmış..
hatıladığım kadarıyla..
aslicim neyse inşallah bir daha ki sefere görürsün..yerimseniben
sehercim aman maşallah ne tatlı göbişin..ama allah kolaylık versin bir de geçmiş olsun...
başka ne vardı akıntı bende de arttı valla..
bir de benim göbiş iki gündür kocaman görünüyor..
artık hamile görünüyorummmmmmmmm şişman değil...ben çünkü kilolu giibi görünüyordum şimdi hamile görünüyorum..heyoooooooooooooooo..
başka bişey vardı ve ben hatırlamadıysam kusura bakmayın arkadaşlarım...

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ama çoktandır takip etmekteydim sizleri ben deneyimli bi hamişim 3. bebeğim ve 23 haftalık ... 9 yaşında bi oğlum 3 yaşında da tatlı bi kızım var gelecek olan inşallahh bi oğluşum çocukları seviyorum aranıza katılmak isterim hepinize ii geceler çok öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi

hoşgeldin canım allah bağışlasın...sağlıkla sıhhatle 3.üyde allah kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.benim kendi adıma söyleyeyim ilk bebişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…