2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim msn açılmıyor canım. 80010306 hatası veriyor geçenlerde de olmuştu ondan giremedim..çok sinir bozucu bir olay..

hoşgeldin canım allah bağışlasın...sağlıkla sıhhatle 3.üyde allah kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.benim kendi adıma söyleyeyim ilk bebişim...

amin canım inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bu arada doğumum büyük ihtimalle 20 ağustos ve sezeryan olacak çok öpüyorum hepinizi

beyzacım aman dikkat pencereleri açsanda üstüne bi yelek falan giy cnm :1hug: , bende 2 gün önceki o sıcaklarda pencereleri açıyordum hep. ama terliği ayağımdan çıkarmıyorum çorap olmasa da

sehercim geçmiş olsun cnm hemen sıcak bişiler içmeye başla ki soğuk algınlıgın ilerlemesin tatlım,bebeişlerini de etkiler aman Allah korusun

özgecim hoşgeldin cnm ohh gene muhabbet ohbet güsel geçmiş günün :) özlettin kendini cnmcım ve o göbişini çıkaran miniğimi de yerim bennnnn :)))
sehercim diyosun ki doğumdan sonra çöp gibi olucam ben bu göbek ve popoyla doğumdan sonra da dünya şeklinde dolaşmaya devam edicem,keşke benim de iç karnım büyük olsa,24 haftalık oldum ama tamamen dışarıda karnım yakında ayaklarımı da göremicem :)))
beyzacım ben de dondurma manyağı oldum.başlarda hiç tatlı istemiyordu cnm,hep ekşi falan.ama şimdi hergün dondurma yemek istiyorum..nolcak bilmem...
bambooo aramıza hoşgeldin cnm 3.uğurun da hayırlı olsun, Allah hepinize sağlık versin cnm,zor oluyordur karnındaki fıkırdarken diğer ikisi ile ilgilenmek i,şin zor walla. ben şimdiden bir tane ile nasıl baş edicem diyorum :))))
arzucum ben kardeşim msn de olduğu için giremiyorum cnm.şimdi de pc de işi var,babamda laptopta oyun onuyo,gece geç vakit girebilirim.şimdi kalkıyorum. hepinizi öpüyorum gelcem anacımmmmmm :)))))

slm kızlar..aman havalar bi iyi bi kötü oluyoo.kendinizee dikkat edinn.üşütmeyin özellikle ayaklarınızı..bebişlerde etkilenmesinn dimi:)))

merhabalar
a.s.bamboo hoşgeldin aramıza arkadaşım. senden çok şey öğreniceez demekki. 3. bebeğin hayırlı olsun.
:teselli:rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun tam da grip mevsimi bu mevsim.
:içelimediciim ne güzel yeni bir komşu daha....demek artık göbişin içinde bebiş olduğu belli oluyor şimdi daha bir havalı yürürsün şöyle gerine gerine
senağlamaarzucuum msn den yazmak bana zor oluyo tek elimle yan yatarak buraya bile zor yetişiyorum kolum ağrıyor hemen. ben birine cevap yazarken araya 3-4 yazı daha girmiş oluyor. yani çoooook yavaşım

noldu bizim takvimlerimize halen düzelmedi motlarımızı tanıyanınız yokmusenağlama
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arzucuum benim gözüme de çok iç sıkıcı geliyor bu görüntü. ben de cıvıl cıvıl takvimimi geri isterimsenağlama hem karşımızda her gün mutlu sona bir adım daha yaklaştığımızı görmek güzel bir duyguydu.

günaydınnnnnnnnnnnn kahvaltımı yaptım geldim..herkese miniklere,kuşlara,civcivlere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Şeniz
havaya bakmadan mutlu olalım bari....ne güzel güneş açmış,çiçekler,böcekler değil mi?naniknanik gece uyuyakalmışım koltukta..hayret neyse bu yorgunluk..üstelik ev temizlemem lazım ama onu bile yapmadım..:bbo:

gnydn özgecimmmmm gnydn güsel annelerrrrrrrrrrrr
bugün gene hava soğuk,iç sıkıcı yahuu,ama özgecim senin gnydnın iyi geldi :)) afiyet olsun cnm sana.ben daha yapmadım.
kızımın sepetini arkadaşım kastamonudan getirdi.eşim almaya gitti,heyecanla bekliyorum :)) süprizzzzz

bu arada özgecim sakın temizlik yapmaya flan kalkma,zaten ağrıların oldu,biraz dinlen cnm lütfen...

ayyyyyyy ne güzellllllllll..hadi inşallah bebişin içinde güzel güzel ,sağlıkla uyur uyanır..
güle güle kullanın inşallah...valla ben de hava kapalı olunca kapalı oluyorum ondan farklı düşünmeye çalışıyorum...ayy ne güzel bir heyecan değil mi?bebişlerimizi beklerken onların eşyalarını almak ve böyle gelsin diye beklemek...allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin..Şeniz:dance:

çok sağol nihancım düşündüğün için şekercim..ama benim sadece omuzum ağrıdı bişey olmaz herhalde..gerçi artık eskisi gibi temizlik yapmıyorum..cam kapı silemiyorum en azından şu havalarda:)

e yani bi de yap istersen Kötü Kazen boşver senden bebeğinden önemli mi?

bebişlerimiz ve onlara alınanlar hepsi bir heyecan dediğin gibi :) yıllar sonra bakıcaz bu heyecanlar çok geride kalmış ve biz gülümsemeyle hatırlıyoruz di mi?

kızlar günaydın... beim muhtemel doğum tarihim 4 eylül ama acele ederse ağustosta da gelebilir... oğluşum olacakmış benim... sizler nasılsınız... nasıl gidiyo hamileliğiniz...

hoşgeldin cnm hayırlı olsun oğluşun :) bebişler bazen beklemiyor erken geliyor dediğin gibi,Allah sağlık versin tamamına erdirsin cnm
ben bir şeyler yiyip gelicem,görüşürüz

arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı şimdi diyor ki hiç bişey hatırlamıyorum hamilelikle doğumla ilgili sadece sanki böyle bana verdiler hep vardı gibi geliyor diyor..düşünsene yıllar geçmiş gibi..geçtikçe daha farklı anımsayacağız..süper yaaaa...ne güzel bişey allah herkese nasip etsin anneliği,böyle güzel hamileliği..
glsm hoşgeldin canım ..kısmet bakalım hangi gün gelirse bizimkiler de öyle..CADIARZU

elvincim afiyet olsun..sana ve miniğine..arzucum sıhhatler olsun.
benden sonra gelenler hepinize tekrar günaydın ben şimdilik çıkıyorum..biraz yürüyüş yapacağım..yine görüşürüz..kendinize ve kıymetllilerinize iyi bakın.....Şenizyerimseniben

canım aramıza h geldin çocuklarını allah bagışlasın çok güsel bebişinide allahım sag saglim kucagına almayı nasip eder inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…