hoşgeldin canım allah bağışlasın...sağlıkla sıhhatle 3.üyde allah kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.benim kendi adıma söyleyeyim ilk bebişim...
SLM HOŞGELDİN CANIM...
YA KIZLAR NEDEN MSNDE YOKSUNUZ SİZLER MERAK EDİYORUM BURDA OLUPTA MSNDE NEDEN YOKSUNUZ...YENİ ARKADAŞIMIZ SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA....
noldu bizim takvimlerimize halen düzelmedi motlarımızı tanıyanınız yokmusenağlama
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydınnnnnnnnnnnn kahvaltımı yaptım geldim..herkese miniklere,kuşlara,civcivlere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..Şeniz
havaya bakmadan mutlu olalım bari....ne güzel güneş açmış,çiçekler,böcekler değil mi?naniknanik gece uyuyakalmışım koltukta..hayret neyse bu yorgunluk..üstelik ev temizlemem lazım ama onu bile yapmadım..:bbo:
ayyyyyyy ne güzellllllllll..hadi inşallah bebişin içinde güzel güzel ,sağlıkla uyur uyanır..gnydn özgecimmmmm gnydn güsel annelerrrrrrrrrrrr
bugün gene hava soğuk,iç sıkıcı yahuu,ama özgecim senin gnydnın iyi geldi :)) afiyet olsun cnm sana.ben daha yapmadım.
kızımın sepetini arkadaşım kastamonudan getirdi.eşim almaya gitti,heyecanla bekliyorum :)) süprizzzzz
çok sağol nihancım düşündüğün için şekercim..ama benim sadece omuzum ağrıdı bişey olmaz herhalde..gerçi artık eskisi gibi temizlik yapmıyorum..cam kapı silemiyorum en azından şu havalarda:)
kızlar günaydın... beim muhtemel doğum tarihim 4 eylül ama acele ederse ağustosta da gelebilir... oğluşum olacakmış benim... sizler nasılsınız... nasıl gidiyo hamileliğiniz...
arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı şimdi diyor ki hiç bişey hatırlamıyorum hamilelikle doğumla ilgili sadece sanki böyle bana verdiler hep vardı gibi geliyor diyor..düşünsene yıllar geçmiş gibi..geçtikçe daha farklı anımsayacağız..süper yaaaa...ne güzel bişey allah herkese nasip etsin anneliği,böyle güzel hamileliği..e yani bi de yap istersen Kötü Kazen boşver senden bebeğinden önemli mi?
bebişlerimiz ve onlara alınanlar hepsi bir heyecan dediğin gibi :) yıllar sonra bakıcaz bu heyecanlar çok geride kalmış ve biz gülümsemeyle hatırlıyoruz di mi?
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ama çoktandır takip etmekteydim sizleri ben deneyimli bi hamişim 3. bebeğim ve 23 haftalık ... 9 yaşında bi oğlum 3 yaşında da tatlı bi kızım var gelecek olan inşallahh bi oğluşum çocukları seviyorum aranıza katılmak isterim hepinize ii geceler çok öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?