arzucuum benim gözüme de çok iç sıkıcı geliyor bu görüntü. ben de cıvıl cıvıl takvimimi geri isterimsenağlama hem karşımızda her gün mutlu sona bir adım daha yaklaştığımızı görmek güzel bir duyguydu.
canım aramıza h geldin çocuklarını allah bagışlasın çok güselbebişinide allahım sag saglim kucagına almayı nasip eder inşallah a.s.
canım çok saol inşallah hayırlısıyla hepimiz ağustosta bebişlerimizi kucağımıza alırız biraz yorucu ve zor geçiyor ama olsun onlar için herşeye değer dimi bu arada okuduğum bişey aklıma takıldı hamilelikte çok fazla süt içiminden bahsediliyodu bebekte alerjik etkilere sebep olabiliyomuş baya tedirgin oldum bu konuda bilginiz varmı varmı merak ediyorum çok öpüyorum hepinizi
canım çok saol inşallah hayırlısıyla hepimiz ağustosta bebişlerimizi kucağımıza alırız biraz yorucu ve zor geçiyor ama olsun onlar için herşeye değer dimi bu arada okuduğum bişey aklıma takıldı hamilelikte çok fazla süt içiminden bahsediliyodu bebekte alerjik etkilere sebep olabiliyomuş baya tedirgin oldum bu konuda bilginiz varmı varmı merak ediyorum çok öpüyorum hepinizi
ben forumda gezerken bi yerlerde okumuştum sehercim ama tabi doğruluk payını bilemeyiz biz bildiğimiz ve dr larımızın dediğinden şaşmayalım dimi bu arada burda hava güzel ve güneşlii eşimden evi temizliyo bende çocuklarla keyif yapıyorum bugünnaniknanikallah allah bilmem ki canım aslında süt çok yararlıdır ve doktorlarda tavsiye ediyor bende süt içiyorum benimde bu ikinci gebeligim 2,5 yaşinda bir oglum var ondada süt içtim ama fazla deil . şimdi oglum sütü çok seviyor devamlı süt istiyoama süt yogur bence yemeli ve içmeliyiz bebeklerimiz açısından ii bi kadın hiçbişi yemezmiş dogru sadece süt içermiş doguma kadarda öle yapmış 6 kilo saglıklı bir bebek dünyaya getirmişş..
canım yaa şaşırdım bu konuya ben günde 1 litreye yakın süt içerim. dr um biliyor ama birşey demedi.olmaz herhalde öyle bir şey dimiCADIARZU olursa da bende denemiş oluruz napayım çok severim sütü
GÜNAYDIN CANIM...YOK ZATEN KÜVETİ DOLDURUP İÇİNE YATIYOM yerimseniben
ben forumda gezerken bi yerlerde okumuştum sehercim ama tabi doğruluk payını bilemeyiz biz bildiğimiz ve dr larımızın dediğinden şaşmayalım dimi bu arada burda hava güzel ve güneşlii eşimden evi temizliyo bende çocuklarla keyif yapıyorum bugünnaniknanik
ohhhhh ne güel valla burda güneş yeni açıyo ama ikigündür yagmur oldgu için biras soguk biraz üşüyorum sanırsam bend eherif kalksa da ii bi kahvaltı yapsam şakkıdıdiyorum sanki geceleri o uyuyamıyo hala yatakta herif
yaaa kıslar burdan resme bakınca sanki hamilelik rolü yapmak için plastik bişi koyuyolar ya karınlarına ondan koymuşujm gibi duruyo anammm hiçç hoşuma gitmedii böle .... yaa bid eakrnım habire kaşınıyo habire kremlenmek ten yaglanmaktan bıkcam en sonunda :))
valla genelde bizimde öyle olurdu ama bu hafta ne hikmetse kulağımızı çekip tahtaya vuralım kalktı ben dedi evi süpüreyim sevinirim dedim süpürdü ama hala haberi yok perdeler indirilip yıkanıp asılcak kim yapacak dersinjeyyar
çok şirin benceyerimseniben bu arada senin bebek kaç haftalıktı canım
:roflol:kısss bütün işi yaptıı ee kolay deil bisi hamile bırakmak deilmi sırnaşık şey aferin kıs ii edion benimkide hala kös kös uyuyo sanki geceleri oo yatamıyo anam bunalr dogunca napıcak bakalım
canım benimkiler 23 haftalık onu dolduruyoru daha dogrusu haftaya 24 e giriyorus allah kısmet ederse :dance: allahım hepimize yavrularını sag saglim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhh ...
benim ilk oğlumda hiç bakmadı ne çocuğa ne bana cidden bende na minnet etmek istemedim amaaa kızımda gözüm açıldı jeyyar şimdi tabi daha da açıldı yapmak zorunda artık çünkü 2 tane evde var biliyosun çocuklarla ilgilenmek gerkiyo ev işi hamilelik zor oluyo hepsi bi arada ki benim plesenta aşağıdaydı 20. haftaya kadar herbişi yasaktı ilk dönemlerde de kanamam olmuştu yatmıştım 1 ay eee alıştı yapmaya yapsın valla hayat müşterek dimi şakkıdı
bende öle valla oglumdayken hiç bişi diemiyodum osaman dogru bişi bilmiyodum tabi kıyamıyodum da canım bişi çekse onu yormamk için yok canım istemiyorum felanlar filanlar ama bunlarda gözüm açılı valla bi hamile kaldım belim kasıklarım agrımaya başladı hemen bi bulaşik mak. istedim sonra işlerimi göremedim ama gerçekten yapamıyodum ama yapmak istediklerimde zaten bunlardıı jeyyarşimdi pek agır iş yapamıyorum ama yinede bişiler yapmaya çalişyorum oglumda olunca haliyle onunlada ilgilenmeliyimben oglumu normal dogum yaptım bunlar nasıl olur bilmiyorum ama normal istiyorum yine bir aksilik olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?