2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi pazarlar annişler ve dünya tatlısı bebişlerrr
bamboo aramıza hoşgeldin cnmm.. a.s. tecrübelerini bizimle paylaşman çok güzel olacak

iyi pazarlar annişler ve dünya tatlısı bebişlerrr
bamboo aramıza hoşgeldin cnmm.. a.s. tecrübelerini bizimle paylaşman çok güzel olacak

saol canım ilk hamilelik ve ilk bebekler çok özeldir hele doğduğunda ya bu benimmi hissini allah hepinize hepimize yaşatsın ayy çok heyecanlandım şimdiden gel ağustoss gelll

merhaba kızlar nasılsınız ? ben 4-5 gündür girmiyodum nete bugün ancak girebildim .perşembe günü eşimin anneannesi vefat etti eşim memlekete cenazeye gitti benide anneme bıraktı onun planına göre dün gelecekti ancak giderken araba arızalanmış tamire vermiş çarşambaya ancak bitermiş bende annemde kaldım. annemde saolsun beni hiç boş bırakmıyo kız kardeşim nişanlı hazır beni bulmuşken onun çeyizine yardım ediyom nete girmeye fırasat bulamadım. 2 gün öncede dr a gittim kızımın durumu gayet iyiyiymiş kistte herhangi bi büyüme yokmuş ama dr um her hafta kontrole gelmemi söyledi büyüme olursa hemen bilgimiz olsun die ..

canım başınız sağolsun.

........................

Hoşgeldiniz aramıza.

Allah bağışlasın çacuklarınızı maşallah:1closedeyes:

selam güzel anneler nasılsınız kim var kim yok :1closedeyes:

minikler nasılŞeniz

slmmm bende geldim canımm senden naberr??ben yorgunumm evi toparla yemek yap akşamı yaptık yarın yine iş Kızımda bugün hiç durmuyor vallahii kıpır kıpırrr Kıyafetlerini dolabına yerleştirdim baLımınnnaniknanik
sen nasılsın?

unvereciim başınız sağolsun canım.kızının iyi olmasına sevindim.her hafta kontrole gitmen daha iyi arkadaşım yaklaşık 4 hafta sonra bende her hafta gidiceem. kızını haftada bir göreceksin ne güzel. demek çeyiz hazırlıyorsunuz tatlı telaşlar diimi.kolaygelsin size.arada uğra arkadaşım.

baharcıım nasıl mutlusundur şimdi. cicilerinizi tek tek dolaba yerleştirmek keyifli olsa gerek.odasını aldınız mı siz? resmini çekip eklesene biz de görelim

bende iyiyim canım

benimkide öyle hiç durmuyor
sen kaçıncı haftadasın cnm

ben kıyafet almadım daha ama artık almaya başlicam oğluşumaa

ünverim başınız sagolsunn. bebişinin de iyi olmasına çok sevindimm allah sonuna kadar hepimizin bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip etsin. baharcımm bebişin güle güle giyinsin odasında büyüsün canımm.
arzu canımm ben ugur mumcuda oturuyorumm 3 boyutlu için umut hastanesine gitmiştim ama bu hafta olmadı inşllah haftaya.

başınız sagolsun canım allah size uzun ömürler versin

Slm Kizlar Ben Geldim Nasilsiniz...gezmekten Geldim...kizima Bir Tane Daha Takim Aldim Cok şeker Kizlar Hemde Cok Uygun Fiyata...

allah güle güle giyindirmeyi nasip etsin canım inşallah ben daha bişi almadım mayıs da başlıcam bend ebişiler almaya gerçi oglumdan kalanlarda vardıya birasda onlara güvendim :smiley-cool:

arkadaşlar bu gün hiç buluşamadık birimiz geldi birimiz gitti neyse yarın herkes burda olur herhalde hepinizi öpüyorum canlarım.iyi geceler bebişlerede mucuk,

bamboocum sütle ilgili yanlış bi şi ben de duymadım.ama herşeyin fazlası zarar ne olursa olsun. günde 2 bardak süt için diyo dr lar,bebeğin kemik gelişimi için çok önemli cnm,onun dışında insanın kendi ihtiyacı için de önemli,ben sütü çok severim,hamileliğimden önce su yerine süt içerdim diyebilirim. ama hamilelikte suyu çoğalttım,sütü de günde 1-2 bardak içiyorum cnm

o günlere enerji topluyordur sehercim öle deme kocacığına yerimseniben

ünverecim başınız sağolsun cnm.kardeşinin hzırlıkları ile ilgilenirken de yorma kendini,aman dikkat

bebişinin de ii olmasına çok sevindim,Allah nazardan saklasın cnm,maşallah

şekerler şimdiden hepinize gnydnnnnnnnn :)))
bizim yarın kızımızla kontrolümüz var 13.15te :) sonra da eşimin teyzesi ile buluşup klima bakmaya gideceğiz. malum bu yaz gene çok sıcak geçecekmiş,rahat ediyim diye bize klima hediye alacak.
hepinizi öpüyorum.döndüğümde nsl geçti gün anlatırım. ayrıca önceden aldığımız cicilerin de resmini çekip,hazırlıkları paylaştığımız sayfaya koyarım canlarım.
bu arada sepet kastamonudan geldi,annem ona güzel bi kılıf ve içine ince yatak hazırlayacak. ama erken henüz. haziran gibi evi boyatıcak,ondan sonra kurucaz yatağı,o zamana kadar bekleticem sizi kızlar..
miniklerime ve güsel annelerine tatlı rüyalarrrr :))

güldenizzz , trendddd,sanemmmmmm nerdesiniz yaahuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…