iyi pazarlar annişler ve dünya tatlısı bebişlerrr
bamboo aramıza hoşgeldin cnmm.. a.s. tecrübelerini bizimle paylaşman çok güzel olacak
merhaba kızlar nasılsınız ? ben 4-5 gündür girmiyodum nete bugün ancak girebildim .perşembe günü eşimin anneannesi vefat etti eşim memlekete cenazeye gitti benide anneme bıraktı onun planına göre dün gelecekti ancak giderken araba arızalanmış tamire vermiş çarşambaya ancak bitermiş bende annemde kaldım. annemde saolsun beni hiç boş bırakmıyo kız kardeşim nişanlı hazır beni bulmuşken onun çeyizine yardım ediyom nete girmeye fırasat bulamadım. 2 gün öncede dr a gittim kızımın durumu gayet iyiyiymiş kistte herhangi bi büyüme yokmuş ama dr um her hafta kontrole gelmemi söyledi büyüme olursa hemen bilgimiz olsun die ..
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim ama çoktandır takip etmekteydim sizleri ben deneyimli bi hamişim 3. bebeğim ve 23 haftalık ... 9 yaşında bi oğlum 3 yaşında da tatlı bi kızım var gelecek olan inşallahh bi oğluşum çocukları seviyorum aranıza katılmak isterim hepinize ii geceler çok öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi
selam güzel anneler nasılsınız kim var kim yok :1closedeyes:
minikler nasılŞeniz
slmmm bende geldim canımm senden naberr??ben yorgunumm evi toparla yemek yap akşamı yaptık yarın yine iş Kızımda bugün hiç durmuyor vallahii kıpır kıpırrr Kıyafetlerini dolabına yerleştirdim baLımınnnaniknanik
sen nasılsın?
merhaba kızlar nasılsınız ? ben 4-5 gündür girmiyodum nete bugün ancak girebildim .perşembe günü eşimin anneannesi vefat etti eşim memlekete cenazeye gitti benide anneme bıraktı onun planına göre dün gelecekti ancak giderken araba arızalanmış tamire vermiş çarşambaya ancak bitermiş bende annemde kaldım. annemde saolsun beni hiç boş bırakmıyo kız kardeşim nişanlı hazır beni bulmuşken onun çeyizine yardım ediyom nete girmeye fırasat bulamadım. 2 gün öncede dr a gittim kızımın durumu gayet iyiyiymiş kistte herhangi bi büyüme yokmuş ama dr um her hafta kontrole gelmemi söyledi büyüme olursa hemen bilgimiz olsun die ..
Slm Kizlar Ben Geldim Nasilsiniz...gezmekten Geldim...kizima Bir Tane Daha Takim Aldim Cok şeker Kizlar Hemde Cok Uygun Fiyata...
canım çok saol inşallah hayırlısıyla hepimiz ağustosta bebişlerimizi kucağımıza alırız biraz yorucu ve zor geçiyor ama olsun onlar için herşeye değer dimi bu arada okuduğum bişey aklıma takıldı hamilelikte çok fazla süt içiminden bahsediliyodu bebekte alerjik etkilere sebep olabiliyomuş baya tedirgin oldum bu konuda bilginiz varmı varmı merak ediyorum çok öpüyorum hepinizi
:roflol:kısss bütün işi yaptıı ee kolay deil bisi hamile bırakmak deilmi sırnaşık şey aferin kıs ii edion benimkide hala kös kös uyuyo sanki geceleri oo yatamıyo anam bunalr dogunca napıcak bakalım
Slm Kizlar Ben Geldim Nasilsiniz...gezmekten Geldim...kizima Bir Tane Daha Takim Aldim Cok şeker Kizlar Hemde Cok Uygun Fiyata...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?