2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler... Haftasonunuz nasıl geçti bakalım.
Ben haftasonu full temizlikle uğraştım. Malum bahar temizliği... Çok yoruldum ve kendimi çok halsiz hissediyorum. Üstüne üstlük birde grip olmuşum ki sormayın gitsin. İnşallah tez zamanda iyileşirim, yoksa halim harab ((((((((((

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle kızlar.... a.s. a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn canlar ve patlıcanlarrrrrrrrrrrrrrnaniknanik
nasılsınız bugün?umarım gününüz güzel başlar öyle de biter canım arkadaşlarım.Şeniz
bugün çok zor uyandım ama şimdi biraz toparlandım..evet havvacım öncelikle seni biraz azarlayarak güne başlayayım..kızım sen niye kendini böyle yoruyorsun üstelik hasta hasta.canım kendine yazık yavaş yavaş yapsaydın..öyle bir hafta sonu kendini yormuşsun bari bugün biraz dinlenmeye çalış iş yerinde ayaklarını uzatabileceğin bir zaman olursa hemen değerlendir...:sm_confused:

günaydınn arkadaşlar ve bebişleriiiii a.s.
hepimiz için iyi bir hafta diliyorummm....
her gününüz bir önceki günden daha güzel olsunnn

havvacığım niye kendini bu kadar yoruyorsun cnm .. özgeciğim sende havva ya kızıyorsun ama seninde ondan kalır yanın yok walla.. dikkat edin kendinize bebişleri düşünün onları yormak istemezsiniz herhalde yoksa doğunca onlarda sizi bol bol yorar walla sırnaşık şey
benimde dün misafirlerim vardı walla nasıl yattım bi ben bilirim ağlayacaktım resmen heryerim ağrıdan ölüyordum allahtan yorgunluğumu yatarak atmışım yoksa haftaya çok kötü başlayacaktım..

herkese günaydınnn. ya hafta sonu ne çabuk geçiyooorr. ben çok güzel bi hafta sonu geçirdimm. halen işe konsantre olamadım hoş zaten olmak istemiyorum çünkü son 15 günüm. naniknanik. hepinizeee iyi haftalar. :sm_cool:

günaydın güzel annişler ve minnoşlarıa.s.yeni bir haftaya başladık hepimize mutluluk getirsin bu hafta.ayyy kızlar raporluyum ve evdeyimm çok huzurluyumsırnaşık şeydün oğluşuma mevlüt takımı aldım çok şirinnnnn minicik papyonu var erken davrandım belki ama dayanamadım kızlarrrrrnaniknanik

off kızlar bana kızıyorsunuz haklısınız valla ne diyim :çok üzgünüm: sonra ben de kızdım kendime ama iş işten geçti... birde tuz ruhuydu, ozon suyuydu, bilmem neydi derken baya bi uğraştım... temizlik yaparkende her yerin kapısını penceresini açmıştım, o ara grip oldum işte ((

bacaklarım falan inanılmaz ağrıyor(( kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ne güzel allah hayırlısıyla kullandırsın cnmm... resmini çek bende görmek istiyorummm banane banane bende alacam naniknanik

cnmm umarım çabuk atlatırsın büyük geçmiş olsun diyelimde çabuk geçsin.. nasıl öyle tüm deterjanları kullanarak soludun bide pencereler açık davetiye çıkardın yani gribe ... sen tam sopalıksın seni annene şikayet etcemm klava:

hayırlı haberlerle gelirsin inş cnmm..

aferin havvacım tebrik ederim seni. tuz ruhu falan noluyoruz bakıyım. aşkolsun sanaKötü Kazen sen benim yeğenimi niye yordun o kadar annesii. arkadaşlar lütfen çok dikkat edin. bizler değerli taşıyıcılarız unutmayınn tatlicadiarzu

havva demek grip oldun canımklava:çok dikkat et bol limonlı ıhlamur iç canımmm

herkeşlere güzel bir hafta, çokkkk güzel haberler , mutluluklar, neşeler, bol tekmeler diliyorum (tabi bebişinizin tekmeleri naniknanik)

umarım herkes iyidir.moraller yerinde sanırım.şöyle bi sonlardan okuyayım dedimde
KALACHAKRAAAAAA :mymeka: bize çamaşır suyu falan yasak.sabredin bi 3 ay daha.bide grip olmuşsun kokudan etkilenmemek için her yeri açıp ....ahhh ne diyim ben sana....güzellllce bi şamar hakediyon ama bebişine kıyamayız....canımcım çok dikkat et kendine olurmu.bidahada öyle ortamlarda bulunma....çokk geçmiş olsun.unutmaki sen hastaysan, bebişinde etkileniyor...... çok geçmiş osun.sıcak bişeyler iç.kendine gel arkadaşım....
TRENNNNNNDDDD ay ne güzel raporlusun.keyfini çıkar vallaa.benim yerimede uyu, dinlen.bizimde hakkımız değilmi???bende rapor alıcam ama tam alıcam.13 haziranda benim için büyük günnnnnnnnn...doğum iznine çıkacağım nasipse...aranızdan ayrılacağım içinde üzgünüm ayrıca senağlama
ELVİNNNNNNNcim benim canım arkadaşım.innşşşş çokk güzel haberler getireceksin bize.bizde burda göbek atıcaz bebişlerimizle sevinçten....bu arada klima yazmışsın.aman dikkat et.klima beni çarpar.o yaz sıcaklarında anlamazsın ama felaket hasta eder canım.ben vantilatörle idare edecem bu yazı...güle güle kullanın.
GAMZEKİcim hoşgeldin aramıza....
ÜNVEREcim başınız sağ olsun.ayrıca kis içinde çok sevindim.yinede takip et.ihmal etme olurmu canım....
ÇİLEKKKKKK valla özendim sana ...15 gün nedir ki...hemen geçer gider.bir bakmışsın ki evde keyif çatıyorsun...ohhh benim içinde dinlen canım.bende yakında aranıza katılacam...ama tek farkımız senin 15 günün var , benim 1.5 ayım :çok üzgünüm:
ARZUcum kıyafet ala ala para kalmayacak ama haklısın.insan engel olamıyor kendine.herşeyden almak istiyor.sağlıkla güzel günlerde giysin tatlı bebişin .yeni dr'unda inş çok iyi biri çıkarda, bundan sonrada sorunsuz bi gebelik geçirirsin inş...

sayfaları okumaya devam ediyorum.aklımda kalmıyor hepsi.
öpüldünüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…