günaydın arkadaşlar herkese bebişleri ile güzel haftalar
günaydın güzel annişler ve minnoşlarıa.s.yeni bir haftaya başladık hepimize mutluluk getirsin bu hafta.ayyy kızlar raporluyum ve evdeyimm çok huzurluyumsırnaşık şeydün oğluşuma mevlüt takımı aldım çok şirinnnnn minicik papyonu var erken davrandım belki ama dayanamadım kızlarrrrrnaniknanik
off kızlar bana kızıyorsunuz haklısınız valla ne diyim :çok üzgünüm: sonra ben de kızdım kendime ama iş işten geçti... birde tuz ruhuydu, ozon suyuydu, bilmem neydi derken baya bi uğraştım... temizlik yaparkende her yerin kapısını penceresini açmıştım, o ara grip oldum işte((
bacaklarım falan inanılmaz ağrıyor(( kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
a.s.
günaydın güzel annişler ve minikkuşlar....
hayırlı haftalar diliyorum calışanlara iyi çalışmalar evde olanlarda iyi dinlenemeler dilerim...ben şimdi cıkıyorum..bugun yeni doktorum ile tanışacağım...ve miniğimi göreceğim...hadi dua edin bana herşey yolunda gitsin ve bu doktor son doktorum olsun...dönünce size detaylı bilgi veririm canlarım..kendinize iyi bakın hoşcakalın öptüm hepinizi canlarımmm
saol canım tabiki resmini koyarım ama eşimi beklemem lazım naniknanikakşam koyarım resminine güzel allah hayırlısıyla kullandırsın cnmm... resmini çek bende görmek istiyorummm banane banane bende alacam naniknanik
saol canım tabiki resmini koyarım ama eşimi beklemem lazım naniknanikakşam koyarım resmini
eminim bayılacaksın küçücük yeleği var parlaksırnaşık şeyminicik papyon ay deliresim geliyoo çok şirinnnnsabırsızlıkla bekliyorumm resimini cnm..
Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?