Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve minikleriiiŞeniz
o günlere enerji topluyordur sehercim öle deme kocacığına yerimseniben
canım msn adresimi yasdım sayfada görrdünmü bilmiyorum alırsın taammı şekera.s.
Günaydin Anneler Ve Bebişler
Herkese Iyi Haftalar
günaydınn canımmm
bende kahvaltımı yaptımm:teytey:
yormadık minikleri teyzesii:1hug:
off kızlar bana kızıyorsunuz haklısınız valla ne diyim :çok üzgünüm: sonra ben de kızdım kendime ama iş işten geçti... birde tuz ruhuydu, ozon suyuydu, bilmem neydi derken baya bi uğraştım... temizlik yaparkende her yerin kapısını penceresini açmıştım, o ara grip oldum işte((
bacaklarım falan inanılmaz ağrıyor(( kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kıs aldım dün akşam konuştukya arzu sen benjeyyar............
kübra bensengözlerimebaksanab
selam anneler ve minikler geçtiğimiz cumartesi doktorumuza gittik oğlumuz çok iyiydi maşallah ayaklarımda şiş varmı diye sordu bişeyim olmadığı için yok dedim 2 gündür ayaklarımı ağır hissediyorum ve hafifce şiş tuza falan dikkat ederim çok yorulmadım eğer şimdi böyle olursa 2 ay sonra ne yaparım bilmiyorum en iyisi dr a bi sormak kendinize dikkat edin çok fazla yorulmayın ne olur gebelikte şu ay tehlikeli bu ay iyi diye bişey yoktur unutmayın çok öpüyorum sizleri bebişlere ii bakın
evet kııı anm bende arzu varya formda o sandım kusura bakma canım valla a.s. benii yigenime bu hata yüsünden ispiyon etme taammı naniknanik
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN ARKADAŞLARIIM VE TATLI YEĞENLEİİİİİMŞeniz
kapalı bir haftasonundan sonra yin egüne kapalı bir hava ile merhaba dedik. olsun .......
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsuuuuuunnaniknanik
tamam kız bişe söylememŞeniz
bende karıştıyodum ilk başlarda forumdaki arkadaşları CADIARZU
günaydın arkadaşalar nasılsınız bakalımm:))ya size bişey sormak istiyorum aranızda aşı olan var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?