2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın benim canlarımmmmmmm a.s.bugün ansılsınız bakimmm hafta sonunz nasıl geçti ..kahvaltımıda ettim ben valla gözüm açıldı bi bakim kulüpte ne var ne yok dedim :smiley-cool:yigenlerim nasıl bakim yormadınız onları dimi hafta sonu ....klava:yoksa dogunca onlara yaptıklarınızı bir bir ispiyon ederim heeeeenaniknanik

selam anneler ve minikler geçtiğimiz cumartesi doktorumuza gittik oğlumuz çok iyiydi maşallah ayaklarımda şiş varmı diye sordu bişeyim olmadığı için yok dedim 2 gündür ayaklarımı ağır hissediyorum ve hafifce şiş tuza falan dikkat ederim çok yorulmadım eğer şimdi böyle olursa 2 ay sonra ne yaparım bilmiyorum en iyisi dr a bi sormak kendinize dikkat edin çok fazla yorulmayın ne olur gebelikte şu ay tehlikeli bu ay iyi diye bişey yoktur unutmayın çok öpüyorum sizleri bebişlere ii bakın

HAVVACIM GECEN HAFTA BENDE MUTFAK TEMİZLEMEYE KALKTIM VE SONRASINDA COK AGRIM OLDU COK KORKTUM.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, BOL IHLAMUR İÇ GRİBE COK İYİ BELİYOR, İÇİNEDE KARANFİL VE BAL EKLE. BEN GRİBİMİ GOYLE ATLATMISTIM

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIN ARKADAŞLARIIM VE TATLI YEĞENLEİİİİİMŞeniz

kapalı bir haftasonundan sonra yin egüne kapalı bir hava ile merhaba dedik. olsun .......
havalar nasıl olursa olsun bizim havamız yerinde olsuuuuuunnaniknanik

h geldin canım maşallah yigenimise evet yormayalım kendimizi ama bende şim gücüm olunca dayanamıyorum ve yemekten kendimi alı koyamıyorum jeyyarbugidişle halimiz nolur bilmiyorum :1closedeyes:

kebancıgım h geldin canımmmmmm bebişlerin nasıl bakimmm sen nasılsın a.s.kendini yormuyosun dimi :1closedeyes havada bi kapanıyo bi açıyoo çok naslandı canım şakkıdı

tamam kız bişe söylememŞeniz

bende karıştıyodum ilk başlarda forumdaki arkadaşları CADIARZU

ama akşam muhabbet süperdi dimi sonra küboşla biras daa konuştuk 5 dk felan oda wc ihtiyacımız geldi hadii taam dedik yoksaa oracıkta salı vericektik :roflol:

günaydın arkadaşalar nasılsınız bakalımm:))ya size bişey sormak istiyorum aranızda aşı olan var mı???

h geldin mavişcigim tetanoz aşısımı :uhm:bende haftaya doktora gidicem osamn sorucam napmalıyım die ondan yapmam gerekeni ögrenimde sonra bakıcam sengözlerimebaksanab
ama bu aşıyı vurduran bi çok arkadaş vardı eger bu aşıysa CADIARZU

Kezban Sana Verdiğim Sozu Tutamadim. Haftasonu Oglumun Ceyizinin Fotograflarini Cekemedim. Bu Hafta Da Cekemeyecegim. Kusura Bakma. En Kisa Zamanda Halledecegim Soz.

Bu Arada Kizlar Sizin Bebişlere Aldiklarinizi Gördum. Cok Guzeller Hepsinide Bebişlerimiz Sağlikla Huzur Ve Mutlulukla Anali Babali Dedeli Nineli Teyzeli Halali Dayili Amcali Kullansinlar Inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…