kebancıgım h geldin canımmmmmm bebişlerin nasıl bakimmm sen nasılsın a.s.kendini yormuyosun dimi :1closedeyes havada bi kapanıyo bi açıyoo çok naslandı canım şakkıdı
Kezban Sana Verdiğim Sozu Tutamadim. Haftasonu Oglumun Ceyizinin Fotograflarini Cekemedim. Bu Hafta Da Cekemeyecegim. Kusura Bakma. En Kisa Zamanda Halledecegim Soz.
Bu Arada Kizlar Sizin Bebişlere Aldiklarinizi Gördum. Cok Guzeller Hepsinide Bebişlerimiz Sağlikla Huzur Ve Mutlulukla Anali Babali Dedeli Nineli Teyzeli Halali Dayili Amcali Kullansinlar Inşallah.
günaydın arkadaşalar nasılsınız bakalımm:))ya size bişey sormak istiyorum aranızda aşı olan var mı???
ama akşam muhabbet süperdi dimi sonra küboşla biras daa konuştuk 5 dk felan oda wc ihtiyacımız geldi hadii taam dedik yoksaa oracıkta salı vericektik :roflol:
bana kimse bişey sölemedi yaa.dr da söylemedi.24 haftaya giriyorum hiç aşı falan olmadım.bugün bi arkadaşımın bebeğini aşıya götürdük .orda duydummm .eeee napıcam ben şimdi(????
bana kimse bişey sölemedi yaa.dr da söylemedi.24 haftaya giriyorum hiç aşı falan olmadım.bugün bi arkadaşımın bebeğini aşıya götürdük .orda duydummm .eeee napıcam ben şimdi(????
evet ya süperdiiŞeniz
valla habire wc ihtiyacımız geliyor napcazz kızz böletatlicadiarzu [/QU
evdeyken iiide hadi yola çıkınca anszın gelmiomu o beni deli edioo sankim dıları çıkınca başlıyorz der gidi wc aramaya başla bu seferde herif benle daha yola çıkmıcak o deil :roflol:
ben yazıyorum ama sen benim yazılarımı hiç okumuyosun?
evet ya süperdiiŞeniz
valla habire wc ihtiyacımız geliyor napcazz kızz böletatlicadiarzu [/QU
evdeyken iiide hadi yola çıkınca anszın gelmiomu o beni deli edioo sankim dıları çıkınca başlıyorz der gidi wc aramaya başla bu seferde herif benle daha yola çıkmıcak o deil :roflol:
evet yaa o çok kötü oluyor
evden biraz uzaklaşıyoruz allaaaa sonra tuvalet aramayaa:roflol:
aşk olsun canım okumaz olurmuyummyerimseniben ben çok mu geç kaldım onu sormak istedim sana canımmfisfisfis
canım kaççıncı haftadasın :)
ben bikere aşı oldum sağlıkocağında olmuştum byn ban 5 doz verdi ama ben yinede korkuyorum yaptırmaya.doktora bi sorcam
ben 24.hafataya giriyorum.allah izin verirse özel hastanede doğum yapıcam hiç sağlık ocağına falan gitmedim.:1no2:aşıyı da bugün duydum canım bende dr bi sorucammyerimseniben
slm kızlar okudugum kadarıyla hekez ıyı gorunuyorr umarım bebeklermızde ıyıdır mavişci bend 24 oldum ama dr ası falan demedi tetenoz asısını genelde ozelde dogum yacaklar ıcın gerek duymuyorlarmıs devlet hastanesınde keesın yyaptıryorlar bu araada kızlar wc yı hıc sormayın ya dısarı cııkınca ne kotu oluyorr bıde her yerede gırılmıyorr bız sımdıı boyleysek sonra napcazz
buarda mavis bursanın nersındensın bene bursa orhangazidenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?