2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kebancıgım h geldin canımmmmmm bebişlerin nasıl bakimmm sen nasılsın a.s.kendini yormuyosun dimi :1closedeyes havada bi kapanıyo bi açıyoo çok naslandı canım şakkıdı

merhabaa canımcıım ne yorması siz böyle iiş güç dedikçe kıskanıyorum. ben yataktan kalkmıyorumki senağlama

oooooooooo sen bizi meraklandırmak istiyosun demekkia.s öyle olsun bakalım bizde sonra görürüz eminim hepsi çok güzeldir
hangi annenin ,bebeği canı ,ciğeri için aldığı hediyeler,yaptığı hazırlıklar çirkin olabilir kiyerimseniben

günaydın arkadaşalar nasılsınız bakalımm:))ya size bişey sormak istiyorum aranızda aşı olan var mı???

canım ben yaptırdım tetanoz aşımı. cuma günü 2. dozu vuruldum. dr yaptırmana gerek yok demişti ama bebeğe de zararı yok ,sen bilirsin deyince önlem olsun diye yaptırdım. sağlık ocağındaki hemşire 5 doz yaptırıyosun bir daha ömür boyu yaptırmana gerek yok dedi.

ama akşam muhabbet süperdi dimi sonra küboşla biras daa konuştuk 5 dk felan oda wc ihtiyacımız geldi hadii taam dedik yoksaa oracıkta salı vericektik :roflol:

evet ya süperdiiŞeniz

valla habire wc ihtiyacımız geliyor napcazz kızz böletatlicadiarzu

bana kimse bişey sölemedi yaa.dr da söylemedi.24 haftaya giriyorum hiç aşı falan olmadım.bugün bi arkadaşımın bebeğini aşıya götürdük .orda duydummm .eeee napıcam ben şimdi(????

Günaydın arkadaşla ve minikleri ayy çok şeker yaa miniklerŞeniz yerim onları ben :))
nasılsınız bakalım:uhm:herkes kahvaltısını yapmış ben daha hiç bişey yemdim yaaa
yazık kızıma CADIARZU

bana kimse bişey sölemedi yaa.dr da söylemedi.24 haftaya giriyorum hiç aşı falan olmadım.bugün bi arkadaşımın bebeğini aşıya götürdük .orda duydummm .eeee napıcam ben şimdi(????

canım benim dr umda söylemedi ben sordum yaptır dedi bakalım yaptıracağım inş bende 24. haftadayım inş en kısa zanamda yaptıracam.

slm kızlar okudugum kadarıyla hekez ıyı gorunuyorr umarım bebeklermızde ıyıdır mavişci bend 24 oldum ama dr ası falan demedi tetenoz asısını genelde ozelde dogum yacaklar ıcın gerek duymuyorlarmıs devlet hastanesınde keesın yyaptıryorlar bu araada kızlar wc yı hıc sormayın ya dısarı cııkınca ne kotu oluyorr bıde her yerede gırılmıyorr bız sımdıı boyleysek sonra napcazz

canım kaççıncı haftadasın :)

ben bikere aşı oldum sağlıkocağında olmuştum byn ban 5 doz verdi ama ben yinede korkuyorum yaptırmaya.doktora bi sorcam

ben 24.hafataya giriyorum.allah izin verirse özel hastanede doğum yapıcam hiç sağlık ocağına falan gitmedim.:1no2:aşıyı da bugün duydum canım bende dr bi sorucammyerimseniben

ben 24.hafataya giriyorum.allah izin verirse özel hastanede doğum yapıcam hiç sağlık ocağına falan gitmedim.:1no2:aşıyı da bugün duydum canım bende dr bi sorucammyerimseniben

Canım bence yaptır bu haftalardatabi doktorun söylediyse

ben aşıyı yaptırmak için sağlıkocağına gittimyerimseniben

nilcim yani sende aşı olmadınnn??verdiğin bilgiler için saol canıma.sfisfisfis

bende aşı olmadım :uhm:.. hep gittiğimde sorayım diyorum bebişi görünce unutuyorum.. önemli olsaydı söylerdi dr .. hem ben iğneden nefret ediyorum .. ama bebişim için bu şartsa ben geç bile kaldım o zaman 25+5 oldum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…