slm kızlar okudugum kadarıyla hekez ıyı gorunuyorr umarım bebeklermızde ıyıdır mavişci bend 24 oldum ama dr ası falan demedi tetenoz asısını genelde ozelde dogum yacaklar ıcın gerek duymuyorlarmıs devlet hastanesınde keesın yyaptıryorlar bu araada kızlar wc yı hıc sormayın ya dısarı cııkınca ne kotu oluyorr bıde her yerede gırılmıyorr bız sımdıı boyleysek sonra napcazz
bende aşı olmadım :uhm:.. hep gittiğimde sorayım diyorum bebişi görünce unutuyorum.. önemli olsaydı söylerdi dr .. hem ben iğneden nefret ediyorum .. ama bebişim için bu şartsa ben geç bile kaldım o zaman 25+5 oldum ben..
canım doktorun bişe söylemedimi aşı hhakında:bbo:
....
hiç bir şey söylemedi.. önemli ise söylerdi diyorum arayıp sorsam mı acaba??..
bende aşı olmadım :uhm:.. hep gittiğimde sorayım diyorum bebişi görünce unutuyorum.. önemli olsaydı söylerdi dr .. hem ben iğneden nefret ediyorum .. ama bebişim için bu şartsa ben geç bile kaldım o zaman 25+5 oldum ben..
evet ya süperdiiŞeniz
valla habire wc ihtiyacımız geliyor napcazz kızz böletatlicadiarzu [/QU
evdeyken iiide hadi yola çıkınca anszın gelmiomu o beni deli edioo sankim dıları çıkınca başlıyorz der gidi wc aramaya başla bu seferde herif benle daha yola çıkmıcak o deil :roflol:
benim wc ihtiyacım gelince, minik kızım inadına o tarafa bi tekmeler atıyor.birgün altıma edecem ama dur bakalım ne zaman...
oooo sohbet akmış gitmiş..süprizzzzz.ben gelene kadar..ben de şöyle bir evi süpürdüm..silmeyi da öğleden sonra yaparım..tetanoz aşısını ben de olmadım ama doktorum gerek yok dedi..aslında ben de olsam mı diye düşünüyorum şimdi..allah korusun sadece hastanede gerekli değil..sonuçta dünyanın binbir hali var..paslı bişeylere temas ederiz yine olacak olan olur..dur bugün bir sağılk ocağına gidyeim bakalım belki aşı yaptırırım..sengözlerimebaksanab
bu arada kızlar ben çantamı hazırlamaya başladım bileeeeeeeeeeeee
çok mu acele ettim bilmiyorum ama dr bana erken doğum olma ihtimalin var demişti ya.hazırlayayım dedim.tam liste si olan varmı kızlar neler girecek içine.
?????????????????????????????????????????
birde listemize ped ekleyelim, devlet hastaneleri hasta bezi vermiyormuş galiba ilk gün yatacağımız için hasta bezi öneriyorlar bence de mantıklı sırt üstü yatıcaaz normal pedler sızdırabilir rahat olmaz
ayy kızlar hasta bezi deyince ablam gecenlerde büyük boy bebek bezi al çok işine yarıcak diyordu bende ne demek istediğini anlamadığım için gülüp geçmiştim. demekki bu yüzden demiş sırnaşık şey
şimdi görüştüm ablamlada ben çocuğun bezinden kullandım dedi.. hahhahahahaha
erken am apanikciim ben de hazırlıyorum yavaş yavaş .bu listeyi 10 gün nce doğum yapmış bir arkadaş yapmış
1gecelik (önden düğmeli olsun göğüs kısmı)
1 sabahlık
terlik
2 tane külot
1 çift çorap
1 tane yüz havlusu
tarak, toka, kırmızı kurdela
sabun
kutu mendil
ıslak mendil
yüz kremi,
bebek içn gerekenler:
hastane çıkışı
pişik kremi
bebek bezi 10-15 tane
emzik
5 tane ağız bezi
bu kadar yetiyor bende listemi çok abartmıştım ama bu kadarı yatti fazlasıyla diye yazmış ben bu listeye göre hazırlıyorum
birde listemize ped ekleyelim, devlet hastaneleri hasta bezi vermiyormuş galiba ilk gün yatacağımız için hasta bezi öneriyorlar bence de mantıklı sırt üstü yatıcaaz normal pedler sızdırabilir rahat olmaz
erken am apanikciim ben de hazırlıyorum yavaş yavaş .bu listeyi 10 gün nce doğum yapmış bir arkadaş yapmış
1gecelik (önden düğmeli olsun göğüs kısmı)
1 sabahlık
terlik
2 tane külot
1 çift çorap
1 tane yüz havlusu
tarak, toka, kırmızı kurdela
sabun
kutu mendil
ıslak mendil
yüz kremi,
bebek içn gerekenler:
hastane çıkışı
pişik kremi
bebek bezi 10-15 tane
emzik
5 tane ağız bezi
bu kadar yetiyor bende listemi çok abartmıştım ama bu kadarı yatti fazlasıyla diye yazmış ben bu listeye göre hazırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?