2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım merhaba bende doğumu özel hastanede yapacağım ama dr um yaptır dedi hastane ve sağlık ocağında yapılıyor sende yaptır dedi inş yaptıracam ama ben şimdi 24 haftalığım bu haftamı yapılması gerekiyor anlamadım dr haftada söylemedi siz kaçıncı haftada yaptırdınız acaba?

canım doktorun bişe söylemedimi aşı hhakında:bbo:

....

selam kızlar şimdi bende doktordan geliyorum 24. haftada sağlık ocakları tetonoz aşısı yapıyolarmış mutlaka yaptır dedi bende özele gidiyorum ama bence hepiniz yaptırın ihmale gelebilcek bişi değil bu şekerler yine sizler bilirsiniz..

oooo sohbet akmış gitmiş..süprizzzzz.ben gelene kadar..ben de şöyle bir evi süpürdüm..silmeyi da öğleden sonra yaparım..tetanoz aşısını ben de olmadım ama doktorum gerek yok dedi..aslında ben de olsam mı diye düşünüyorum şimdi..allah korusun sadece hastanede gerekli değil..sonuçta dünyanın binbir hali var..paslı bişeylere temas ederiz yine olacak olan olur..dur bugün bir sağılk ocağına gidyeim bakalım belki aşı yaptırırım..sengözlerimebaksanab

kıslar hava iyice kapandı ev karanlık oldu iyicetatlicadiarzu

:1shok:

yarın misafirim gelcek bende temizlik yapıyorum yavaş yavaşş

canım bende 25 + 3 oldum.bende yaptırmadım iğne.korkuyorum...:bbo:

sen süpürürken yorldun biz yazarken yorulduk.
bence aşını yaptır ben geçenlerde parmağımı kestim bıçakla ama içim rahattı. ben evden çıkmıyorum birde paslı bir şeyin kesmesi zor . siz pikniğe filan gidersiniz allah korusun teller çizer en basiti zararı yokmuş ki bebeğe ve doğunca bebeği de koruyormuş

bu arada kızlar ben çantamı hazırlamaya başladım bileeeeeeeeeeeee
çok mu acele ettim bilmiyorum ama dr bana erken doğum olma ihtimalin var demişti ya.hazırlayayım dedim.tam liste si olan varmı kızlar neler girecek içine.
?????????????????????????????????????????

erken am apanikciim ben de hazırlıyorum yavaş yavaş .bu listeyi 10 gün nce doğum yapmış bir arkadaş yapmış
1gecelik (önden düğmeli olsun göğüs kısmı)
1 sabahlık
terlik
2 tane külot
1 çift çorap
1 tane yüz havlusu
tarak, toka, kırmızı kurdela
sabun
kutu mendil
ıslak mendil
yüz kremi,
bebek içn gerekenler:
hastane çıkışı
pişik kremi
bebek bezi 10-15 tane
emzik
5 tane ağız bezi
bu kadar yetiyor bende listemi çok abartmıştım ama bu kadarı yatti fazlasıyla diye yazmış ben bu listeye göre hazırlıyorum

birde listemize ped ekleyelim, devlet hastaneleri hasta bezi vermiyormuş galiba ilk gün yatacağımız için hasta bezi öneriyorlar bence de mantıklı sırt üstü yatıcaaz normal pedler sızdırabilir rahat olmaz

birde listemize ped ekleyelim, devlet hastaneleri hasta bezi vermiyormuş galiba ilk gün yatacağımız için hasta bezi öneriyorlar bence de mantıklı sırt üstü yatıcaaz normal pedler sızdırabilir rahat olmaz

ayy kızlar hasta bezi deyince ablam gecenlerde büyük boy bebek bezi al çok işine yarıcak diyordu bende ne demek istediğini anlamadığım için gülüp geçmiştim. demekki bu yüzden demiş sırnaşık şey
şimdi görüştüm ablamlada ben çocuğun bezinden kullandım dedi.. hahhahahahaha

süper yaaa hiç aklıma gelmezdi bebek bezi düşüncesi bile kötü pişik olucaaz vallahinaniknanik

çok teşekkür ederim.hemen hemen çoğu var.ama ben altlı üstlü aldım kıyafetimi.düğmeli.ama sonradan gecelik al dediler.arada bir alttan bakar dr lar falan dediler.şimdi bide gecelik mi alsam.en nefret ettiğm şeyde geceliktir.ben pudrada aldım.çıkartsammı.lazım olurmu acaba

ben orkid gece kalın ve uzun olanlardan aldım.ama ilk günlerde kanama çok oluyormuş. o bile işe yaramazmış...gazlı bez koymamız şartmış.çok kalın bişeymiş.napıcaz bilmem :uhm:

merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah hepiniz ve bütün bebişler çok iyidir, listeye bir göz attım da kızlar göğüs pedi, kullanacaklar için göğüs ucuna krem de koyalım çantamıza gerekebilir bence...

kezbancım liste cok guzel gorunuyor
ama bana kızmayın kırmızı kurdele beni cok guldurdulülülülülülü
yasım gereği olsa gerek senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…