ben orkid gece kalın ve uzun olanlardan aldım.ama ilk günlerde kanama çok oluyormuş. o bile işe yaramazmış...gazlı bez koymamız şartmış.çok kalın bişeymiş.napıcaz bilmem :uhm:
kezbancım liste cok guzel gorunuyor
ama bana kızmayın kırmızı kurdele beni cok guldurdulülülülülülü
yasım gereği olsa gerek senağlama
ben orkid gece kalın ve uzun olanlardan aldım.ama ilk günlerde kanama çok oluyormuş. o bile işe yaramazmış...gazlı bez koymamız şartmış.çok kalın bişeymiş.napıcaz bilmem :uhm:
ananaaaa ben çantanın içindekileri hazırladımda benim daha çantam yok ama(((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((
yaa size bir site gönderiyorum tavsiye edermisiniz 5'li set die geçiyor alsam mı acaba kızlar bir bakın size zahmet olmazsa
http://www.suslubebe.com/5-li-setler.html
merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah hepiniz ve bütün bebişler çok iyidir, listeye bir göz attım da kızlar göğüs pedi, kullanacaklar için göğüs ucuna krem de koyalım çantamıza gerekebilir bence...
yaa size bir site gönderiyorum tavsiye edermisiniz 5'li set die geçiyor alsam mı acaba kızlar bir bakın size zahmet olmazsa
bence gecelik daha rahat panikciim çünkü altına ped falan koyuyolar yada pansuman oluyor.sonda vb. ondan gecelik aldım ben.
bu hasta bezleri satılıyor galiba? hastaneden verirler ama ben yine de alayım diyorum. ama eltimde görmüştüm gazlıbez koydular.
kezbancım liste cok guzel gorunuyor
ama bana kızmayın kırmızı kurdele beni cok guldurdulülülülülülü
yasım gereği olsa gerek senağlama
aaaaa neden öyle diyosun bende 31 yaşındayım ama benim ilk olacak hevesliyim tabii bende. çok cici bir band alıcaam kurdela yerine. resimlerde güzel çıkmak isterim hatta hastaneye giderken saçımı fönletebilsem ne iyi olur.
bende kararsız kaldım işin kötüsü şöle bir durum var bana puset aynı zamanda araba koltuğu oluyor ya o hediye geldi bir arkadaşımda illaki sana bebek çantası alyım içinede kremler alırım felan diyoo ee şimdi ikisi oluncada birdaha 5 li sete gerek varmı==?? kanguruyla kumaştan taşıma şeyi kalıyor gereği üfff arkadaşıma almı desem acaba çok yakınım :))) aman ne zor şeymiş yahuu herkez ihtiyaçlarımı soruyo ama ben utanıyorum sölerken
bende kararsız kaldım işin kötüsü şöle bir durum var bana puset aynı zamanda araba koltuğu oluyor ya o hediye geldi bir arkadaşımda illaki sana bebek çantası alyım içinede kremler alırım felan diyoo ee şimdi ikisi oluncada birdaha 5 li sete gerek varmı==?? kanguruyla kumaştan taşıma şeyi kalıyor gereği üfff arkadaşıma almı desem acaba çok yakınım :))) aman ne zor şeymiş yahuu herkez ihtiyaçlarımı soruyo ama ben utanıyorum sölerken
bence 5 li almana gerek yok bu durumda. ama senin kararın tabii.
ne alayım diye soranlara da çekinme söyle bence onlarda gereksiz birşey almaktansa işine yarayacak birşey almak isterler. vallahi daha bana soran yok sadece annemler yataklarını alıcak galiba.o kadar. anacııııım benim ikizya ne arayan ne soran var. onlarda haklı yaniiyerimseniben
ayy valla bende hep öyle bakımlı olmak isterim.gündelik hayatımdada hep hafifte olsa makyaj yapardım.ama doğumda ve sonrasında insanın eli yüzü o kadar çok şişiyor ki, çok kötü oluyor ...kaç kişi gördüysem öyleydi çünkü....
ne güzel olurdu, fönlü,makyajlı, bakımlı bakımlı ...
ama annelik bence herkese yakışıyor...hem yaşın ne alakası var değil miiii.eminim ki hepimize çok yakışacak...
allahım o günleri göstersin hepimize inşşş...
ayy canım benim söyle bana eksik ne varsa alırım ben ikizlerime yerim onları ben annesi ... Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?