2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben orkid gece kalın ve uzun olanlardan aldım.ama ilk günlerde kanama çok oluyormuş. o bile işe yaramazmış...gazlı bez koymamız şartmış.çok kalın bişeymiş.napıcaz bilmem :uhm:

bence gecelik daha rahat panikciim çünkü altına ped falan koyuyolar yada pansuman oluyor.sonda vb. ondan gecelik aldım ben.

bu hasta bezleri satılıyor galiba? hastaneden verirler ama ben yine de alayım diyorum. ama eltimde görmüştüm gazlıbez koydular.

kezbancım liste cok guzel gorunuyor
ama bana kızmayın kırmızı kurdele beni cok guldurdulülülülülülü
yasım gereği olsa gerek senağlama

aaaaa neden öyle diyosun bende 31 yaşındayım ama benim ilk olacak hevesliyim tabii bende. çok cici bir band alıcaam kurdela yerine. resimlerde güzel çıkmak isterim hatta hastaneye giderken saçımı fönletebilsem ne iyi olur.

ananaaaa ben çantanın içindekileri hazırladımda benim daha çantam yok ama (((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((

ben orkid gece kalın ve uzun olanlardan aldım.ama ilk günlerde kanama çok oluyormuş. o bile işe yaramazmış...gazlı bez koymamız şartmış.çok kalın bişeymiş.napıcaz bilmem :uhm:

gazlı bez nafile normal dogum olursaa onuda koydular şarıll aşrıl gelio valla sanmayın adet olur gibi kan geldigini hasta beside olur ama ben sevmiom çok yukarda oluyo o en isii çocuk bezi kullanmka daha rahat wc ye gidiceginis zaman rahat rahat işinizi görüyonus hasta bezinde cırtını açıcandaa ooooooooooooo:roflol:

ananaaaa ben çantanın içindekileri hazırladımda benim daha çantam yok ama (((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((

anam benimde çanta varr çantanın içine koymaya bişi yok :roflol:iimii

mrb nilalcim.nasılsın?
aaaaaaaaaaa evet nilalcim göğüspedini unuttuk.tşk

yaa size bir site gönderiyorum tavsiye edermisiniz 5'li set die geçiyor alsam mı acaba kızlar bir bakın size zahmet olmazsa
http://www.suslubebe.com/5-li-setler.html

canım ben de aldım ama o en sondaki 2li setlerden olanlardan aldım.bebeği içine koyduğun ve normal çantası olandan aldım.belki işime yarar diye aldım.sepetler daha çok hoşuma gidiyor.ama bizim bebişler kış bebeği olcağı için üstü kapanan bişi olsun dedim.anneme bırakıp alırken rüzgar çarpmasın diye.bu 2li setten aldım...yaz olsaydı sepetlerden (puset) alıcaktım....

bende kararsız kaldım işin kötüsü şöle bir durum var bana puset aynı zamanda araba koltuğu oluyor ya o hediye geldi bir arkadaşımda illaki sana bebek çantası alyım içinede kremler alırım felan diyoo ee şimdi ikisi oluncada birdaha 5 li sete gerek varmı==?? kanguruyla kumaştan taşıma şeyi kalıyor gereği üfff arkadaşıma almı desem acaba çok yakınım :))) aman ne zor şeymiş yahuu herkez ihtiyaçlarımı soruyo ama ben utanıyorum sölerken

ewt.gazlı bez hem mikrop kapmaması için gerekliymiş.hemde o kadara kanamaya ancak o yetermiş.çokta kalınmış yaaa benneyaptımki eczanelerde satılıyormuş galiba...ablam nasipse benden önce doğum yapıcak.ondan kopya çekeceğimmmm yerimseniben ona ne verecekler,yada ne koyacaklar.ona göre tedbirimi alırım bende...

ayy valla bende hep öyle bakımlı olmak isterim.gündelik hayatımdada hep hafifte olsa makyaj yapardım.ama doğumda ve sonrasında insanın eli yüzü o kadar çok şişiyor ki, çok kötü oluyor ...kaç kişi gördüysem öyleydi çünkü....
ne güzel olurdu, fönlü,makyajlı, bakımlı bakımlı ...
ama annelik bence herkese yakışıyor...hem yaşın ne alakası var değil miiii.eminim ki hepimize çok yakışacak...

allahım o günleri göstersin hepimize inşşş...

ewet bende öyleyim aynen insan sıkılıyor al yada alma derken.. ama bence 5 li set için iyi düşün çok kullanamazmışsız gibi geliyor bana pusettinde varsa iyi düşün derim.. herşeyi istiyor insan ama kafa karışmıyorda değil yani..

bence 5 li almana gerek yok bu durumda. ama senin kararın tabii.
ne alayım diye soranlara da çekinme söyle bence onlarda gereksiz birşey almaktansa işine yarayacak birşey almak isterler. vallahi daha bana soran yok sadece annemler yataklarını alıcak galiba.o kadar. anacııııım benim ikizya ne arayan ne soran var. onlarda haklı yaniiyerimseniben

ayy canım benim söyle bana eksik ne varsa alırım ben ikizlerime yerim onları ben annesi ... Şeniz

amiiiiin inşallah o günü sağ salim atlatırız resimlerimizide buradan gösteririz herkese.şiş şiş suratlarla bir okadar da göbek şişecek.allah kucağımıza almayı nasib etsin bebeklerimizi de gerisi boş ama ben yinede azıcık süslü olmak istiyoruuuuuumyerimseniben

ayy canım benim söyle bana eksik ne varsa alırım ben ikizlerime yerim onları ben annesi ... Şeniz

teşekkür ederiz teyzesi sizin varlığınız bana büyük moral oluyor eeee bu da bebişlerime yansıyor en büyük en güzel hediyeyi veriyorsunuz bana.oooooooooo sabahları kaç tane teyzemiz var bize günaydın diyen bundan güzel mutluluk yok. çok ciddiyim teşekkürler nuraycıım iyiki varsınızŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…