2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide yeni doğum yapan bir arkadaşım biberonda koy demişti.bazı anne adaylarında ve sezeryan olanlarda bezan süt hemen gelmiyormuş.hastaneden istiyorlarmış...ve özellikle tembih etti GAZ YAPMAYAN - YENİ DOĞAN BİBERONU dedi.onların fiyatları biraz daha yüksek...sizede söyleyeyim dedim...

bak buda çok güzel bir fikirmiş, birde göğüs pompası aldık biz ama koysammıki çantaya.CADIARZU

ben geldimmmmm hem yürüyüş yaptım hem aşımı oldum geldim...
kezbancım allah iyiyliğini versin çok güldüm fön işine..aslında haklısın normal doğum olmazsa fön çektirip gidebiliriz de acil gelirse o iş yaşyerimseniben
liste güzel olmuş benim arkadaş 7 ay önce doğum yaptı bir tane doğum geceliği bir de doğumdan sonra giyecek gecelik koydu..diğerini hemen doğumdan sonra çıkarıp atıyorsun dedi..:1no2:kurdele olmazsa olmaz zatenyerimsenibenyarın kermes var ve ben görevliyim standlarda o yüzden yarın pek giremeyeceğim kızlar...

sezeryan mı düşünüyorsun kezbancım.bence pompada koy.bak benimde aklıma getirdin.tşk..

sezeryan olur herhalde normali hiç düşünmedim.dr lada konuşmadık ama ben korkağın tekiyim normal yapamam birde bebeklerim kuvöze girerse pompa şart herhalde banasenağlama

mrb nilalcim.nasılsın?
aaaaaaaaaaa evet nilalcim göğüspedini unuttuk.tşk

iyiyim canım sağol, sen nasılsın? Ya benim son yolladığım mesajdan sonra bir daha giremedim siteye daha yeni girebiliyorum, şu takvimler de gelsin artık geri yaa, bu arada dün göğsümden de süt gelmeye başladığını farkettim çok heyecanlandım doğrusu, ama daha kurcalamıycam erken doğuma sebep olabiliyormuş (yasakkelime), ayrıca işe gelip gitmekten çok sıkıldım pazartesi yıllık izne ayrılıyorum inşallah, İstanbul' a geliyorum oğlumla benim ailem orda yaşıyor, sonra geri döndüğümde de doğum iznim başlıyor haziran 1 gibi bakıcam duruma çalışabilirsem çalışırım hiç zannetmiyorum ya o sıcaklarda heralde çıkarım izne böyle işte İstanbul a gelmek için gün sayıyorum bu arada:teytey::dance:

sezeryan olur herhalde normali hiç düşünmedim.dr lada konuşmadık ama ben korkağın tekiyim normal yapamam birde bebeklerim kuvöze girerse pompa şart herhalde banasenağlama

kezbancım çoğul gebeliklerde yanılmıyorsam genellikle sezeryan yapılıyor, tabi senin ve bebişlerin için hangisi daha iyiyse o olsun, ben de mecbur sezeryan olucam korku oluyo tabi ama napalım artık gülü seven dikenine katlanacak Allah hepimizi kurtarsın canım bence kolay atlatıcaz hiç korkmayalım sonu güzel olucak

canım üsülmee ben hiç aklıma sezeryan getirmiyom valla allahım nasip ederde bir sorun olmassa normal isityom tek dşüncem ora acaba çok genişlermi sırnaşık şeyonu istemem bag ama korkma canım allah yardım edi inşallah bir sorun çıkkmasa.s.

güzelim tetanoz aşısını mı oldun?.. ne zaman kadar yapılıyormuş ?.. bilgin var mı cnmm ..

sağol arkadaşım beni uyutsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar.tüpbebekte birkaç kez ameliyathaneye giriyorsun zaten o nedenle ameliyathane beni ürkütmüyor herkesi tanıyorum artık. ama normal doğum yapamam zaten. dr da belli bir haftayı tamamlayınca alır herhalde. allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

kezbancım hiiç korkma sizin işiniz bizden daha kolay.çünkü bizim 1 tane ve ortalama 3200 - 3.500 kg civarı olacak nasipse.sizin 2 tane olduğu için genelde 2 - 2.500kg civarlarında olur.daha rahat doğumunuz gerçekleşir.zaten başı çıktıktan sonra gerisi kolay diyorlar.hep şöyle düşünelim... ''2 saat sonra bişeyim kalmayacak'' bak göreceksin ne kolay atlatacağız doğumu.

bu arada ELVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN gelmedin mi daha.güzel haberler verde evimize sevinçli gidelim canım yaa ????????????

nilal bu arada izine ayrılıyormuşsun sevindim senin adına.oğluşunla güzel bir tatil yaparsın artık

seherciim senin dr un birşey demedimi erken olabilir filan diye? ikizler erken geliyor genelde

nilal bu arada izine ayrılıyormuşsun sevindim senin adına.oğluşunla güzel bir tatil yaparsın artık

seherciim senin dr un birşey demedimi erken olabilir filan diye? ikizler erken geliyor genelde

haftaya perşembe gidicem doktora bakalım nedicek sadece dedigi dikkat et erken dogum riski var ikizlerde ama sende erken dogum riski var demedi bana ... vitaminimde yok isticemm:1no2:ve nasıl dogum yapıcagımıda sorucam anam bebekleri görünce herşeyi unutuyom sorcaklarımı kafamçokkarıştıbusefer unutmicam bi sürü sorum var aslında bi gidim kafasını şişircem jeyyar

güzelim tetanoz aşısını mı oldun?.. ne zaman kadar yapılıyormuş ?.. bilgin var mı cnmm ..
20. hafatdan itibaren yapılıyormuş...ben 23 de oldum..gelecek ay bir tane daha olacağım..sonra yine dozlar var ama şimdi sadece bir ay sonrakini hedefe aldım..yine bilgi veririrm öğrendikçe yaptırdım valla ama şimdi biraz kolumun o kısmı acıyor hassaslaştı..biraz bu kolunu çok kullanma dedi..ağır kaldırma bir süre bu kolunla dedi..başka bişey bilmemekteyim..
ya kezbancım canımcım ne yapayım eşimin görevi icabı ben de katılmak durumundayım..ama yürüyüş bakımından en aktif benim galiba..ama ben erdekte yaşıyorum ya o bu durum için avantaj..yürümek için çok uygun bir yer burası..hayat burda kısıtlı ama kolay..yerimseniben

evet te normal doğumu izledim ben netten bir çok kez. ve izlememek lazımmış beni korkuttu.

cetvellerimiz geldiiiiiiiiiiiii.işte bu günün en güzel olayı

bu arada elvin dr dan gelecekti diimi, bakalım bebişi kaç gram olmuş.elvin buraya.....elvin buraya...... maçın etkisinde kalmışım dimiyerimseniben

bende doğum iznimden önce bi yazlık sefası yapayım diyorum.3-4 gün balıkesire gideceğim nasip olursa mayıs ayında.iyice bunaldım burda...

amin canım napalım bir şekilde çıkıcaklar ordan kafamçokkarıştı

çok güzel pedi bizim cadde üzeri evimiz yürümek için arabayla sahile inmek lazım sen şanslısın işteee.

ben ikisaatte yazana kadar cetveller gitmiş bileee

bu arada netten sparişlerim geldi ekliyorum hazırlıklara.

bende doğum iznimden önce bi yazlık sefası yapayım diyorum.3-4 gün balıkesire gideceğim nasip olursa mayıs ayında.iyice bunaldım burda...

ne güsel canım gez valla bend ebi geze bilsem öle nerdeeeee:1no2:benide götürün sırnaşık şey yaa bugün havada çok soguk üşüyorum sanırsam bide hafif baş dönemem var benim yaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…