haftaya perşembe gidicem doktora bakalım nedicek sadece dedigi dikkat et erken dogum riski var ikizlerde ama sende erken dogum riski var demedi bana ... vitaminimde yok isticemm:1no2:ve nasıl dogum yapıcagımıda sorucam anam bebekleri görünce herşeyi unutuyom sorcaklarımı kafamçokkarıştıbusefer unutmicam bi sürü sorum var aslında bi gidim kafasını şişircem jeyyar
evet te normal doğumu izledim ben netten bir çok kez. ve izlememek lazımmış beni korkuttu.
cetvellerimiz geldiiiiiiiiiiiii.işte bu günün en güzel olayı
bu arada elvin dr dan gelecekti diimi, bakalım bebişi kaç gram olmuş.elvin buraya.....elvin buraya...... maçın etkisinde kalmışım dimiyerimseniben
20. hafatdan itibaren yapılıyormuş...ben 23 de oldum..gelecek ay bir tane daha olacağım..sonra yine dozlar var ama şimdi sadece bir ay sonrakini hedefe aldım..yine bilgi veririrm öğrendikçe yaptırdım valla ama şimdi biraz kolumun o kısmı acıyor hassaslaştı..biraz bu kolunu çok kullanma dedi..ağır kaldırma bir süre bu kolunla dedi..başka bişey bilmemekteyim..
ya kezbancım canımcım ne yapayım eşimin görevi icabı ben de katılmak durumundayım..ama yürüyüş bakımından en aktif benim galiba..ama ben erdekte yaşıyorum ya o bu durum için avantaj..yürümek için çok uygun bir yer burası..hayat burda kısıtlı ama kolay..yerimseniben
seherb cim ya ne güzel duygudur.biri bi yandan, diğeri öbür yandan tekmelerler...ikiside aynı andamı tekmeliyor.çok merak ediyorum.allah yardımcınız olsun.
bu arada resimlerimiz ne kadarda benziyor birbirine.sadece tek fark senin göbek soldan benimki sağdan çekilmiş.ben 6.200 gr aldım.senin benden daha az 5 kilo mu almıştın canım.zayıf gibi geldin bana ikiz annesi olarak...biraz toplarsan, ilerde biraz daha kolay olur senin için.ağırlaşacaklar çünkü.ilk doğumunda kaç kilo almıştın doğum süresince...
allah iyiliğini versin :)) dün maçta koptuk zaten arkadaşlar bizdeydi.. eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor tamam aldık maçı falan diye ama 2.gol gelmedi yaa ona çok üzüldümm yaaa..
hadi elvinn hadi elvinn güzel haberler ver bize elvinnn sırnaşık şey
evet baya benziyolar canım evet yaa ben alamadım 51 ile kaldım 55 im ve moralimi bosuyo biras almak istiyorum çünkü bünyem kaldırmicak die korkuyom :1no2:ilk dogumdada 54 le kaldım aş erme döneminde 48 e düştüm doguma kadar 60 kilo olmuştum tabii sonra zap zayıf oldum yine kup kuru bunlarda halimi düşünemiyom bu gidişletatlicadiarzu
h geldin canımmm nasılsın bakimm yigenimiz napıyo annesi tekmeleri saydırıyomu Şenizselamm kızlarrrrrr:):)Şeniz
jeyyar..........................
h geldin canımmm nasılsın bakimm yigenimiz napıyo annesi tekmeleri saydırıyomu Şeniz
60 kg çok iyi tamamlamışsın.bende 65 - 66 kg ile tamamlasam...şu an 6.200 kg oldum.kendimi taşıyamıyorum.zorlanıyorum...benneyaptımki
h.buldum canımm bugün pek tekme yemedim
sessizCADIARZU
seninkiler napıyoo Şeniz
canım benimkiler acıkınca işte tekmeleri atmaya başlıyolar şimdi sakinler ama bi acıksınlar tamam benim işim :icecream:biri alttan biri üstten rahat bırakmaslar artık beni bişiler yiyene kadar
benimki sabah uynadırıyo beniii bak doğmadan beni uykumda ediyooo:1closedeyes:bıcırık
ayy doğsada bi hayırlısıyla ben onu nasıll yicemmmjeyyar
çok seviyom kıs çocuklarıııŞeniz
sev sev dogsun daha başka vırrrr vır bagırınca o gece gece yorgun yatarak uyudugun uykundan kalkınca görcem ben senii jeyyar
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tatilden sonra pazartesilerini pek sevmiyorum zor geçiyo bugün:) bu hafta bebeğimi görmeye gideceğim onun heyecanı var.
babasıda baksın canım birazz:1closedeyes:
ya benim uykum çok ağırr düşünüyorum nasıl kalkcam bebek ahbire ağlicakksırnaşık şey
eşim şimdiden onu düşünüyor.bende sne bakarsın diyommjeyyar
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tatilden sonra pazartesilerini pek sevmiyorum zor geçiyo bugün:) bu hafta bebeğimi görmeye gideceğim onun heyecanı var.
çok güsel canım inşallah hayırlı ii haberler alırısn bende haftaya perşembe gidicem beebkelrimi görmeye inşallah bir aksilk olmassa Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?