2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seherb cim ya ne güzel duygudur.biri bi yandan, diğeri öbür yandan tekmelerler...ikiside aynı andamı tekmeliyor.çok merak ediyorum.allah yardımcınız olsun.
bu arada resimlerimiz ne kadarda benziyor birbirine.sadece tek fark senin göbek soldan benimki sağdan çekilmiş.ben 6.200 gr aldım.senin benden daha az 5 kilo mu almıştın canım.zayıf gibi geldin bana ikiz annesi olarak...biraz toplarsan, ilerde biraz daha kolay olur senin için.ağırlaşacaklar çünkü.ilk doğumunda kaç kilo almıştın doğum süresince...

allah iyiliğini versin :)) dün maçta koptuk zaten arkadaşlar bizdeydi.. eşim beni sakinleştirmeye çalışıyor tamam aldık maçı falan diye ama 2.gol gelmedi yaa ona çok üzüldümm yaaa..
hadi elvinn hadi elvinn güzel haberler ver bize elvinnn sırnaşık şey

ewt canım ya erdek sahili düz ve uzun.di yerden deniz havası...oh valla en güzel yerdesin hamilelik için.ama rüzgarlıdır erdek.erdeğin rüzgarı pek kesilmez çünkü...çok dikkat et kendine.bu arada yüzmekte doğumu kolaylaştırıyor ya yüzersinde havalar ısınınca.... ah yerinde olmak vardı... değerlendir fırsatları özgecim....

evet baya benziyolar canım evet yaa ben alamadım 51 ile kaldım 55 im ve moralimi bosuyo biras almak istiyorum çünkü bünyem kaldırmicak die korkuyom :1no2:ilk dogumdada 54 le kaldım aş erme döneminde 48 e düştüm doguma kadar 60 kilo olmuştum tabii sonra zap zayıf oldum yine kup kuru bunlarda halimi düşünemiyom bu gidişletatlicadiarzu

sende benim gibisin desene.haberlerde öğlen linkoln oynamayacak dediklerinde eşim çok üzüldü. (eşim koyu gs'lı - bende gs'lıyım ama onun kadar hastası değilim) bende eşime üzülme eğer linkoln oynamayacaksa bu maçı alırız demiştim.hoş adam geldiğinden beri zaten hep sakat yaaa...sonra maç bitti.tabi ben pek havama giremedim.eşim uçuyo havalarda haklıymışsın falan dedi.1 - 0 yendik sen nie sevinmedin ki dedi.
bendeki cevap aynen şöyle niye 2 - 0 değil ??? sırnaşık şey

60 kg çok iyi tamamlamışsın.bende 65 - 66 kg ile tamamlasam...şu an 6.200 kg oldum.kendimi taşıyamıyorum.zorlanıyorum...benneyaptımki

60 kg çok iyi tamamlamışsın.bende 65 - 66 kg ile tamamlasam...şu an 6.200 kg oldum.kendimi taşıyamıyorum.zorlanıyorum...benneyaptımki

olur canım olur son dönemlerde ben çok yemeye başlamıştım send ebelki öle olursun jeyyar kilo alırsın baya ama en önemlisi bebgin kilosu kendi kilomus ddeil de ben biras alsam diom işte çünkü ben nasıl taşicam kıı onlarıı kafamçokkarıştı

h.buldum canımm bugün pek tekme yemedim

sessizCADIARZU

seninkiler napıyoo Şeniz

canım benimkiler acıkınca işte tekmeleri atmaya başlıyolar şimdi sakinler ama bi acıksınlar tamam benim işim :icecream:biri alttan biri üstten rahat bırakmaslar artık beni bişiler yiyene kadar

canım benimkiler acıkınca işte tekmeleri atmaya başlıyolar şimdi sakinler ama bi acıksınlar tamam benim işim :icecream:biri alttan biri üstten rahat bırakmaslar artık beni bişiler yiyene kadar

benimki sabah uynadırıyo beniii bak doğmadan beni uykumda ediyooo:1closedeyes:bıcırık

ayy doğsada bi hayırlısıyla ben onu nasıll yicemmmjeyyar

çok seviyom kıs çocuklarıııŞeniz

benimki sabah uynadırıyo beniii bak doğmadan beni uykumda ediyooo:1closedeyes:bıcırık

ayy doğsada bi hayırlısıyla ben onu nasıll yicemmmjeyyar

çok seviyom kıs çocuklarıııŞeniz

sev sev dogsun daha başka vırrrr vır bagırınca o gece gece yorgun yatarak uyudugun uykundan kalkınca görcem ben senii jeyyar

sev sev dogsun daha başka vırrrr vır bagırınca o gece gece yorgun yatarak uyudugun uykundan kalkınca görcem ben senii jeyyar

babasıda baksın canım birazz:1closedeyes:

ya benim uykum çok ağırr düşünüyorum nasıl kalkcam bebek ahbire ağlicakksırnaşık şey

eşim şimdiden onu düşünüyor.bende sne bakarsın diyommjeyyar

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tatilden sonra pazartesilerini pek sevmiyorum zor geçiyo bugün:) bu hafta bebeğimi görmeye gideceğim onun heyecanı var.

ben şükür oglum yüüsnden pek gece tatlı uyku nedir bilmiom hala geceleri kalkıyom bunlarda ikiye katladı sag olsunlar pek zorlanmam sanırsam sırnaşık şey

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım hafta sonu tatilden sonra pazartesilerini pek sevmiyorum zor geçiyo bugün:) bu hafta bebeğimi görmeye gideceğim onun heyecanı var.

çok güsel canım inşallah hayırlı ii haberler alırısn bende haftaya perşembe gidicem beebkelrimi görmeye inşallah bir aksilk olmassa Şeniz

çok güsel canım inşallah hayırlı ii haberler alırısn bende haftaya perşembe gidicem beebkelrimi görmeye inşallah bir aksilk olmassa Şeniz

kıslar bi yandan yasıyom bi yandan da bogazıma pötibör bisküvi yetiştiriyom hem size hem kendime sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…