çok güsel canım inşallah hayırlı ii haberler alırısn bende haftaya perşembe gidicem beebkelrimi görmeye inşallah bir aksilk olmassa Şeniz
ben şükür oglum yüüsnden pek gece tatlı uyku nedir bilmiom hala geceleri kalkıyom bunlarda ikiye katladı sag olsunlar pek zorlanmam sanırsam sırnaşık şey
senin bebeklerinin de pek güzel duruyolar ayy pek tatlı çıkmışsın.ama gerçekten baya zayıfsın keşke bende kilo almasam ama şimdiye kadar 11 kilo aldım bile .bakalım 1 aydır dikkat ettim bu ay ne kadar aldık aman bebeklerimiz sağlıklı olsunda ne yapalım
canım Allah kolaylık versinnnnyerimseniben
oh oh ye bakem
bende su içiyorum bol boll
5 dakikaya bi wc ye gidiyom tabiiikafamçokkarıştı
kıs sorma şuu wc konusunu sırnaşık şey netcez böle yha CADIARZU bide bişi fark ettim bir haftadır siyah kuru üzüm yiyom ve kabızlık sorunum olmuyo daha kan yapsın die yiyodum ama kabızlık sorunumda çözüldü
sanemcim sen balıkesire nereye geleceksin? evet erdek çok iyi hamilelik için temiz hava..rüzgara gelince o da kolay kolay kesilmez doğru..ama doktorum erdekte denize girme dedi..marmaradan enfeksiyon kapabilirsin riske girmeye gerek yok dedi..o yüzden ben erdekte girmeyeceğim ama ayvalık tarafına gidersem haftasonu için falan orada yüzmeyi planlıyorum...:))
lazımlıkksırnaşık şey
töbe töbeeeeeeeee:1closedeyes:
olabilir sırnaşık şey hadii töbee többeymiş senin de gönlün var lazımlıkta yaa insan yoruluyo behh habire git gel git gel :1closedeyes:
selam nasılsınız kızlar bugün doktora gittim bebişkom iyi kilosu 620 gr boyu 30 santim
kızlar cok kilo almışım ekmeyi kescem sebze yicem ve yagsız süt ve peynir yicem. Artı şeker taranmam var bu hafta ve tetanoz aşım var ama dokdtoru begenmedim pek bana başka doktor önerin
kurbağalı mevkinin sonunda tepe varya ben orda tepede lojmanlarda oturuyorum..seyitgazi tepesi...ben pazara gittim geldim mesela bugün.ocaklara haftasonları bazen kahvaltı yapmaya gidiyoruz..gelince haberim olsun görüşelim canım beklerim bana..otururuz ne güzel..ben de ocaklara gelirim...Şenizyerimsenibenben erdek - ocaklara gideceğim.sen şu minibüslerin kalktığı yere yakınmısın.pazarda kuruluyor orada bu gün...pazartesi günleri pazar vardı sanırım orada...yakınmısın oraya ...
selam nasılsınız kızlar bugün doktora gittim bebişkom iyi kilosu 620 gr boyu 30 santim
kızlar cok kilo almışım ekmeyi kescem sebze yicem ve yagsız süt ve peynir yicem. Artı şeker taranmam var bu hafta ve tetanoz aşım var ama dokdtoru begenmedim pek bana başka doktor önerin
kurbağalı mevkinin sonunda tepe varya ben orda tepede lojmanlarda oturuyorum..seyitgazi tepesi...ben pazara gittim geldim mesela bugün.ocaklara haftasonları bazen kahvaltı yapmaya gidiyoruz..gelince haberim olsun görüşelim canım beklerim bana.otururuz ne güzel...ben de ocaklara gelirim...Şenizyerimsenibenben erdek - ocaklara gideceğim.sen şu minibüslerin kalktığı yere yakınmısın.pazarda kuruluyor orada bu gün...pazartesi günleri pazar vardı sanırım orada...yakınmısın oraya ...
yok kıs ben onu taşımama yanım da yapcak bişey yok wc aramaya devammmsırnaşık şey
yaa orası ölede wc aramak felan insan bide tutabilse sırnaşık şey ama her wc de temiz olmuyoki yhaa pis pis tutuyolar hamilemi girer nolur hiçç düşünce yok :1closedeyes:
kurbağalı mevkinin sonunda tepe varya ben orda tepede lojmanlarda oturuyorum..seyitgazi tepesi...ben pazara gittim geldim mesela bugün.ocaklara haftasonları bazen kahvaltı yapmaya gidiyoruz..gelince haberim olsun görüşelim canım beklerim bana.otururuz ne güzel...ben de ocaklara gelirim...Şenizyerimseniben
aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm takvimlerimiz geldiiisırnaşık şey teşekkür ederiz:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?