2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güsel canım inşallah hayırlı ii haberler alırısn bende haftaya perşembe gidicem beebkelrimi görmeye inşallah bir aksilk olmassa Şeniz

senin bebeklerinin de pek güzel duruyolar ayy pek tatlı çıkmışsın.ama gerçekten baya zayıfsın keşke bende kilo almasam ama şimdiye kadar 11 kilo aldım bile .bakalım 1 aydır dikkat ettim bu ay ne kadar aldık aman bebeklerimiz sağlıklı olsunda ne yapalım

ben şükür oglum yüüsnden pek gece tatlı uyku nedir bilmiom hala geceleri kalkıyom bunlarda ikiye katladı sag olsunlar pek zorlanmam sanırsam sırnaşık şey

canım Allah kolaylık versinnnnyerimseniben

oh oh ye bakem
bende su içiyorum bol boll

5 dakikaya bi wc ye gidiyom tabiiikafamçokkarıştı

tşk e canım ... evet yaa zayıfım bundan yakınıyom bend e istiyom kiloKötü Kazenben alamıyom ayda bikeremi alım ne şuana dek 3 kilo aldım 24 haftalık oldu bebekler nerdeyse nası çıkarcam ben bu gidişle bunları kafamçokkarıştı

canım Allah kolaylık versinnnnyerimseniben

oh oh ye bakem
bende su içiyorum bol boll

5 dakikaya bi wc ye gidiyom tabiiikafamçokkarıştı

kıs sorma şuu wc konusunu sırnaşık şey netcez böle yha CADIARZU bide bişi fark ettim bir haftadır siyah kuru üzüm yiyom ve kabızlık sorunum olmuyo daha kan yapsın die yiyodum ama kabızlık sorunumda çözüldü

sanemcim sen balıkesire nereye geleceksin? evet erdek çok iyi hamilelik için temiz hava..rüzgara gelince o da kolay kolay kesilmez doğru..ama doktorum erdekte denize girme dedi..marmaradan enfeksiyon kapabilirsin riske girmeye gerek yok dedi..o yüzden ben erdekte girmeyeceğim ama ayvalık tarafına gidersem haftasonu için falan orada yüzmeyi planlıyorum...:))

lazımlıkksırnaşık şey

töbe töbeeeeeeeee:1closedeyes:

ben erdek - ocaklara gideceğim.sen şu minibüslerin kalktığı yere yakınmısın.pazarda kuruluyor orada bu gün...pazartesi günleri pazar vardı sanırım orada...yakınmısın oraya ...

selam canımcım

senden güzel haberleri aldık daha iyi olduk .maşallah bebişin büyüyorrŞeniz
bende baya bi kilo aldım bakalım doktorum en dicekkfisfisfis

kıs yinemi olmadı doktor CADIARZU

ben erdek - ocaklara gideceğim.sen şu minibüslerin kalktığı yere yakınmısın.pazarda kuruluyor orada bu gün...pazartesi günleri pazar vardı sanırım orada...yakınmısın oraya ...
kurbağalı mevkinin sonunda tepe varya ben orda tepede lojmanlarda oturuyorum..seyitgazi tepesi...ben pazara gittim geldim mesela bugün.ocaklara haftasonları bazen kahvaltı yapmaya gidiyoruz..gelince haberim olsun görüşelim canım beklerim bana..otururuz ne güzel..ben de ocaklara gelirim...Şenizyerimseniben

Son düzenleme:

ohhh canım maşallah ne güsel bebegin öle aferim bag şimid yigenimize ii bakmışın :1closedeyes: kendinede tabe maşallah canım yerimseniben ayy bebişinide gördün geldin şu hafta hemen bitsede haftaya bende gitsem Şeniz

kurbağalı mevkinin sonunda tepe varya ben orda tepede lojmanlarda oturuyorum..seyitgazi tepesi...ben pazara gittim geldim mesela bugün.ocaklara haftasonları bazen kahvaltı yapmaya gidiyoruz..gelince haberim olsun görüşelim canım beklerim bana.otururuz ne güzel...ben de ocaklara gelirim...Şenizyerimseniben

yok kıs ben onu taşımama yanım da yapcak bişey yok wc aramaya devammmsırnaşık şey

yaa orası ölede wc aramak felan insan bide tutabilse sırnaşık şey ama her wc de temiz olmuyoki yhaa pis pis tutuyolar hamilemi girer nolur hiçç düşünce yok :1closedeyes:

bizede beklerim.bizim yazlık var orada.havası güzel-temiz ama rüzgarlı.gittiğimde hep hasta oluyorum.aman sen dikka et kendine...annemlerde pazara gitmişler az önce konuştum.annem babam oradalar...çok özledim onları senağlama 17 - 18 - 19 mayıs nasipse oraya gelirim inş.bi sorun çıkmazsa...

aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm takvimlerimiz geldiiisırnaşık şey teşekkür ederiz:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…