2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim hoşgeldin bebişini gördün mutlusundur....dr konusunda yardımcı olamam ama bebişin büyüyor bak ne güzel. ekmeği kesersin o kolay kaygılanma. benimde çarşamba şeker yüklemesi var bende perşembe görüceem yani bebişlerimi bakalım kaç gram olmuşuz?

HAVVACIMM cnm geçmiş olsun,salgın bu ara,havalarda dengesiz ya dikkat et tatlişkom,özge gibi temizlik diye diye de yorma kendini Kötü Kazen

GAMZEKİ aramıza hoşgeldin cnm

aylinnnnnnnnnnnnnnnn cnm evdesin ne güsel,bu haftanın tadını çıkar birtanem, ayrıca şu nefis mevlüt takımını da görmek istiyorum,yerim ben onu giyecek oğluşumu behh :)))

sanemcim klima mçarpar doğru diyosun ama devamlı açık olmaz,vantilatörde var evde zaten,eşimin teyzesinin hediyesi işte o sıcaklarda bunalmıyım diye,ben şimdiden sıcak diyip duruyorum çünkü :)
hepinizin yazdıklarını okıyım,bugün nsl geçti onu anlatıcam sizlere şakkıdı

elvin kıs sanki eşim hamile çocukları ben taşiyom o yoruluyo anam iiki kadın deilmiş ne mızız behhtatlicadiarzukeşke o olabilseydi hamile jeyyar

cnm walla onlar hamile olsa var ya biz daha çok çekeriz,dediğin gibi feci mızmız olurlar düşünsene,şimdi yeri geliyo beyefendiler yerinden kalkamıyo bi bardak su istiyo,o zaman yanmıştık biz :))))

slm kızlar biraz önce temmuz annelerinin forumlarını okudum bize taş atmış birisiÇok üzgünüm çoook

bennaycım ben öle 5li set düşünmüyorum. arkadaşımın yeğeni olmuştu,sklamışlar ana kucağını onlar verecek bana. taşıma pusetini almakta istemiyorum,çok fazla kullanılmıyo,çabuk büyüyolar ya. çantayı ayrı alıcam. ama hiçbirini almayalar için takımlar ve fiyatları güzelmiş tatlım

bence alırım dediyse aldır cnm,5li set almanın anlamı yok o zaman sırnaşık şey

ne kermesi bu özgecim? şakkıdı çok ayakta durma,yorma kendini,havalarda serin iyi giyin tatlım

nilalcim istanbulun neresinde ailen.? benim de anneannem mudanyada,ramazanı atlattıktan sonra anneanneye kızımı göstermeye gideceğiz Allah kısmet ederse,ağırlaşmayacak olsam yazında bi mudanya yapmak istiyodum doğumdan önce ama pek olacak gibi gözükmüyor kafamçokkarıştı

ne kermesi bu özgecim? şakkıdı çok ayakta durma,yorma kendini,havalarda serin iyi giyin tatlım
bizim burda çocuk okutuluyor bu kermeslerden toplanan paralarla..ben de satışta duracağım ama oturacağım öyle konuştuk..zaten bugün tetanoz aşısı yaptırdım kolum biraz ağrıyor olduğum yerden pek aktif bişeyler yapamam..sağol canım çok düşüncelisin..yormamaya dikkat edeceğim kendimi..bu arada kardeşin nasıl oldu canım?bayadır bahsetmedin..

slm canlarımmmmmm :) tüm yazışmaları okudum,cevaplayabildiklerimi cevapladım. gelelim bugüneeee :))

bugün eşimin izin günüydü. öğlenden sonra randevumuz vardı. bu doktora ilk defa gittim. doğum yapmayı düşündüğüm hastanede ii bi doktor bulmaya çalışıyorum..hastanenin web sayfasında bu bayan doktorun geçmişini falan okudum,iyi geldi.neyse gittik randevumuza,doktor biraz ilgisiz geldi ne biliyim ısınamadım sanırım. ne yapıcam bilmiyorum. ssk dan başka güvencem yok,hastanenin fiyatları da uygundu ama bi türlü doktor bulamadım kendime 6 aydırda eski çalıştığım hastanede sevdiğim bi doktor var ara ara ona gidiyorum,sağolsun çok yardımcı oluyor. para olsa walla onun doğurmasını isticem ama hastane parasının altından kalkamayız
gelelim kuzumaaa :))) teyzeleri kızımın maşallahı var,gelişimi normal olduğu haftadan biraz ileride gidiyormuş :) boyunu nedense söledim ama 802 gr olmuş bebeğim :)))
tekrar hemogram istedi. yaptırıp götürücem,sonuca göre demir hapına devam edicem yada etmicem. belki de kadına ısınamadığım için sorcaklarımın çoğunu unuttum.
bu arada şunu öğrendim; epidural anestezi herkese uygulanmıyormuş. buna anestezi doktoru doğum öncesinde karar veryormuş,aklınızda olsun..
bu arada sanırım ben gene doktor ve hastane arayacağım :bbo:

canım yaaa hem sevindim bebişin iyiymiş büyümüş. hemde üzüldüm dr meselesi de çok önemli. inşallah istediğin gibi bulursun doktor.
arzu da aynı şeyden yakınıyordu siz buraya gelin ben bulurum dr sizeyerimseniben

gözün aydın nihancım..ne güzel bak bebişinin güzel haberlerini almışsın..günden güne nasılda büyüyorlar.maşallah..ben doğumu benim kız seçsin istiyorum nasıl isterse öyle gelsin..ya askeri hastane ya da zübeyde doğum evi olacak benim büyük ihtimalle..:)
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize canlarım ve canları...çok öptüm..

cnm benim saol,dediğin gibi çok önemli ve hala bir doktorda takiplerim olamadığı için fenalık geçiricem,en sonunda evde doğrucam herhalde bu duruma canım çok sıkılıyor gerçekten..ama teyzesi maşallah kızım çok iyi,Allah'a şükür

saol bitanem evt kızım iyi maşşalhı var,Allah hepimizin kuzularını nazardan korusun tatlım. nasıl seçecek ki doğum yerini :)))) benim de seçeneklerim olabilseydi keşke senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…