hani yaw takvimlerimizzzzzzKötü Kazen.............
selam nasılsınız kızlar bugün doktora gittim bebişkom iyi kilosu 620 gr boyu 30 santim
kızlar cok kilo almışım ekmeyi kescem sebze yicem ve yagsız süt ve peynir yicem. Artı şeker taranmam var bu hafta ve tetanoz aşım var ama dokdtoru begenmedim pek bana başka doktor önerin
günaydın güzel anneler... Haftasonunuz nasıl geçti bakalım.
Ben haftasonu full temizlikle uğraştım. Malum bahar temizliği... Çok yoruldum ve kendimi çok halsiz hissediyorum. Üstüne üstlük birde grip olmuşum ki sormayın gitsin. İnşallah tez zamanda iyileşirim, yoksa halim harab((((((((((
Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle kızlar.... a.s. a.s.
elvin kıs sanki eşim hamile çocukları ben taşiyom o yoruluyo anam iiki kadın deilmiş ne mızız behhtatlicadiarzukeşke o olabilseydi hamile jeyyar
kızlarrr çok önemli mi ki bu aşı yaaaaaaa.hay allah dr um niye sölemedi acaba??
bende kararsız kaldım işin kötüsü şöle bir durum var bana puset aynı zamanda araba koltuğu oluyor ya o hediye geldi bir arkadaşımda illaki sana bebek çantası alyım içinede kremler alırım felan diyoo ee şimdi ikisi oluncada birdaha 5 li sete gerek varmı==?? kanguruyla kumaştan taşıma şeyi kalıyor gereği üfff arkadaşıma almı desem acaba çok yakınım :))) aman ne zor şeymiş yahuu herkez ihtiyaçlarımı soruyo ama ben utanıyorum sölerken
ben geldimmmmm hem yürüyüş yaptım hem aşımı oldum geldim...
kezbancım allah iyiyliğini versin çok güldüm fön işine..aslında haklısın normal doğum olmazsa fön çektirip gidebiliriz de acil gelirse o iş yaşyerimseniben
liste güzel olmuş benim arkadaş 7 ay önce doğum yaptı bir tane doğum geceliği bir de doğumdan sonra giyecek gecelik koydu..diğerini hemen doğumdan sonra çıkarıp atıyorsun dedi..:1no2:kurdele olmazsa olmaz zatenyerimsenibenyarın kermes var ve ben görevliyim standlarda o yüzden yarın pek giremeyeceğim kızlar...
slm kızlar biraz önce temmuz annelerinin forumlarını okudum bize taş atmış birisiÇok üzgünüm çoook
slm kızlar biraz önce temmuz annelerinin forumlarını okudum bize taş atmış birisiÇok üzgünüm çoook
bizim burda çocuk okutuluyor bu kermeslerden toplanan paralarla..ben de satışta duracağım ama oturacağım öyle konuştuk..zaten bugün tetanoz aşısı yaptırdım kolum biraz ağrıyor olduğum yerden pek aktif bişeyler yapamam..sağol canım çok düşüncelisin..yormamaya dikkat edeceğim kendimi..bu arada kardeşin nasıl oldu canım?bayadır bahsetmedin..ne kermesi bu özgecim? şakkıdı çok ayakta durma,yorma kendini,havalarda serin iyi giyin tatlım
slm canlarımmmmmm :) tüm yazışmaları okudum,cevaplayabildiklerimi cevapladım. gelelim bugüneeee :))
bugün eşimin izin günüydü. öğlenden sonra randevumuz vardı. bu doktora ilk defa gittim. doğum yapmayı düşündüğüm hastanede ii bi doktor bulmaya çalışıyorum..hastanenin web sayfasında bu bayan doktorun geçmişini falan okudum,iyi geldi.neyse gittik randevumuza,doktor biraz ilgisiz geldi ne biliyim ısınamadım sanırım. ne yapıcam bilmiyorum. ssk dan başka güvencem yok,hastanenin fiyatları da uygundu ama bi türlü doktor bulamadım kendime6 aydırda eski çalıştığım hastanede sevdiğim bi doktor var ara ara ona gidiyorum,sağolsun çok yardımcı oluyor. para olsa walla onun doğurmasını isticem ama hastane parasının altından kalkamayız
gelelim kuzumaaa :))) teyzeleri kızımın maşallahı var,gelişimi normal olduğu haftadan biraz ileride gidiyormuş :) boyunu nedense söledim ama 802 gr olmuş bebeğim :)))
tekrar hemogram istedi. yaptırıp götürücem,sonuca göre demir hapına devam edicem yada etmicem. belki de kadına ısınamadığım için sorcaklarımın çoğunu unuttum.
bu arada şunu öğrendim; epidural anestezi herkese uygulanmıyormuş. buna anestezi doktoru doğum öncesinde karar veryormuş,aklınızda olsun..
bu arada sanırım ben gene doktor ve hastane arayacağım:bbo:
canım yaaa hem sevindim bebişin iyiymiş büyümüş. hemde üzüldüm dr meselesi de çok önemli. inşallah istediğin gibi bulursun doktor.
arzu da aynı şeyden yakınıyordu siz buraya gelin ben bulurum dr sizeyerimseniben
gözün aydın nihancım..ne güzel bak bebişinin güzel haberlerini almışsın..günden güne nasılda büyüyorlar.maşallah..ben doğumu benim kız seçsin istiyorum nasıl isterse öyle gelsin..ya askeri hastane ya da zübeyde doğum evi olacak benim büyük ihtimalle..:)
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize canlarım ve canları...çok öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?