cnm benim saol,dediğin gibi çok önemli ve hala bir doktorda takiplerim olamadığı için fenalık geçiricem,en sonunda evde doğrucam herhaldebu duruma canım çok sıkılıyor gerçekten..ama teyzesi maşallah kızım çok iyi,Allah'a şükür
slm canlarımmmmmm :) tüm yazışmaları okudum,cevaplayabildiklerimi cevapladım. gelelim bugüneeee :))
bugün eşimin izin günüydü. öğlenden sonra randevumuz vardı. bu doktora ilk defa gittim. doğum yapmayı düşündüğüm hastanede ii bi doktor bulmaya çalışıyorum..hastanenin web sayfasında bu bayan doktorun geçmişini falan okudum,iyi geldi.neyse gittik randevumuza,doktor biraz ilgisiz geldi ne biliyim ısınamadım sanırım. ne yapıcam bilmiyorum. ssk dan başka güvencem yok,hastanenin fiyatları da uygundu ama bi türlü doktor bulamadım kendime6 aydırda eski çalıştığım hastanede sevdiğim bi doktor var ara ara ona gidiyorum,sağolsun çok yardımcı oluyor. para olsa walla onun doğurmasını isticem ama hastane parasının altından kalkamayız
gelelim kuzumaaa :))) teyzeleri kızımın maşallahı var,gelişimi normal olduğu haftadan biraz ileride gidiyormuş :) boyunu nedense söledim ama 802 gr olmuş bebeğim :)))
tekrar hemogram istedi. yaptırıp götürücem,sonuca göre demir hapına devam edicem yada etmicem. belki de kadına ısınamadığım için sorcaklarımın çoğunu unuttum.
bu arada şunu öğrendim; epidural anestezi herkese uygulanmıyormuş. buna anestezi doktoru doğum öncesinde karar veryormuş,aklınızda olsun..
bu arada sanırım ben gene doktor ve hastane arayacağım:bbo:
slm kızlar biraz önce temmuz annelerinin forumlarını okudum bize taş atmış birisiÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?