2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaşlar tatlı rüyalar miniklerinizede tabii.
pedicim yatmamışsın yarın yorulacaksın....

Günaydin Arkadaşlar Bu Sabah Ilk Günaydininiz Benden Olsun Umarim Herkesin Günü Bebişleri Ile çok Güzel Geçer

günaydınnnn. o kadar çok uykum vaarrrkiii her an masamda uyuyabilirim. kafamçokkarıştı

günaydınnnnn kızlarr... ben dünkü yorgunluğumu üzerimden attım sonunda ama hala giribim ((

zeynepjimm hayırdır sabaha kadar beşik mi salladın da bu kadar uykusuzsun heheheh :)))
Nihancım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım...maşallah diyelim kızınaa....Allah nazarldan korusun bebişlerimizi...

Öpüyorum kızlar sizleri... a.s. a.s. a.s.

Elvincim,
İstanbulda ssk ile anlaşmalı bir hastane mi arıyorsun?
En yakın arkadasın İstanbulda cocuk doktoru(özel bir hastanede) eger bir yardımım olursa cok memnun olurum.
İçini rahat tut. Hersey yoluna girecek..
OperimmmmŞeniz

ayyy 2 gramıda varmışşşş... 802 gr demek.yerim ben onu yaaaa....bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.herşey yolunda demek.ne güzel.inşşşş kucağımızada sağlıkla alırız inşşşş..
gelelim doğum yapacağın hastaneye.ben süleymaniye doğum evine bağlı ZEYTİNBURNU SEMİHA ŞAKİR DOĞUM POLİKLİNİĞİNE karar verdim.gittim, gördüm, çokta beğendim.drlarıda çok iyi geldi bana.çok ilgililer...ama sezeryana karşılar.herhangi bir risk görmedikleri sürece normal doğuma zorluyorlar seni.ama ben çok memnun kaldım.3 tanıdığımda orada doğum yaptı, çok memnunlar.ben en sonunda kararımı verdim.bir aksilik olmazsa SEMİHA ŞAKİR DOĞUMEVİnde yapacağım doğumu...ayrıca artık her ay düzenli olarak oraya gidiyorum.drları çok ilgili.ay ay takip ediyorlar.mesela geçen hafta gittiğimde bu ay şeker yüklemesi yapılacak - ertesi ay nst ye bağlanacaksın vs vs anlatıyor dr. ücret falan vermiyorsun.tüm testler ve ultrasonlar ücretsiz ssk lılara...ben 2.düzeyede orada girmiştim.ayrıca alt kata gönderiyorlar.orada bir hemşire sana eğitim veriyor.ayrıca notlar veriyor.bebek bakımı, emzirme, aşılarla ilgili...

doğuma oraya gitmek istiyorum...

Merhaba kızlar,
döndüm tekrar aranıza, taşındık ve internetimiz de bağlandı... Geçen haftadan beri bağlı da, üzücü haberleri ukuyunca bir süre giremedim...
Umarım hepiniz iyisinizdir....
öpüyorummm

SAYFA SAYFA OKUYORUM TEMMUZ ANNELERİNİ.BENDE BULAMADIM ... GÖZÜMDEN Mİ KAÇTI ACABAAA süprizzzzz

günaydıııııın annişler vebebişleeeeeer

ne oldu bulunamadı mı taş atan. bende dün sayfa sayfa okudum ama yok öyle birşey

ayy hangi konuya yazmış ki bu taş atan kişi... dünki yazılanlara teker teker bakıyorum ama bulamadım...

valla bende anlamadımm ortaya yaznn arkadaş bidaha açıklayıcı yazarsa bizde bilgi sahibi oluruz dimi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…