slm canlarımmmmmm :) tüm yazışmaları okudum,cevaplayabildiklerimi cevapladım. gelelim bugüneeee :))
bugün eşimin izin günüydü. öğlenden sonra randevumuz vardı. bu doktora ilk defa gittim. doğum yapmayı düşündüğüm hastanede ii bi doktor bulmaya çalışıyorum..hastanenin web sayfasında bu bayan doktorun geçmişini falan okudum,iyi geldi.neyse gittik randevumuza,doktor biraz ilgisiz geldi ne biliyim ısınamadım sanırım. ne yapıcam bilmiyorum. ssk dan başka güvencem yok,hastanenin fiyatları da uygundu ama bi türlü doktor bulamadım kendime6 aydırda eski çalıştığım hastanede sevdiğim bi doktor var ara ara ona gidiyorum,sağolsun çok yardımcı oluyor. para olsa walla onun doğurmasını isticem ama hastane parasının altından kalkamayız
gelelim kuzumaaa :))) teyzeleri kızımın maşallahı var,gelişimi normal olduğu haftadan biraz ileride gidiyormuş :) boyunu nedense söledim ama 802 gr olmuş bebeğim :)))
tekrar hemogram istedi. yaptırıp götürücem,sonuca göre demir hapına devam edicem yada etmicem. belki de kadına ısınamadığım için sorcaklarımın çoğunu unuttum.
bu arada şunu öğrendim; epidural anestezi herkese uygulanmıyormuş. buna anestezi doktoru doğum öncesinde karar veryormuş,aklınızda olsun..
bu arada sanırım ben gene doktor ve hastane arayacağım:bbo:
alcam oğluma kızını ona göre iyi bak annesi.. maşallah gördüğüm kadarı ile iyi bakıyorsun hani hani ... yerim o çıtırı ben cnmm... herşeyin güzel gitmesine sevindim nihancığım.. dr konusu önemli tabi .. ben özel muayenesine gidiyorum dr um hospitalum da anlaşmalı dr.. ssk ile ant.hastane zaten büyük ihtimalle orda olur benim doğumda cnmm .. dr çok tatlı ben memnunum yani tavsiye ederim sanada cnmmm
ay bu arada unuttum tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn güsel kardeşlerim ve minik yeğenlerimmmmm a.s.
hepinize güsel bi hafta diliyorum, hava bugün açmış ne güsel!!! :dance:
nuraycm hangi hospitalıuma gidiyorsun? birkaç yerde vr ya..fiyatları nasıl hastanenin doğum için sordun mu? muayenehane nerde? bu arada kızıma güsel bakıyorum teyzesi oğluşlarınızı yerim ben de sizlerin :) sağlıkla gelsinler hepsi inşallah!!!
sanemcim sen öğrendin mi semiha şakirden fiyatları? akşam bi eşimle konuşayım da bkalım bizde sölediklerinize. sengözlerimebaksanab
okmeydanı eve yakın diye tercih etmişti eşim ama içime sinmeyince tabiisenağlama
Elvin
istanbulda ne tarafta oturuyorsun ve nasıl bir hastane arıyorsun bana detay verirsen arkadasımla konusacagım senin için.
dr haznedar da , hospitalıum hastanesi ile karşılıklı cnmm.. fiyatları inan bende bilmiyorum 17 mayısta dr gideceğim o zaman öğrenirim kesin..
annem kemoterapiden geldi.canı poğaça istiyo.almaya gidiyorum, hemen geleceğim kızlar
annem kemoterapiden geldi.canı poğaça istiyo.almaya gidiyorum, hemen geleceğim kızlar
aaa canım anneciğine çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet... iyi bak annene... gerçi bundan hiç şüphemiz yok, sen çok hayırlı bir evlatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?