nuraycm hangi hospitalıuma gidiyorsun? birkaç yerde vr ya..fiyatları nasıl hastanenin doğum için sordun mu? muayenehane nerde? bu arada kızıma güsel bakıyorum teyzesi oğluşlarınızı yerim ben de sizlerin :) sağlıkla gelsinler hepsi inşallah!!!
sanemcim sen öğrendin mi semiha şakirden fiyatları? akşam bi eşimle konuşayım da bkalım bizde sölediklerinize. sengözlerimebaksanab
okmeydanı eve yakın diye tercih etmişti eşim ama içime sinmeyince tabiisenağlama
nilalcim istanbulun neresinde ailen.? benim de anneannem mudanyada,ramazanı atlattıktan sonra anneanneye kızımı göstermeye gideceğiz Allah kısmet ederse,ağırlaşmayacak olsam yazında bi mudanya yapmak istiyodum doğumdan önce ama pek olacak gibi gözükmüyor kafamçokkarıştı
slm kızlar ben geldim
ya kızlar benim açtıgım başlık yokolmuş ya noldu :??????????
kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor topiğinde 131.sayfada eleştirilmişiz küstüm onlardan nie ki bizim paylaşımlarımız kötümü yaa...aman neyse boşverelim kendilerince bişeyler düşünmüşler heralde...
canım yaaa ben kötüşeyler söylüyorlar demedim sakın yanlış anlşılmasın işte hani bizim de daha samimi olmamız açısından yazdımyerimsenibencanım yaaaa şimdi baktım dediğin sayfaya öyle abartılacak birşey yok ki
kimse ağustoslar şöyle böyle dememiş. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünür ama her kez kendi grubunu över tabiiii. bende diyorum arkadaşlarıma iyiki varsınız diye onlarda eniyi grup temmuzlar demişler. yanlış yeri mi okudum yoksa ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?