2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kis var canım.ben amniosentez olurken (bakırköy ssk daoldum) perinatoloji uzmanı olan dr önce detaylı inceledi bebeğimi, rahimi ultrasonla.sonra kisin var önemli olabilir, doğum sonrası onun çaresine bakalım demişti.çok uzman drları bakırköy ssk nın.pek ilgi göstermeselerde hergün yüzlerce kişiye baka baka uzman olmuşlar.o yüzden devlet hastanesini istiyorum.bide erken olursa küvez-yoğun bakım ünitesi falan çok iyi.sonra 2li test için semiha şakire gittim.süleymaniye doğum evine bağlı.ssk lıysan hiç ücret ödemiyorsun nihancımmm.devlete ait çünkü.
bu arada anneciğme söylersin geçmiş olsun dileklerimi.ellerinden öperim...afiyet olsun ...

herkese merhabalar arkadaşlar hazırlık bölümünde aldıklarınızı gördüm hepsi çook güzel bende alıcam inş kızıma daha bişey almadık yaa alırız artık inş.
elvincim annene geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşir...

canım benim ailem beykoz' da yaşıyor, mudanya güzel ama bize uzak kalıyo ben de denize alışkın olduğum için bursa' da çok sıkılıyorum mudanya ya gidicez dee denizi görcez oofff çok özlüyorum oraları çooooook

kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor topiğinde 131.sayfada eleştirilmişiz küstüm onlardan nie ki bizim paylaşımlarımız kötümü yaa...aman neyse boşverelim kendilerince bişeyler düşünmüşler heralde...

bu ayda karadut yemek çok faydalıymış hatta mor yiyecekler çok faydalıymış bilginize....
duyduklarımı paylaşmak istedim en büyük eksiğim balık hiç yememem....

canım yaaaa şimdi baktım dediğin sayfaya öyle abartılacak birşey yok ki
kimse ağustoslar şöyle böyle dememiş. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünür ama her kez kendi grubunu över tabiiii. bende diyorum arkadaşlarıma iyiki varsınız diye onlarda eniyi grup temmuzlar demişler. yanlış yeri mi okudum yoksa ben?

canım yaaa ben kötüşeyler söylüyorlar demedim sakın yanlış anlşılmasın işte hani bizim de daha samimi olmamız açısından yazdımyerimseniben

ben bir ağustos annesi olarak tüm ağustos ayında doğum yapacakları çok seviyorum Şeniz herkezin farklı paylaşımlarıda benim çok hoşuma gidiyorr.. ha temmuz ayında doğsun bebişler haa haziran haa eylül kızlarrr insan nereye alışıyorsa orayı benimsermiş diyelimm.. herkez anne olacak sonuçtaa allah herkezin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. gerisi boş arkadaşlarrrr a.s.

haklısın wrose cuum ben de mıslımına yı şimdi anladım.arkadaşım sen öyle söyleyince biz sayfaları aradık hepimiz ne oluyo yaaa diye hiddetlendik kim ne demiş bize diye. böyle açıklayınca seni anlayabildim. neyse mesele çözüldü konu aydınlandı herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…